זוגיות וש"ב

omk62

New member
זוגיות וש"ב

אחרי שנות נשואים, ושבועות ספורים של גירושין, הלכתי לשמוע הרצאה על זוגיות. המרצה, כדרכן של מרצות, הגיעה עם דפים מלאים בכתב יד צפוף, הבהירה לנו שהזמן קצר, והחלה להקריא מהכתוב... טוב, אז למדתי שכמי שמשוייכת לזן הפו"פ, עלי ללמוד לתכנן פגישות. כלומר: לפני כל פגישה עלי להכין שעורי בית, לתכנן מה לשאול ומה לספר, ולאחר הפגישה, שוב להכין שעורי בית (ואני כבר שמחתי שסיימתי למודים!): הפעם לכתוב את התרשמותי מבן הזוג, מה הוא אמר, כיצד התנהג וכו´, ושוב להכין שעורי בית... לפגישה הבאה. המוטו שם היה: לא להסתפק בפגישה אחת אלא לכפות על עצמנו לפחות 10 פגישות, כדי להבין שאנחנו לא עומדים לפספס את אהוב ליבנו. כלומר: לא לחפש את הכימיה, לא להתייחס למשיכה, לא למראה החיצוני, לא להתנהגות של הפגישה הראשונה. רק להתמיד. וכמובן לא לשכוח להכין שעורים ! אז מי שבעד,- קדימה לדרך !

free y

New member
שעורי בית?? אבוי

אולי זה לא לעניין שאני מגיבה מבחינה זו שלא נמצאת בזוגיות... אבל רוצה להגיד שני דברים שעורי בית?? בכתב?? לא בבית ספרנו נכון, להקשיב גם לראש וגם ללב, לחשוב, אבל בטח לא במתכונת שיעורי בית. אבל...לגבי הפגישות...לא יודעת אם עשר, אבל יש בזה משהו. יכולה לספר על שני קשרים שהיו לי, אנשים מקסימים, ששניהם בפגישה הראשונה...נפסלו על ידי, כל אחד מסיבתו הוא. יכולה רק להודות על ההתמדה שלהם, שאפשרה לי להכיר פן אחר אצלם, שלא יכולתי לראות בכלל (זו השריטה שלי) בפגישה הראשונה. המשיכה....וחבל על הזמן איזו משיכה....
הגיעה לא הרבה אחר כך... תודה, תודה , תודה, על מי שהם היו שם, ואפשרו לי לגלות עולם ומלואו, ולא אפשרו לי לנתק קשר אחרי הפעם הראשונה.

BOLDER

New member
Its just home work... !

אם לא הכימיה והמשיכה ההדדית אז למה בכלל ביחד? כנראה שהמרצה שלך היתה טיפוס מיוחד שלא חווה פרק ב´ או אהבה בחייו אני מאוד מקווה שלא שילמת עבור ההרצאה....

בולדר - נכון ולא נכון

אם אין משיכה חבל על הזמן אבל השאלה היא האם המשיכה והכמיה צרכות להגיע ברגע הראשון? לטעמי - לא ! (מתוך נסיון). אני יודעת יש הבדלים בין גברים לנשים ואולי משום כך תגובתך כזו ובכל זאת האם לא קרה לך שראית אישה שלא הבטת מבט שני ולאחר שהכרת אותה גילית עניין? באופן אישי,כאשר אני פוגשת גבר אני יכולה לדעת אם זה לאו מוחלט (כאשר הוא דוחה בעיני) אך מעבר לכך זה אולי. גם אם הוא בעל אותו מראה שאיני יכולה לעמוד בפניו ויש משיכה אדירה זה עדיין לא אומר כי תהיה כאן אהבה. ואספר לך סיפור שאולי ממנו תלמד שהכל מתחיל בראש (כן גם המשיכה). לפני הרבה שנים כשרק התגרשתי פגשתי גבר בבלינדייט.לאחר שעות של שיחות החלטנו להפגש באופן ספונטני באחת לפנות בוקר. ברגע שראיתי אותו התנפץ החלום - נבהלתי ואפילו נרתעתי לאחור.כששאל אם אני מאוכזבת עניתי בגמגום "לא,למה" (נו טוב אז הייתי ילדונת ביישנית ). בקיצור ישבנו באיזה פאב ושוחחנו שיחה מדהימה עד השעות הקטנות. למחרת כשהתקשר אמרתי כן ולא הבנתי למה. וכך גם בפגישה השלישית,אבל אחריה כבר לא היו בכלל שאלות היתה לנו מערכת יחסים מדהימה,היתה משיכה והיתה אהבה.נפרדנו בגלל סיבות שונות שלא כאן המקום לפרטן אבל היום במחשבה לאחור אני יודעת שהוא היה האיש הנכון ויותר מכך,אם היום היה יוצר קשר ואומר לי בואי,הייתי אורזת את כל מטלטלי וילדי ובאה (הוא אינו חי בארץ היום). מאז היו לי כמה מערכות יחסים ועוד אהבות אבל האמן לי ,תבשיל שמתבשל לאט הוא התבשיל הכי טעים ומה שבא מהר באותה מהירות הסתיים. ולכן,נכון שלא אעשה שעורי ביית אך בהחלט אתן צ´אנס גם למי שממראה ראשון לא נמשכתי אליו.

גם לי זה קרה

שפגשתי מי שלא מצא חן בעיניי כלל. אך אחרי שהתעקש גיליתי אוצר. אבל אנחנו מסוגלות לזה. אני לא יודעת אם גברים מסוגלים.

גברים איפה אתם?../images/Emo8.gif

קוציני,שחף, עודאישהייטק ואחרים שאולי שכחתי מה אתם אומרים על זה?

קוציני

New member
טוב ,לענ"ד יש משהו בזה

שגברים יותר מושפעים ממראה (אין מה לעשות ,חיה אחרת לגמרי) אבל לטעמי אם מכירים בחורה בנסיבות אחרות ואז מגלים את צפונותיה (איזו מילה הא ?) כמובן שמראה חיצוני יכול להוות גורם משני . ומודה ועוזב ירוחם ובבנין ציון ננוחם.

הנה אני

זה אולי נושא לפורום אחר, אבל אני לא חושב שיש הבדלים בנושא הזה בין גברים לנשים, בניגוד לדעתה של בודדה באפלה (מצטער). מה שכן, אני חושב שיש גברים וגם נשים הקובעים את דעתם הנחרצת על אדם אחר מתוך הרושם הראשוני שקיבלו, וכן יש גברים ונשים שיודעים להתעלם מהרושם הראשוני, ולכן שופטים/מעריכים את האדם שמולם רק אחרי היכרות מעמיקה יותר. וכמובן, בין שתי נקודות קיצון אלה, נמצא כל הטווח של אנשים המעניקים משקל כלשהו בין 0% ל-100% לרושם הראשוני. באשר לי עצמי, אודה כי לרושם הראשוני שאני מקבל יש משקל בדעתי על אנשים אחרים, אך אני מודע לכך, ומשתדל להמעיט במשקלו, כי אני יודע עד כמה הרושם הראשוני יכול להיות מטעה.

*יערית

New member
ניצת..לגבי התבשיל

למרות שאני יכולה להעיד ל החמין שאחרי בישול ארוך הוא יוצא טוב ביותר,אני יכולה להעיד כך גם על עצמי, מצאתי את עצמי (כאחת שחיפשה ניצוץ בפגישה ראשונה)לא רודפת אחרי הניצוצות יותר,הפגישה האחרונה שיצאתי ולמעשה האחרונה,ידעתי ששם לא תצא אהבה גדולה,אך לא ויתרו לי בקלות..ובכל פגישה ופגישה קילפנו עוד שכבה ונכנסנו לרבדים הכי עמוקים שצריך להכנס לתוך בן אדם,ושם גילית את הניצוץ, שם נרקמה לה אהבה,כמה נדהמתי לגלות את עצמי מתאהבת בצורה שונה, לא ממבט ראשון ,לא ממראה,רק הנפש קרנה לה בכל פעם ופעם, וזה רק משתבח עם הזמן
תמיד האמנתי בתבשילים האיטיים אך זה רק עכשיו הגיע! ואת צודקת..נתתי צ´אנס גם למי שלא נראה לי בפגישה הראשונה וכמבון שלא נדבר על חוסר משיכה... היום אני צוחקת..כי הכל מגיע...עם האהבה אמיתית מגיעים לאן שרק רוצים. יערית.

ואוו יערית מחמם את ליבי הסיפור שלך

אבל את יודעת,אני חושבת שזה ענין של גיל ונסיון חיים. מה שאת מספרת עליו זאת האהבה האמיתית,לא התאהבות סתם. אני גם רוצהההההההה שיהיה לכם עום המון ימים של אהבה וגילוי ואני מאמינה שתגיעו לכל מה שרק תרצו עם כוחה של האהבה

oxon

New member
גם נשים פועלות לפי מראה ראשוני בלבד

לא רק גברים פוסלים בנות זוג על פי מראה ראשוני. אני בעוונותי בעל קרחת. יש לכם מושג מה זה עושה לנשים? אז שלא יתממו. אחת לא טרחה כלל לנסות להכיר את שאר תכונותי והשניה שאיתה אני מדבר כל יום בטלפון, אך עדיין לא נפגשנו - רק החלפנו תמונות ב E-MAIL, מסבירה לי שהיא פוחדת לפגוש אותי כי המראה מאד חשוב לה. עד היום היו לה שני גברים יפים (גם היא חתיכה) (סליחה על שימוש במילה לא עדכנית) והיא מודה שלאחר שנכנסו לחייה היא לא ראתה יותר את היופי אבל הוא עדיין הקריטריון החשוב לה. ההסבר שלה: חברות יש לי הרבה גבר אני צריכה בשביל שתהיה משיכה. אז זהו זה...

קרחת?

אז מה אם אתה בעל קרחת? אתה יודע כמה נשים חושבות שקרחת זה סקסי? יש גברים שמגלחים את שערם לגמרי (עיין ערך רמי קליינשטיין למשל). כמו שיש גברים שמסתכלים רק על המראה יש גם נשים כאלו . ובנוגע לאותה אחת פשוט NEXT הפסד שלה

למעלה