זוגיות וריח רע

talin78

New member
זוגיות וריח רע

אודה לתשובות כנות אנחנו שנינו בני 30. הכרנו לפני כחודש בבליינג דייט ומאז.. הכל מושלם! כמעט... יש לו ריח מהפה. לפעמים גם מהגוף. לא ריח רע. אבל בהחלט משהו שממש ממש מפריע.חוץ מזה - הכל מושלם. אבל העניין של הריח דוחה אותי וגורם לי פחות לרצות ופחות להתלהב. אני מרגישה קצת שיטחית לפסול גבר בגלל זה. אני בהחלט יכולה להתאהב. יש לו כמעט כל מה שרציתי. אבל אין לי מושג איך אני הלכת להסתדר עם עניין הריח. זה מעיב על הרגשות שלי לחלוטין. אני מניחה שהוא קצת מודע לבעיה (מדי פעם הוא אומר משהו), אבל בטוח לא להיקף הבעיה. כ"כ לא רוצה לפגוע בו, ומצד שני כ"כ לא רוצה לנתק את הקשר. אשמח לקבל תגובות מה הייתם עושים, ואולי איך לפתור את העניין בצורה הכי פחות מעליבה שאפשר. דנה

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה בכלל לא שטחיות

אני חושב שבעיית ריח, בעיקר בתחילת קשר, זוהי סיבה מצוינת לא להיות אתו! לריח יש משמעות עמוקה מאוד מבחינה נפשית וגופנית, ואין בזה שום דבר שטחי. הריח הוא החוש הקדום ביותר של היונקים, ולא לחינם ריחות הם מעוררי הזכרונות החזקים ביותר, וגם המעוררים והמדכאים המיניים הכי חזקים. יש פתרונות לריח, והם כוללים: לריח פה: (1) היגיינת פה משופרת (2) בדיקה של תולעים במעיים (שעושות סוג של גזים), ולריח גוף: (3) שינוי תזונה (פחות חריף/עמבה/קארי וכו') -ו (4) היגיינה ותכשירים קוסמטיים. כמובן שאי אפשר להשיג את זה בלי לומר את האמת בצורה כנה! אני חטפתי כאן הרבה ביקורת על הנושא הזה של היות כנה ולהגיד בדיוק מה העניין. הוא יעלב, נכון. אבל בכל מקרה הוא יפגע, כי אחרת את עוזבת אותו. קיימת גם הדרך ה"טאקטית" כביכול, כלומר לא לומר כלום על הריח ולהגיד שאת "רק" לא אוהבת אותו וכולי ולעזוב אותו. האם אז הוא לא יפגע האם הוא לא יחוש דחיה? ברור שכן... מריוס

talin78

New member
תשובה

אני לא רוצה לעזוב אותו. אני מרגישה אליו המון אבל זה מפריע לי

nowonder

New member
בכלל לא שטחי.

זה איתות של הגוף שלך נגד הזוגיות הזו. הראש שלך אולי בעד. הגוף שלך נגד. אני לא חושבת שיש משהו שאת יכולה לעשות בעניין. זה סוג של חוסר התאמה.

אייבורי

New member
אהממ

לא תמיד את מדברת על ריח של פרומונים לפעמים הריח נובע מבעיה רפואית קלה [קילקול קיבה וקצת יוגורט משפר ריחות נפלא] או צחצוח שיניים לא מוקפד.

מתלבטת32

New member
אני הייתי הולכת

סה"כ יוצאים חודש, לא ביג דיל וזה ממש מפריע לך אז למה את צריכה להישאר? הוא ממש מצא חן בעיניך? עוד גברים ימצאו חן. לדעתי סוגיית ריחות היא אקוטית ברגע שאת מאוד רגישה לריחות. קחי עוד סנריו - החלטת להתמודד עם זה ואתם מתחתנים. והנה בשעה טובה את בהריון. אצל נשים בהריון סף הרגישות לריחות מאוד גבוה. את תסבלי ולעניות דעתי תעזבי את הבית בגלל זה. לבעלי תמיד יש ריח מצויין, ריח הבושם אופף אותו בצורה ניחמה וכיף "להסניף" אותו. בהריון הראשון שלי פתאום לא סבלתי את ריח הגוף שלו. סתם כך. את יודעת איזה סבל? הוא לא יעל בכלל לישון בחדר שלנו כי לא יעולתי להריח אותו. שארי בנפשך שזה במצב שאני מאוד אוהבת את הריח שלו. מה יהיה אצלך אם מראש את לא אוהבת את הריח? אוי ואבוי.

אייבורי

New member
מסכים עם מריוס לחלוטין

מרוב חשש לפגוע, את הורסת. בהחלט שבי איתו לשיחה, תגידי שיש לו ריח לא נעים מהפה. הסיבות יכולות להיות מכמה מקומות 1. הגיינת פה לא מספקת 2. תזונה (החלפת תבשילים מרובי תבלינים חריפים, עמבה וכדומה) 3. בטן רגישה (מומלץ מנת יוגורט ביום) חברות היא בסיס לקשר, אני לדוגמא מצפה דווקא מחברי הטובים להיות פתוחים וכנים ולומר בדיוק את זה. אחרת הוא מסתובב בעולם, מדיף ריח רע וכולם מגינים על רגשותיו ומתרחקים ממנו. תהיי חברה טובה ותעזרי אומץ

seeyou

New member
הריח דוחה אותי וגורם לי לרצות ופחות

אילו היה ממש דוחה אותך-היית עוזבת אותו לטחר 5 דקות מאחר ואת מתלהבת ממנו בגלל תכונות אחרות שלו אני מניח שאת תתרגלי עם הריח במשך הזמן אם וכאשר היחסים שלכם יהיו יותר "חזקים" אז בעדינות תוכלי לטפל בנושה בצורה יותר יסודית יוסי נב כילד הייתי יוצא מהבית כאשר היו אוכלים דגים כאשר התחלתי לצאת עם אישתי הבנתי שאין דבר יותר נעים מאשר דגים

tapuznik

New member
../images/Emo18.gifלא תתרגלי ואל תנסי גם! גם אל

תגררי את זה יותר מדי, ואל תחסכי ממנו, יש לזה השלכות. ריח רע לאורך זמן ייצור אצלך דחיה שתשתרש ואח"כ לך תבין למה החל תהליך כזה או אחר. חבר טוב שלנו, בן זוגה של חברה טובה אף היא, שיתף אותנו בחששו כי אישתו מאבדת את אהבתה אליו מאחר ונמנעת מלהתנשק איתו ובכלל מתרחקת כשמתקרב וכיום אין בניהם נשיקות אלא חטופות. לאחר שיחת נפש איתה היא הודתה בפנינו "אני לא יכולה לסבול את ריח פיו" אני רוצה לומר לך שכשסוף סוף הצלחתי לגרום לו להבין מה הבעיה הבחור פשוט כמעט נישק אותי משמחה (מזל שלא
) כי זה הרע במיעוטו וזה בהחלט פתיר. אח"כ חשבתי כמה עגמת נפש היתה נחסכת מהם אילו היתה כנות ובגרות. זה מביך אבל אנושי ולא בושה. כמו שצויין כאן ישנן המון בעיות וגורמים, אגב אולי נפוץ יותר מכל מה שהוזכר זה דלקות חניכיים וריקבון בין שיניים פנימיות שאנשים מזניחים ומחמיר. לרוב צחצוח רגיל לא יועיל רק ימזער את הנזק. יש לטפל בבעיה עצמה וכמובן גם לשמור על הגיינת פה. אני אישית כמי שעובד עם אנשים משתדל תמיד מסטיק מנטה
זה גורם לתחלופה מהירה של הרוק ושטיפה טובה של הפה וריח המנטה נעים יותר. וכן... ללעוס בנימוס

למעלה