זוגיות ופנטזיה

אדמiנית

New member
איזה מזל

שאני מכוערת

LOL../images/Emo6.gif

משומה מה עלה לי לראש רק דבר אחד הפנטזיה...המציאות....הפנטזיה....המציאות... הידיעה שאני הכי הכי יפה....
בבוקר,זמן יקיצה, בייחוד אם עליתי לישון עם שיער חפופ ורטוב, עטפתי במגבת ונירדמתי בחן רב, התלתלים בבוקר??!!!! במקום שיער גולש ...??!!!!!! זה, זהההה משווו!!!!
מראה שלא ראתה מסך מזמן !!!

mars4

New member
הפנטזיות הם הדלק שמניע את העולם

הם המוטיבציה והבסיס לשאוף להשיג להצליח . אדם שבוחר לברוח מהפנטזיות על מנת לא להתמודד איתם, סופו שלא יגיע לכלום. החוכמה הגדולה זה לשאוף להפוך כל פנטזיה , כל חלום , כל שאיפה למציאות . אין לא יכול.. אין אי אפשר.. אין דבר כזה בלתי מושג. יש רק לא רוצה להתמודד עם התוצאות וההשלכות של הכישלון. כי הכישלון מן הסתם הוא יתום. מי מאיתנו לא קנה כרטיס לוטו ופינטז כל השבוע על מה הוא יעשה עם הכסף? וזה לא קשור בכלל שהסיכוי לזכיה שואף ל-0 ולפעמים מנסים מאות פעמים ולא מצליחים.

וזו דעתי...

לכל אדם יש את הנשמה התאומה שמייחל לעצמו אדם שמתוך ניסיומו או הכרה עם עצמו אמורים לספק את צרכיו והיא אומנם הפנטזיה שעליה מדברים דברייך אך לעולם לא נוכל להביא (לקרב) מציאות אוביקטיבית מאחר ואנו עומדים מול הבלתי מודע אין באפשרותינו לדעת מראש או לבטל את המידע שאין בידנו מאותו אוביקט שעומד מולנו מלבד להתקרב להכיר וללמוד ומן הסתם נשווא בין הפנטזיה למציאות ותיווצר חיבור או דחיה מולו כלומר תמיד נשאר באותו סחרור ופנטזיה משלה לא ניתן לממש את המנטרות שמאכילים אותנו לבוא ממקום נקי אמונות ולקבל את האדם כפי שהוא כי איננו מסוגלים לראות שום אוביקט מבלי להשוואת במוכר ונקודה כשם שאיננו יכולים לדעת מה זה טוב אם לא ידענו מה זה רע

למעלה