זוגיות וחברים

s h i r k u s h

New member
זוגיות וחברים ../images/Emo98.gif

הרבה פעמים חברים נכנסים לחיינו ויכולים בקלות להרוס זוגיות, אם זה במסגרת רכילות מגעילה, או שמסיתים אישה נגד בעלה וכו'. מה דעתכם על "חברים" כאלה והאם נתקלתם בכאלה מקרים שחברים פגעו בצורה זו או אחרת בזוגיות של חבריהם סתם מתוך רוע, או כל סיבה אחרת?

ענתי 10

New member
בהחלט כן ../images/Emo46.gif

ועם חברים כאלה - לא צריך אויבים. למזלי אין לי חברים, אז אין לי צרות כאלה, אבל בעבר כשהייתי בת 13 היה לי חבר וחברה הכי טובה סכסכה ביננו וגרמה לכך שהוא יצא עם מישהי אחרת. טוב, בגיל כזה זה עדיין לא "חברות" אמיתית, אבל זאת הייתה האהבה הראשונה שלי והיא נגמרה באכזבה גדולה הן לגבי "חברות קרובות" והן לגבי בנים בכלל.

S i r i u s

New member
אפשר לומר שכן,

עוד כשהתחלנו לצאת, הלכנו לראות סרט עם אחד החברים שלו ובת זוגתו, שכל הערב בהעירה הערות מגעילות בקשר לגיל שלי. וזאת הפעם האחרונה שיצאנו בדבל דייט
חוץ מזה לא היו מקרים כאלה.

Miss פטל

New member
אמממ

קרה לנו, כשחבר של בעלי, דרך הגב הזה שיצאתי איתו טיפה לפני בעלי (כתוב עליו בסיפור שלי בקצרה) אז הוא ניסה להרוס לנו את הקשר. המציא כל מיני דברים כדי לסכסך ביננו עוד. רבנו איתו בגלל זה ועכשיו הוא בעבר
והיה לי גם...שאני ניסיתי להסית את החבר של חברה שלי נגדה. בגלל שהיא פשוט התעוללה בו(הכוונה בגדה בו שיקרה לו ועוד) והוא לא ידע. ובגלל שלא יכולתי לספר לו בדיוק מה היא עושה כי הייתי חברה שלה לפני זה ולא שלו, אז רק ניסיתי לסכסך קצת כי ריחמתי עליו
אגב ראיתי שהוא דפוק ולא קולט שום רמזים וויתרתי ועם הבחורה הזאת ניתקתי קשר מזמן כמובן

זה חלק מהאופי האנושי לצערנו ../images/Emo4.gif

החוכמה היא לדעת לסנן, גם מה שאומרים לנו וגם את מי שמתיימרים להיות חברים אבל למעשה פוגעים בנו.

למעלה