האם זה ספציפי רק לנושא השמנה?
קודם כל אני מ-א-ד מעריכה את השיתוף! היה ממש מרגש ונוגע לקרוא, ובעיני מעיד על כמה שיש לך אישיות חזקה שמאמינה בעצמה ומסוגלת לתת לגעת, ממש מעריכה אותך על כך!
אבל אני כן רוצה להתייחס לעצם האמירה- יש הבדל, בעיני, בין להגיד "אני אוהב את המכלול" לבין להגיד "מפריע לי שאת X אבל בכל זאת אני אוהב אותך כמכלול" ואפילו המפריע לי.. תלוי אם זה מפריע לי או שהייתי מעדיף אחרת אבל אני חי סבבה עם מה שיש
קודם כל נראה לי ש"מפריע לי" לא חייב להיות דווקא על משקל, הוא יכול להיות ממש על כל דבר, החל מדברים שקשורים למראה חיצוני, ועד התוכנית "להציל את הנישואין" ששם ראו שמפריע (מ-א-ד) לבעל שהאישה הסתפקה בלהיות קופאית בזמן שהוא הרגיש שלאחד כמוהו ראוי אישה שדורשת מעצמה הרבה יותר מבחינת יכולת מקצועית, בואי נגיד שאם בן זוג שלי היה מדבר על הבחירה המקצועית שלי כמו שהוא דיבר על שלה, אני לא הייתי נשארת איתו יום אחד, היה כל כך הרבה זלזול בה דרך זה... כל כך אי אהבה (שאכן השתלבה עם זה שלא היה אהבה בינהם ולא באמת היתה זוגיות)... לכן אני חושבת שאם משהו מפריע עד כדי זלזול עמוק באדם השני, ולא משנה מה הדבר, אז יש בעיה אמיתית שהזילזול בX הוא רק קצה הקרחון שמעיד על סדק עמוק ורציני בקשר.
מצד שני יש דברים שמפריעים אבל חיים איתם נהדר. למשל לי מפריע שיש לי שיער שחור. חלום חיי הוא להיוולד מחדש ג'ינג'ית אש, הייתי מתה להיות ג'ינג'ית, זה לא אומר שאני שונאת את עצמי עם שיער שחור, זה רק אומר שהייתי מעדיפה אבל אני חיה יופי עם מה שיש.
זה נכון גם לזוגיות, יש דברים שהעדפתי אחרת ועם הזמן הפסיקו להפריע לי (למשל פערי גיל) או שלמרות שאני מעדיפה אחרת אני חיה גם איתם מצויין

אני מאמינה גדולה, שכשיש חיבור אמיתי, כל הפרטים הקטנים הללו מאבדים משמעות, אוהבים את המכלול. לא למרות X אלא עם X, ככה לפחות אני הרגשתי מהצד שלי כשאהבתי.
ואת יודעת מה, אני אספר לך, שעם האקס שלי, הוא פעם סיפר לי, שאחרי הפעם הראשונה ששכבנו הוא שאל את עצמו אם אני כמו שאני (רחוקה משלמות
) זה מספיק טוב לו- וענה לעצמו- כן
ואני יכולה להגיד עליו משהו אחד טוב בטוח- הוא היה משקיען ואוהב לחלוטין ונתן לי הרגשה שהוא אוהב אותי כמו שאני לגמרי (כולל כשהוא סיפר לי את זה, זה גם תלוי איך ומתי אומרים..) (אגב הוא לא היה פידר ולא נמשך לשמנות, אולי כן למלאות, מעולם לא פגשתי אדם שאמר לי שהוא נמשך אלי כי אני שמנה ואני בהחלט עונה על הגדרת שמנה והייתי אף יותר בעבר).
ונקודה אחרונה, אני כן חושבת שניסיון מיני, ובעיקר פתיחות מינית, מאד מאד משפיעים פה. לא רק של בן הזוג אלא גם של השמן. יש מלא פוזות, מלא אפשרויות, מלא סוגי עינוגים, אם משהו אחד עובד פחות מוצאים משהו אחר שעובד מצויין, שמתאים לשני בני הזוג על היתרונות והחסרונות שלהם. אני אישית חושבת שאפשר למצוא סיפוק בכל מצב, אם יש רצון ופתיחות של שני הצדדים (אני מכירה זוג נשוי שיש להם פער של 50 ס"מ בגובה, אם הם מצליחים למצוא פתרונות אז כולם יכולים
)