זוגיות והשמנה

תודה

עם כל השינויים בחיים, התקופות, העליות והירידות (במשקל ובכלל), זה עדיין נשאר פורום הבית שלי וה-מקום לשתף.

הקשבה והבנה. בסיס למערכת יחסים מבחינתי.
ממעט הנסיון המיני שיש לי (ובעיקר פשוט מההגיון) אני מסיקה שזה אותו דבר גם פה.

ואני מבינה בדיוק למה אתה מתכוון ובגדול מסכימה איתך- הנסיון הוא לא בהכרח מה שיעזור.
רק שבכל זאת נראה לי שיש מה ללמוד- מהבחינה הטכנית- לגבי סקס עם שמן או שמנה. (אז אולי אין הוראות שימוש או ספר הפעלה, אבל צריכה להיות "חוברת טיפים" לדעתי
)

אולי זה לא היה נכון מצידי לסמוך עליו שיזום וינחה וילמד אותי, רק כי יש לו נסיון.
אבל אל תשכח שאני באתי בלי נסיון בכלל. הבחור היה מבחינתי דון חואן!

הגוף שלנו לא למד מה לעשות למרות הרגש והמשיכה. מבטיחה שניסינו. בהתחלה לפחות.

תודה ששיתפת גם אתה

הלכתי

פעם למוזיאון לראות את המומיה של תות ענח אמון. תשמעי,נראה מעולה, איך אומרים בן 20 כבן 3000. אבל הוא היה קצת שתקן וזה, אני לא בטוחה שהיה שם באמת בסיס בריא לקשר.

kinsheshet

New member
...

מדברים על זה הרבה בזמן האחרון - ביננו ? הצעת הנישואין שלי קרבה ובאה.. ואני חושבת על זה המון
על זה שאני מאוד רוצה לרדת במשקל , ושהוא רצה אותי כמו שאני ושאני בכלל לא מזדהה אם איך שאני נראית (אפשר להגיד..)
אז זה נראה לי מסוכן ..
אבל אני חושבת שהוא רואה אותי , חיצונית ופנימית הוא אוהב אותי ,
זה קלישאי אבל המקומות הקשים שלנו הם לא באיך שאנחנו נראים, (השילוב שלנו קצת מצחיק גם , כי אני גבוהה וגדולה והוא במבנה גוף קטן , ונמוך טיפה) אבל זה בדיוק העניין - כמו מה שאני מצאתי בו , מצא בי...
בסופו של דבר אני יכולה להגיד דברים גשמיים,
כמו שהעור שלו מדהים והחיבוק שלו עוטף , ושאני נמשכת אליו , אבל בשנה הראשונה של הקשר שלנו הוא עשה כזה שיפטינג , באמת באמת.. הקשר שלנו עשה לו משהו ששינה אותו אפילו חיצונית..
וזה שילב בתוכו אותי ואת האהבה שלנו .. ובאמת יש ביננו משהו צעיר שאנחנו עוד בונים .. אבל יודעים לא לבנות את זה על החיצוניות שלנו.
אפילו אם אני ממש רזה , ולא משמינה מטבעי , זה טבעי לבנות מערכת יחסים על איך שנראיתי לפני 40 שנה כשנפגשנו? (במבט לעתיד)

זה גם , איך לומר , שטחי? ואין לזה המון מקום במערכת יחסים

Blue Rose

New member
מי שהולכים להזדקן איתו....

זה מה שאני מחפשת בזוגיות מאז שהתחלתי להתעניין בה.
אני אולי אהיה כנה מידי פה, מקווה שאף אחד לא יקח אישית...

אצלי האהבה מתחילה כשהכי קשה!
כשחולים, כשסובלים, כשבוכים- כשרע. אם אני רואה את האדם שמולי במצב כזה וכל מה שאני מרגישה כלפיו זה הרצון לעמוד לצידו- לא מרחמים, לא כ"מעשה צדקה" אלא כרצון מלא לשותפות בצרותיו...וכך הוא גם איתי- אז ב"חרא" הזה מתחילה האהבה...
לא כשטוב, לא כששמח, לא כשקל לאהוב....אני אומרת שמה שבא בקלות- הולך בקלות, וזה מה שנותן המון ערך לאהבה... היכולת להתמודד יחד עם הקשיים של כל אחד ושל שנינו ביחד ושל כל המשפחה וכל הצרות שכל אחד הביא איתו למשפחה...כשמגיעים הרגעים הקלים והטובים- אז האהבה גדלה אפילו עוד יותר...

או במילים אחרות- לדעתי המשקל והמראה זה אחד הדברים האחרונים שמשמעותיים בזוגיות ואהבה אמיתיים.

בעניין הפידר שלך...אם הוא אוהב רק מעל למשקל מסויים, כמו שיש כאלו שאוהבים רק מתחת למשקל מסויים- אצלי זה אומר שהוא אוהב את המשקל ולא את האדם.
ויתכן מאוד שכרגע הוא אוהב את האדם- אך אם זו אהבה שתלויה בדבר, לדעתי היא לא אמיתית.

רוזי! שמעריכה ואוהבת את בעלה ולא לוקחת כמובן מאליו שהוא נותן לה שעות שינה אקסטרא אחרי לילות קשים...

אני כ"כ מסכימה איתך...

לפני כמה חודשים היתה לי שיחה עם מכרה שסיפרה על סיפור אהבה "מדהים" של מכרה שלה, וכחלק מהסיפור היתה פרידה לפני החתונה בגלל שהיא היתה בתקופה קשה. והשאלה הראשונה שעלתה לי היתה באמת עד כמה בן הזוג מחוייב אליה גם בתקופות קשות - והמספרת מיד אמרה שהוא לא היה פנוי רגשית, אבל זה אחרת אחרי החתונה. לזה לא ממש היה לי מה לענות.

הגעתי מהראשי

את מופיעה בשער של תפוז ! ברכותי.

קראתי את ההודעה שלך ואני מבין את העניין שלאנשים שנמצאים בזוגיות יש התנהלות משל עצמם.

אבל בכל זאת הפריע לי העדר האחריות האישית, שלך.
וגם ההתנהגות הכפייתית שלו, שזה עוד יותר מטריד.

בכל אופן , אני מקווה שאת במקום בריא יותר

דויד88

New member
זוג....

המחשבה התמה הראשונה מקסימה וקימת...כמה טוב ללקק דבר מתוק...

למעלה