זוגיות ובקשה לעזרה

מדונה81

New member
זוגיות ובקשה לעזרה

שלום רב, מישהו כבר שאל פה האם הקשר הנוכחי שלו יכול להתפתח וקיבל תשובה שלא לתת לכוכבים להתערב. ולי יש שאלה דומה- גם אם התשובה תהיה זהה אשמח לקבל אותה. ולשאלתי- אני בת 27 והאם עליי לסיים קשר של 5 שנים ורבע לטובת קשר חדש. אם התשובה תהיה שונה מאשר "ללכת עם הלב" אשמח למסור את שאר הפרטים. ההתלבטות הזאת הורגת אותי ואוכלת אותי מבפנים כבר למעלה מחודשיים, אני מפחדת שבסוף אתמוטט רק מהמחשבות. מה לעשות??

רמי ד.

New member
על מה יש לך לחשוב?

הסיבה שאת נתקעת בהתלבטות, היא מאחר ואת מנסה לפתור את הקונפליקט שיצרת, במקום שאיננו יכול לפתור אותו, וזה בראש. כרור לגמרי, שהדרך היחידה לדעת מה לעשות היא, להפסיק לחשוב ולתת לרגש לדבר. כאשר נותנים למחשבות לעבוד, הן מתבססות על הנחות שאנו ממציאים אותן. אז דרך טובה יכולה להיות, לברר עם החברים שלך, את ההנחות שלך, ולנסות לקדם דברים, כך שתהיה זרימה, במקום שכרגע את חשה בתקיעות. רמי

מדונה81

New member
תודה לכם- אבל זה לא ככ פשוט

לקשר החדש יש הרבה מתנגדים וזה קשר מאוד מורכב, אני רוצה להמשיך אותו אבל אני מפחדת שאין בו עתיד לעומת הקשר הארוך שכנראה היה מתמסד.

טומבוי10

New member
מדונה, על גם וגם שמעת? ../images/Emo8.gif

היי מדונה תרשי לי להאיר לך נקודה: באם השיקול הוא שיקול של כדאיות, זאת מאחר והנך משתמשת במונחי "כדאי ולא כדאי" אזי שהכי הכי כדאי הוא "לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה"... אם את מבינה למה אני מתכוונת

אכן - בדיוק אותה תשובה..../images/Emo13.gif

אבל נראה שהחלטת כבר בעצם, לא? זה רק איך לבצע טכנית.. או שנדמה לי

למעלה