זוגיות ואינטרנט

Miss פטל

New member
לדעתי חדרי צ'ט זה יותר גרוע

מאשר אם הוא היה באתרי פורנו. אם הבן זוג שלך רוצה לראות נשים מתפשטות הוא יכול לראות באתרי פורנו. לעומת זאת בצ'ט אנשים גם מדברים ובכך יוצרים קשר איזשהו, וכך זה הופך למשהו יותר אישי ועלי זה ממש לא היה מקובל.
 

רוזנה

New member
צודקת, גם עליי זה לא מקובל

זה הכל עניין של אמון, לא? דרך אגב, שמעתי פעם שמישהו מגדיר אמון כגבול הכי רחוק שמישהו מוכן להגיע/לוותר למען מישהו אחר. מעניין, לא?
 

ענתי 10

New member
אני זו שגולשת בפורומים למיניהם

ולא שאני נותנת סיבה, אבל הוא חושד מפעם לפעם. לצ'טים אני לא נכנסת כי זה ממש מלחיץ אותו, וגם אני לא הייתי רוצה למצוא אותו בצ'ט, למרות שאני מבינה שהצ'ט יכול להיות גם תמים (כמו למשל הצ'ט של הפורום הזה).
 

רוזנה

New member
הכל בחיים זה עניין יחסי

תמונות במגזין לעומת סרט כחול, לעומת מועדון חשפנות לעומת... השאלה היא מהו היחס שכל אחד מוכן להגיע אליו. אני חושבת שצ'ט יכול להיות תמים, אולם יכול להתגלגל למקומות שונים. זה עניין של גבולות אישיים, לא?
 
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קראתי את השרשור וכתבו לך הכל. ואני מאוד מסכימה עם מה שמייבי כתבה. קחי לך פסק זמן לגבש לך דעה וקו פעולה אחרי כל העצות שקיבלת וקחי איתו שיחה ארוכה וכנה שבה תסכמו מה מקובל עליכם ומה לא. אני בטוחה שבהידברות תוכלו להגיע לעמק השווה.
 

רוזנה

New member
תודה על הקבלה ועל הפנים ../images/Emo13.gif

צודקת, אכן שוחחנו והגענו לתובנות מאירות עיניים ולבביים
עם זאת גם אחרי שהגענו לעמק השווה, אני עדיין צריכה להתאושש מהסערה שהתחוללה בתוכי בימים האחרונים... הצעות ייעול איך להחזיר את הרגשות לשלווה מוחלטת?
 
פשוט להרגע לאט לאט

להתמקד בדברים הטובים ואח"כ כשרגועים להסיק מסקנות איך להתנהל במקרי משבר שיהיו בעתיד. ולפי מה שכתבת-אתם בדרך הנכונה
 

yupy9

New member
חושבת מה לומר...

תראי, קודם כל מעניין שתבררי עם עצמך מה גרם לך לבדוק את הסטוריית הגלישה שלו. טוב אז נניח שאיכשהו "במקרה" נתקלת בזה. אני חושבת שזה עניין נורא אישי ביניכם ואני אסביר. אין טעם לטפל נקודתית בפגע להלן: הוידאו-צ'ט, כי אם לנסות ולאתר את את שושר הבעיה כי הוידאו-צ'ט הוא רק הסימפטום. כי הבעיה היא אחרת. אולי יש לו איזה חסך או אובסייה לעניין ואולי זה רק משעשע אותו ומעביר לו ערב בכייף. מה שאני מנסה לומר זה שגם אם "תאסרי" אליו כביכול להכנס לשם - אז הוא יחליף אתר/יזהר יותר ויקפיד למחוק את ההסטוריה/ או פשוט יצא מהבית לגלוש במוקומות אחרים. ומעבר לזה את חייבת ליזום שיחה שבה כל אחד מכם יוכל לומר מה הם הגבולות בעיניו בזוגיות שלכם, כי זה משהו פנימי שלכם. שאין לו "חוקים" חיצוניים. ואני אתן דוגמא דומה - לבן זוגי יש בעיקר ידידות טובות לפחות יותר מחברים טובים. ההסכם הלא כתוב בינינו אומר שמקובל עלי שיפגש איתן אחד על אחד- עם כל ידידות העבר, ואלו כמובן ידידות שלפעמים גם אני נפגשת איתן - ומי שלא ממש מעניינת אותי זוכה להפגש איתו ללא נוכחותי. ומצד שני לא נראה לי לעניין שהוא יפגש עם מכרות חדשות מהאינטרנט - אך מצידי לדבר איתן במסנג'ר או במיילים - חופשי. בסופו של דבר אני חושבת שמי שטוב לו בזוגיות לא כדאי לו "להתגרות בגורל". כי פיטויים יש מלא סביב, ואם אתה פותח להם את הדלת רחבה מידי - אל תתפלא אם בסוף תמעד ותיפול. ובסופו של יום - תפסיד את מה שיש לך. בקיצור- ליזום שיחה. בהצלחה!
 

רוזנה

New member
יופי

את צודקת במליון אחוז!!! גם אני חושבת שעניין הצ'ט הוא שקף של משהו אחר, ועל זה בעיקר דיברנו אתמול בלילה, על הדבר האחר, שהתגלה כתמים כביכול, וכמשהו שאני יכולה לחיות איתו. אני חייבת לציין שיש בינינו אמון מלא, והוא מעולם לא מנסה או ניסה להסתיר משהו בזדון. את צודקת, יש המון פיתויים בחוץ, ופירצה קוראת לגנב. זה בעיקר עניין של זוגיות, גבולות זוגיות וגבולות אישיים. מהיכן שלא נסתכל על כל העולם הזה, אין לנו שליטה על מישהו אחר מלבדנו ולכן אני מסכימה איתך שאי אפשר לאסור על מישהו אחר משהו. תודה על הדברים המאירים
והמעודדים
 
למעלה