חושבת מה לומר...
תראי, קודם כל מעניין שתבררי עם עצמך מה גרם לך לבדוק את הסטוריית הגלישה שלו. טוב אז נניח שאיכשהו "במקרה" נתקלת בזה. אני חושבת שזה עניין נורא אישי ביניכם ואני אסביר. אין טעם לטפל נקודתית בפגע להלן: הוידאו-צ'ט, כי אם לנסות ולאתר את את שושר הבעיה כי הוידאו-צ'ט הוא רק הסימפטום. כי הבעיה היא אחרת. אולי יש לו איזה חסך או אובסייה לעניין ואולי זה רק משעשע אותו ומעביר לו ערב בכייף. מה שאני מנסה לומר זה שגם אם "תאסרי" אליו כביכול להכנס לשם - אז הוא יחליף אתר/יזהר יותר ויקפיד למחוק את ההסטוריה/ או פשוט יצא מהבית לגלוש במוקומות אחרים. ומעבר לזה את חייבת ליזום שיחה שבה כל אחד מכם יוכל לומר מה הם הגבולות בעיניו בזוגיות שלכם, כי זה משהו פנימי שלכם. שאין לו "חוקים" חיצוניים. ואני אתן דוגמא דומה - לבן זוגי יש בעיקר ידידות טובות לפחות יותר מחברים טובים. ההסכם הלא כתוב בינינו אומר שמקובל עלי שיפגש איתן אחד על אחד- עם כל ידידות העבר, ואלו כמובן ידידות שלפעמים גם אני נפגשת איתן - ומי שלא ממש מעניינת אותי זוכה להפגש איתו ללא נוכחותי. ומצד שני לא נראה לי לעניין שהוא יפגש עם מכרות חדשות מהאינטרנט - אך מצידי לדבר איתן במסנג'ר או במיילים - חופשי. בסופו של דבר אני חושבת שמי שטוב לו בזוגיות לא כדאי לו "להתגרות בגורל". כי פיטויים יש מלא סביב, ואם אתה פותח להם את הדלת רחבה מידי - אל תתפלא אם בסוף תמעד ותיפול. ובסופו של יום - תפסיד את מה שיש לך. בקיצור- ליזום שיחה. בהצלחה!