זוגיות הרסנית

זוגיות הרסנית

ברצוני לשתף אתכם ולקבל גם הצעות למצבי הנוכחי אני שנואה כבר הרבה שנים ויש לי ילדים מקסימים לצערי בחיי המשותפים אני מרגישה שבעלי עדיין לא ניגמל מאמא ולי יש המון קונפליקטים עם זה. בעלי משחק אותה האוהב מבוסטון בכדי לקבל את כל הצרכים שנחוצים לו הכל כולל הכל ונדמה לי שהוא חושב שאני איזו פיליפינית שאין לה מספיק רגשות שהיא צריכה לעשות הכל ולשתוק כשאני מתחילה להגיד שלא מוצא חן בעיני דבר זה או אחר הוא פותח פה בעדינות אך עם מילים דוקרות כך במשך כל שנות נישואינו כיום החלטתי לעמוד על שלי גם על הקטנות ולא לתת לו את מה שהוא רוצה ולתת לו פחות לפגוע בציפור נפשי שהולכת לפרוח כל יום מה דעתכם זה רק בקצרה?!

גארוטה

New member
לא רק שזה

בקצרה זה גם מאד מאד תמציתי. מבחינתך זה מתאר הכל אבל מבחינת מי שקורא זה לא אומר הרבה. האם את סובלת באופן אישי מהעובדה שהוא עדיין לא ניגמל מאמו? האם באמת הוא משחק אותה אוהב או שהוא באמת אוהב וזו רק הפרשנות שלך בגלל שאת פגועה? איך את אומרת לו את הדברים שלא מוצאים חן בעינייך? את בטוחה שהדרך לשנות את המצב זה באמת להפסיק "לתת לו את מה שהוא רוצה" או שאולי יש דרך קצת יותר בוגרת? מה בעצם את שואלת?

seeyou

New member
"בעלי משחק אותה האוהב מבוסטון"../images/Emo152.gif

בכדי לקבל את כל הצרכים
אז לה את לא משחק אותה המאהבת מבוסטון או ממקום אחר?
על מנת לקבל את כול הצרכים אומרים שהחיים זאת במה(הצגה) ובני האדם הם השחקנים
גם אומרים שאישה צריכה להיות "נשית" ולדעת איך ומתי משחקים אותה או במילים אחרות מתי פותחים או סוגרים את הפה.
את כול מה שמציק לך מציק להרבה מאוד נשים(ברור שזה לא עוזר לך) וחלק מהאשמה היא שלכם..... מהתחלה היית צריכה לנהל "תן וקח" מסוג אחר יש פתגם שאומר: אם לא תלמדי לעמוד על שלך תעמדי רק על שלו
את צריכה ללמוד במנות קטנות ובהתמדה תזכרי שישנם דברים שניתן לשנות ואחרים לא או במחיר יקר. ללמוד לבקש דורש תרגול ושוב תרגול אל תצפי לניסים(ניסים עסוק עם אחרות
בהצלחה יוסי

אייבורי

New member
מסכן

אז לא יהיה סקס הלילה. את נשמעת כמו העכבר ששאג, כדאי לדעת שאם את רוצה לשאוג כדאי גם לגדל ביצים של אריה כי כמו בכל מלחמה, לירות את הכדור הראשון זה קל אבל תזכרי שגם הוא ירה כדורים חזרה ואפילו יפגע בלא מעט מקומות כואבים

nowonder

New member
הלכתי לאיבוד

ביער המטפורות שלך. אריה, ביצים, כדורים, מלחמה. חסר רק ארזים ושלהבת, ואולי איזו טחנת רוח, ויש לנו פה ולפגן גתה.

אייבורי

New member
ארזים ושלהבת

נו ביקשת כלכך יפה אז אני חייב להוסיף לים המטאפורות. העכברה שצייצה על האריה עלולה למצוא את עצמה מסתובבת על שיפוד מעל שלהבת הבוערת תמיד בארזי הלבנון. שהרי כל בר דעת יודע שקל להכנס לבוץ הלבנוני אבל אי אפשר לגמור שם צלחת חומוס כמו בן אדם. <איך הייתי?> ביננו, מדובר באישה חלושה מול בעל חזק <במערכת היחסים בינהם> מידי פעם במערכות כאלו החלש עושה שריר למען האגו השברירי שלו וזה תמיד נגמר בבכי.

nowonder

New member
מעולה

was it good for you too? (ביננו, לא התלוננתי על התשובה שלך. הגיוני לתת תשובה לא מובנת על שאלה לא מובנת).

אייבורי

New member
<רגע מדליק סיגריה>

האני באני, זה היה ממש פילסברי. דר"א את צודקת לגמרי, אני מקפיד על עומק התשובה כרוחב השאלה. שאלות לא מובנות מקבלות תשובות לא מובנות שאלות מפגרות מקבלות..

למעלה