זוגיות האחרונה שלי

אלונה20

New member
היי

שבת שלום ותודה לך על האוזן הקשבת ובנוסף על הטיפים הטובים שלך בהחלט זה מלמד אותנו כל דבר ומהלך בחיים אך אני אומרת מה שלא הורג אותנו מחשל אותנו אז שוב תודה לך חמודה בהחלט אני אדם אופטימי ומאמינה שיש אנשים טובים תודה

אלונה20

New member
תגובה

היי דנית אני מאוד שמחה על זה שהקשבת לי תודה ובנוסף כן אניבהחלט מסכימה איתך שזה עוד שיעור לחיים ואני מאמינה שהכול לטובה ואצלך ממש שימח אותי לשמוע על הזוגיות הנוכחית שלך ממש עושה טוב בהחלט צריך לאט ובטוח שיהיה לך רק טוב וחיים מוצלחיים אני מאמינה שיהיה טוב מאמינה באהבה אני אישה של אופטמיות תודה שוב בהצלחה

אלונה20

New member
זוגיות האחרונה שלי

שלום לכולם וחג שמח אז ככה שמי אלונה ואני אלמנה מזה 6 שנים בחצי השנה האחרונה שלי הכרתי בחור שמאוד הרשים אותי והייתי רוצה לשתף אותם האמת היא שאני מרגישה דיי עצובה בחג הזה היה לי לא קל בכלל אני לא אוהבת חגים זה מאוד מעציב אותי אז ככה הייתי לבד 6 שנים ללא זוגיות עד שהכרתי את הבחור הכרנו מאתר כלשהו הוא באמת התמיד הרשים אותי שלח לי פרחים לעבודה באמת הקסים אותי לא בגלל הפרחים ניפגשנו מספר דייטים היה ממש ניפלא הרגשנו חיבור ניפלא כאילו אנחנו מכירים שנים ואז לאחר חודש החלטנו לגור יחד האמת היא שכרנו דיירה ביחד היה משמש ניפלא בחודש הראשון והשני לאחר חודשיים שבהם הוא הציע לי גם נשואים ואני נענתי בהחלט שכן כי חשבתי שהוא הגבר של החלומות שלי ממש מיוחד עוזר נותן את כולו בזוגיות ופתאום חלו שנויים הוא פחות עזר היה חסר סבלנות עצבני ממש לא נעים ואני כל הזמן אמרתי שאולי זה הזמן להכיר אחד את השני יותר מקרוב ובאמת נתתי לזה עוד הזדמנות לקשר להיות טוב למרות שהרגשתי שמשהו חסר לנו הוא התחיל ממש לדבר כל הזמן על כסף לאחר חודשיים מצבו ככה הוא טוען שהולך ונהיה קשה כלכלית זה לא שלא נתתי מעצמי בבית הוא שלם את השכירות ואני את השאר הכול והוא היה מביא את הבת שלו בת 3 לבית והייתי מטפלת בה כמו אמא שלה היא מאוד אהבה אתהילדים שלי יש לי בת בת 12 ובן בן 15 הם עזרו לי איתה והיה לנו ממש כייף איתה והבחור ממש שמח והיה רגוע זהו הדברים הלכו והחמירו עם הזמן הוא החליט שבגלל הצב הכלכלי שלו צריך לפרק את החבילה לדעתי זה בגלל כסף לפרק אהבה ענקית שהיתה בנינו ואז הוא חזר לבית שהיה מתגורר בו ואני שכרתי דירה חדשה והאמת היא שההתנהגות שלו היתה מאוד לא הולמת דיבר מאוד גס וניבל את הפה לאחר שהוא עזב עדיין הוא מתקשר ואומר שקשה לו ומתגעגע אלי מאוד ולילדים שלי אבל האמת היא שהוא מאוד אכזב אותי ואני לא הייתי רוצה להיות עם מישהו כזה שיזלזל בי אני יודעת בדיוק מה אני רוצה בחיים לא רק זה הזוגיות האחרונה שלו היתה מאוד לא טוב בת הזוג שלו אישתו בגדה בו עם הבוס שלה והוא בא עם טפוסי התנהגות בדיוק כמו הקודמת שלו והוא תמיד אמר לי שאני אישה מאוד מיוחד והוא לא ימצא כמוני בכול העולם אבל הנה הוא הרס את הטוב שהיה לו ואת האמת מאוד עצוב לי כי חשבתי שמצאתי משהוא אמיתי אבל טעיתי למרות שאני חושבת שאולי למרות כל הכאב אולי הכול לטובה כי בחיים צריך להסכל על חצי הכוס המלאה ומקווה לימים יותר טובים

שלום לך../images/Emo140.gif

קראתי את סיפורך וההרגשה האישית שלי היא, שנורא מיהרת.... אולי כי זו זוגיות ראשונה אחרי 6 שנים, אולי כי הרגשת שוב מחוזרת וקצת "איבדת את הראש", נראה לי שלעבור לגור עם מישהו חודש אחרי ההכירות, זה ממש מהר, וחודשיים אחרי זה הצעת נישואים, הרי אי אפשר להכיר מישהו בצורה מעמיקה אחרי חודשיים... בכל מקרה, לאף אחד לא מגיע שידברו אליו בזילזל וניבול פה. הוא מתקשר ואומר שהוא מתגעגע.... את צריכה לבחור, או שלאור נסיונך איתו, תמשיכי הלאה בחייך, בתקווה שהזוגיות הבאה שלך תהייה מוצלחת יותר, או שתחליטי, שאת רוצה לתת לו עוד צ'אנס, אבל הפעם לאט לאט, לא לעבור לגור יחד, לצאת, לבלות, לצאת אפילו לסופי שבוע מדי פעם, לפחות עד שתכירי אותו באמת, ותראי את אופיו האמיתי, במצבים שונים, תוכלי לדעת יותר אם זה מה שמתאים לך... וזה וודאי שלא לוקח חודשיים שלושה... שיהייה בהצלחה

אלונה20

New member
היי חמודה

תודה על האוזן הקשבת שלך ותודה על מה שאמרת כן בחלט אני בהחלטמסכימה איתך שכן אולי מיהרתי אבל אין לךמושג מה הרגשתי וגם הוא אבל זה כן בהחלט מלמד אותי שיעור בחיים וכן בהחלט צריך סבלנות וכן בהחלט את צודקת על הזוגיות הבאה שלי בכול מקרה חג שמח לך והמון תודה

אלונה יקרתי ../images/Emo24.gif

אכן החגים קשים לנו , ולהתנתק מקשר עם אדם שחשבת שאוהבת זה לא קל . אני חושבת שמהרת בקשר ,לא עשיתם תאום צפיות , לא בניתם תוכנית כלכלית ,אך וכיצד מתחלקים בנטל .. אבל שום דבר לא מאפשר שידברו אלייך בגסות ונבולי פה , מציעה לך ללמוד ממערכת יחסים זו , ולחשוב לעשות חושבים בינך לבין עצמך מה את רוצה .. לכתוב בעד ונגד ,ולהחליט , מה טוב עבורך ...את נשמעת לא החלטית .חשוב שתחלטתי מה טוב לך . בכל מקרה יש את חצי הכוס נמלא ..ומחר תזרח שמש חדשה ... וגם באופק שלך ממתינה ספינת האהבה אם זקוקה לאוזן קשבת או לסתם שיחה מוזמנת לפנות אלי טלי

אלונה20

New member
תגובה

חמודה שלי תודה לך על זה שהקשבת לי אני בהחלט מסכימה איתך רק שבחיים לפעמים אנחנו חושבים אחרת ועושים אחרת אבל הדברים נראים אחרת אבל אני לא ממש מצטערת על מה שהיה כי זה עוד נסיון לחיים בהחלט אני לא ממש החלטית כי הכול כאן קשור לרגשות וזה בהחלט עוד טרי וכן בהחלט צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה וזה מה שאני מנסה לעשות עד כמה שאפשר בבכול מקרה אני כן יודעת מה טוב לי ורוצה בו תודה לך שבת קסומה לך חמודה

למעלה