זוגיות בפער גילאים

yarin231

New member
זוגיות בפער גילאים

שמי ירין,אני כרגע עובד כמציל בים למשך כמה חודשים עד סיום עונת הרחצה,בעיקר בשביל לחסוך כסף כדי ללמוד באוניברסיטה,אני בן 23

עכשיו כמציל אני מניח שאתם יודעים,אני כל יום רואה בחורות בביקיני,חייב להגיד שבנות ישראל ממש שוות
עכשיו אני רווק,צעיר וקצת חרמן,ואתם יודעים מה זה עושה לגבר.
עכשיו עובדת איתי מצילה,שהיא מעין "המדריכה" שלי כי אני עובד בסה"כ שבועיים.היא בת 30 והיא נראת ממש טוב לבת 30.התקרבנו מאוד,למרות שאני לא כזה אבל אני חייב להודות שהמשיכה באה בעיקר בגלל זה שאני כל היום רואה אותה בביקיני ובגלל איך שהיא נראת,וגם היא נמשכת אליי בגלל המראה,וככה זה התנהל,אנחנו חברים כבר שבוע ולרוב גם נמצאים באותה סוכת מציל וכל הזמן קרובים אחד לשני,אפילו אנחנו נכנסים לשירותים של הצוות של הים ומתנשקים שם
אבל אני אחד שגם חשוב לו יציאות וקשר אופי עם הבחורה.יש לה אופי נהדר סה"כ וכיף לי איתה אבל אני מרגיש לפעמים ממש שיש הבדלים בגיל,בעיקר כשאני מדבר איתה.מבחינת הרומנטיקה אני מרגיש שאני מקיים זוגיות עם בת גילי אבל לא יודע איך להסביר שאני יוצא איתה למסעדה או סתם שאנחנו נמצאים בבית ומדברים אני דיי מרגיש שיש פער גילאים,בין אם זה במשפטים שהיא אומרת או בתכונות אופי שלה,אני עוד ילד בן 23 שרוצה להנות,היא גם צעירה בת 30 אבל הרבה אנשים אומרים לי שבגיל שלי אני לא צריך להתחיל לחפש הרפתקאות עם נשים שגדולות ממני כמעט ב10 שנים
עכשיו אני דיי בטוח שאני לא אתחתן איתה,וזה זוגיות זמנית,אתם יודעים אפשר לפעמים להרגיש על הבת זוג שאיתה אתה תתחתן או לא.אבל בכל מקרה גם ההורים שלי לא ממש מרוצים מזה
קשר כזה יכול להתנהל לדעתכם?
רציתי גם לראות אם מישהו\מישהי פה פעם ניהל קשר עם פער גילאים של בערך 7-10 שנים,והאם הלך טוב

היי ירין.

האם קשר עם פער גילאים יכול להצליח? כן.
האם הקשר שלכם יצליח? כנראה שלא.

אתה צעיר אמנם, אבל גם ילדותי וזה כנראה נובע מכך שאתה פשוט נמצא בשלב טבעי בחיים בו אתה מחפש להנות וזה בסדר גמור.
הקשר שלכם יצליח , רק אם היא באותו ראש כמוך, ולרוב זה לא המצב .
אני לא חושבת שהיא ממהרת להתחתן, או אפילו חושבת עליך כחתן, אבל אני גם לא בטוחה שהיא רוצה סתם להעביר את הזמן.

קשר לא יכול להצליח כשהוא בנוי רק על מראה.
אז אתה יפה, והיא יפה, וכשקראתי, עלו לי לראש אינסוף פרקים של "משמר המפרץ", נו ו...?
ואיפה הקשר פה... ?
אתם יוצאים יחד?
אתם בכלל נפגשים מחוץ לסוכת המציל ?
אתם מדברים על חייכם האישיים?
אתה מכיר אותה מעבר לרמה שטחית.?

אישית כן, הייתי בקשר זוגי בו אני זו שהיתה גדולה מבן זוגי ב 7 שנים, אבל לא התבטא בינינו הפער באף פרמטר כי הוא פשוט היה בוגר .
הקשר לא המשיך דווקא בגלל פערי מרחק שנוספו למשוואה .

בקיצור, קשר אמיתי יכול להתקיים תמיד, השאלה היא מה אתה מגדיר קשר..

The Experience

New member
הבחור דלוק עליה

והיא בטח נדלקת גם וכמו כל גפרור שנדלק..נכבה אחרי שניות בודדות.

אולי יהיה לכם מהנה בחדרי חדרים אבל קשה לראות קשר שמתחיל בגלל משיכה מינית נמשך יותר מכמה חודשים בודדים.

ירין

אתה חמוד ממש.
אני רוצה לחבק אותך.
בגיל 23 חיפשתי כל הזמן חברה. אח"כ היתה לי חברה. אח"כ לא. אח"כ כן. אח"כ לא. אח"כ החלטתי שאני לא בן 30, אלא בן 23, שרוצה להנות ולעשות מה שבאמת בא לו.
ואני יוצא לדייטים עם גדולות ממני ב-7-8 שנים, כשבא לי....

קיצר, אני חופר לך....
אני אמר - תעשה מה בא לך.
מה שאני למדתי - להבהיר. להבהיר. להבהיר - לצד השני את הכוונות. זה משחרר חסימות והליכות סחור-סחור וייקח אותך (ואותן) למקום הנכון עבורגם באמת.

תהנה מהקשר בלי לחשוב יותר מדי

ברגע שהקשר יגיע למקום רציני יותר תוכל לגבש החלטה בהתאם.

איציק911

New member
ירין אני חושב שאוהבים אז לא הגיל

ולא הגזע ולא כלום משחק תפקיד.

אתה מתאהב באדם או בגיל שלו? אם אתה אוהב אותה וכיף לך איתה אז ברור שאתה יכול להצליח איתה.

תקשיב ללב שלך ולא להורים ולחברים עם כל הכבוד להורים שלך שיתנו לך לחיות את חייך לאהוב לטעות או להיות מאושר ולא שיחיו במקומך.

yarin231

New member
תודה

תודה לכולם

קודם כל רשמתי שברור שאני גם אוהב את האופי שלה.אנחנו יוצאים לבלות,לפני שלוש ימים אחרי המשמרת הלכנו למסעדה והיום גם טיילנו סתם בפארק..
אני אוהב אותה,אבל אני לא אשקר אם זה הרבה מאוד בגלל "מיניות".היא מאוד פתוחה איתי יחסית בקטע של מיניות והיא אמרה שכיף לה איתי,וזה הקטע שגם היא חושבת עליי בעיקר על מיניות,אנחנו מתנשקים מלא ונוגעים אחד בשני
התחלתי לצאת איתה למקומות כמו שאמרתי,יש לי איתה קשר ויש לנו על מה לדבר זה לא שאנחנו זרים,אבל כמו שאמרתי שהיא מתחילה לדבר איתי אני באמת מרגיש קצת פער גילאים בין אם זה במשפטים שהיא אומרת או בהתנהגות שלה,אבל אם אנחנו מקיימים דברים על רומנטיקה אני לא מרגיש את הפער,כי באמת לפחות בכל מה שקשור לאהבה היא ממש "חתולה"
אני לא יודע כמה זמן זה יחזיק,את האמת אני לפעמים מרגיש שאני משעמם אותה..

2461

New member
אם אתה לא רוצה להתחתן איתה אז אין שום בעיה...

תזרום ותהנה מה שנקרה

Megie

New member
היי ירין

גם אני בת 23, לא יודעת כמה ההבדל הוא משמעותי כי לדעתי מדובר יותר ב"מוסכמה חברתית" ובעובדה שתמיד יש את הטענה כי גברים מתבגרים לאט יותר (מסכימה עם זה אבל לא חושבת שזה נכון באופן גורף כי תמיד יש יוצאי דופן).
תמיד יצאתי עם גברים מבוגרים ממני והקשר האחרון נמשך שנתיים עם גבר גדול ממני ב9 שנים.. אז כן..אין שום קשר בין הגיל להצלחת הקשר- יש קשר לבגרות של השניים ולכימיה בינהם.

לגביי המקרה הספציפי, אני חושבת שכל עוד אתה בראש של הנאה, אין סיבה להכנס למשו רציני, כי כן..לרוב בגילך יותר מאוחר מחפשים משהו יציב יותר לעתיד..אבל תיאום ציפיות בינכם יכול לפתור לך את הדילמה ולהבין אולי גם היא תרצה משהו זמני.

מעבר לזה, הופתעתי לקרוא שאתה רואה במראה שלה משהו חריג לגיל..אני חושבת שאישה ששומרת על עצמה תראה טוב בכל גיל, במיוחד כשמדובר במישהי צעירה...אולי אם היא הייתה אחרי לידה- היה אפשר להעריך את הגוף..למרות שגם אז הרבה נראות מדהים..אבל גם בגיל 20 אפשר להראות רע אחרי לידה..

בכל מקרה נשמע שאתה יותר בכיוון של ליהנות ולהתנסות..אז לך תדע-אולי היא תזרום איתך.. אבל לפי מה שקראתי..לא יהיה שם מעבר להנאה זמנית.. וזה בסדר, לא? נשמע שזה מה שאתה מחפש בכל מקרה..

בהצלחה!

The Heretic

New member
אני מכירה זוג של בן 28 ובת 52.

אבל הוא יצור יוצא דופן בכל מקרה.
(מה לעזאזל הוא עושה איתה ולא איתי..
)

The Heretic

New member
ושכחתי לציין

שהם דיי המון שנים ביחיד (חמש...[23 ו46]....!!!)
יש להם אבל מערכת יחסים מוזרה, והוא אוהב אותה פי 13 ממה שהיא אוהבת אותו.

sweetjane1982

New member
לא, אין לזה סיכוי.

אם היא הייתה בת 37 ואתה בן 30 אז עוד מילא.
אבל אתהע עדיין עם החלב על השפתיים.

למעלה