זוגיות בסימן שאלה

VERED174

New member
זוגיות בסימן שאלה

יש לי חבר כבר שנה וחצי, אני בת 28 והוא בן 24.
הכרנו דרך הפייסבוק. בהתחלה הכל היה מושלם! יצאנו, בילינו, שיחות וכאלה אנחנו לגמרי באותו הראש. אחרי כמה חודשים גיליתי שהוא מתכתב עם בנות אחרות ומציע להן להיפגש. כשביררתי לגבי זה הוא הבטיח שזה סתם, שהוא לא נפגש איתן והבטיח לא להמשיך בזה. כעסתי נורא אך המשכנו בקשר. הוא התנהג איתי מאוד יפה. בזמנו הוא בדיוק השתחרר מהצבא ויצא שהוא נשאר לישון רוב השבוע בדירה שלי כי הוריו גרו יחסית רחוק וזה גם נעם לי מאוד. יחד עם זה שמתי לב שהוא תמיד מקפיד להסתיר את הטלפון שלו בכיס או הפוך על השידה, על שקט תמיד. אין מה לדבר בכלל על לגעת בטלפון שלו שתמיד היה עם קוד שמתחלף כל כמה זמן. כשניסיתי להבין מאיפה זה מגיע הוא תמיד היה מספר שהייתה לו מערכת יחסים מאוד לא בריאה ובת הזוג הייתה פאראנואידית. כל פעם שהנושא עלה הוא טרח להשוות אותי אליה "הנה את רואה? את בדיוק אותו הדבר". היות ואני לא פאראנואידית ולא רציתי שיחשוב ככה הייתה נסוגה. חשוב לציין שכמעט ולא יצא לנו לריב. עם הזמן יצא שהוא בעצם עבר לגור אצלי, זה היה אמור להיות זמני. לי לא הפריע, ההיפך היה אפילו כיף. עד שימצא דירה משלו. היות והיינו כל השבוע ביחד שבתות היינו נוסעים להורים בנפרד.
בן זוגי ואני מחשיבים את עצמנו דתיים, לא חרדים, דתיים לייט. לפני כשנה הוא לקח על עצמו לא לשכב יותר לפני חתונה וככה חיינו. לי זה היה נראה מוזר ביותר, איך אפשר ללכת לישון עם בנאדם שאתה אוהב ולא לשכב ועוד יום יום במשך שנה. כמובן שהתחלתי לחשוב שהוא לא נמשך אליי יותר או שיש בחורות אחרות במקביל. כמובן שהוא הכחיש מכל וכל.
עניין נוסף, כשביקשתי ממנו להכיר את הוריי הוא היה מסרב בטענה שאצלם במשפחה נפגשים רק כשמחליטים להתחתן. גם כשהגיע להוריי זה היה בחוסר חשק רציני.
לפני כשבוע חזרתי במוצאי שבת לדירה (הוא היה אמור להיות אצל הוריו) ואני מגלה אותו יושב ומדבר בדירה (שלי!) עם בחורה. הדבר הכי גרוע היה כשנכנסתי לחדר שלי גיליתי כשכל חפצים שלי שיעידו על זה שאני גרה שם היו נעולים בחדר של שותפה שלי. התחרפנתי!!! התחלתי לצעוק! בכיתי. תוך כדי הוא מנסה להסביר לי שההורים שלו חרדים והם לא יודעים עלינו כלל. הבחורה שהייתה בדירה היא חברה טובה של המשפחה (כמו אחות ככה אמר) והוא לא רצה שהיא תספר להוריו שהוא גר עם בחורה. אהה ושהוא עשה שבת בדירה שלי כי הוא רב עם אמא שלו ולא רצה לספר לי... יש לו מפתח לדירה...
אגב הוא מאוד פעיל חברתית בפייסבוק אבל גם שם אנשים לא יודעים שאנחנו חברים. בטענה שדברים טובים עדיף להצניע...
אחרי כל זה הוא לקח את חפציו הרבים ונסע להורים (כך הוא אומר)
האמת שאני יודעת איך זה נשמע, כולם אמרו לי שהוא כנראה ניצל אותי, שהיה לו נוח לגור איתי בחינם ואפילו לא היה צריך לזייף משיכה מינית... אמרו לי שעצם זה שהוא לא סיפר להוריו עליי מראה את הרצינות שלו לגבי הקשר הזה. ואמרו לי שאני תמימה וכנראה הוא באמת בקשר עם מספר בנות.
אני מחפשת דעה אובייקטיבית
בבקשה תעזרו לי
תודה

אמרלדה

Active member
דעתי האובייקטיבית

הוא אכן ניצל אותך, כך לא מתנהגים, סיפורי הבחורה הזאת הם סיפורי פוגי,
אבל הם לא מרכז העניין. נניח לרגע (כלומר, את תניחי. אני לא מניחה כך) שהיא
אכן ידידת המשפחה (למה לא לקח אותה לבית קפה)? עדיין הוא גר אצלך כבר
שנה או משהו ויש סממנים חוזרים ונשנים שמראים שאי אפשר לתת בו אמון.
אז כיוון שאת תמימה אכן, לא נתת בו אמון ולכן את כאן.
אם תמשיכי את מערכת היחסים הזאת כבר לא תהיי תמימה, אלא טפשה. אני
מניחה שזה את לא רוצה להיות.
&nbsp
תקשיבי, אהבה, פרידה, כאב - אל תפחדי כל כך. את עדיין צעירה. הכאב עובר
אחרי זמן. כל אחד והזמן שהוא זקוק לו. אבל בסוף מגיעה לך מערכת אהבה
מלאה אמון אמיתי.
&nbsp
ומילה עליו: הוא צעיר, לא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו. את במקום אחר.
זו לא סיבה להבין את השקרים הקטנים והתחמנויות הקטנות. זו סיבה לזרוק אותו.
בהצלחה.
&nbsp

נוסעת27

New member
נשמע לי

כמו ילד קטן שממש לא סגור על עצמו ובטח לא מעורר אמון יותר מדיי.
טקטיקה דיי ידועה של בחורים לא אמינים ובוגדניים היא לגרום לך לחשוב שסימני האזהרה הם בראש שלך, שאת פאראנואידית ו"בדיוק כמו האקסית הנודניקית שלהם".
שניה אחת הוא מתכתב עם מלא בחורות, שנייה אחרי זה מתנזר עד החתונה, גר אצלך לא גר אצלך. לא רוצה לפגוש את ההורים שלך, ובטח לא להפגיש אותך עם שלו.
נו מה נסגר איתך? הכתובת רשומה באותיות ניאון ענקיות על הקיר.. ילד בן 24 שאין לו מושג מה הוא רוצה מעצמו וממך. זה מה שבא לך עכשיו? דפדפי.. נקסט.

מריוס זכריה

Member
מנהל
דעתי

אני חושב שהוא אדם מאוד מוסרי ואמין.
קודם כל הוא שומר נגיעה, וזה מקסים.
הוא מצניע אותך בפייסבוק, בבחינת "דברים טובים עדיף להצניע". וצניעות היא אכן מעלה גדולה מאוד, בעיקר בימינו.
הוא לא רוצה להפעיל עליך לחצים מיותרים מצד ההורים שלו, כלומר הוא מאוד שומר עליך.
הוא אדם חברותי עם לב גדול, ויש לו ידידות אפלטוניות להן הוא מתייחס כאחות.
הוא פעיל בפייסבוק, ואני בטוח שרק לשם האדרת שם שמיים.
הוא שומר על הטלפון שלו, בבחינת "שומר פתאים ה'", וכדי למנוע ממך חטא של מציצנות וחרדות מיותרות.
&nbsp
לסיכום, אני חושב שהוא בחור נדיר וזהב, ועליך להרחיק מראשך את המחשבות הפרנואידיות שלך. זה לא מכבד את הטוהר שלו.

זהב טהור.

VERED174

New member
הלוואי

איך הייתי רוצה שאתה מכולם תהיה צודק!
איך הייתי רוצה להיות זאת שטועה
אבל
נראה לי שאתה יותר תמים ממני :(

אמרלדה

Active member
אוי אלוהים, ורד. צאי מזה. הוא לא תמים ממך. הוא כתב הכל בסגי

&nbsp
נהור, בציניות, בהפוך על הפוך.
&nbsp
צר לי, אבל את לא טועה.

ELLA1992

New member
דעה אובייקטיבית

לגבי העובדה שהוא מסתיר מפנייך את הטלפון הנייד שלו, גם אני כזו, אני מאוד חרדה לפרטיות שלי ואני תמיד מקפידה לשים על שקט ולהסתיר אותו מבן זוגי, אך יחד עם זאת חשוב לציין שאני ממש ממש לא בוגדת ונאמנה מאוד!
את צריכה להשלים עם העובדה שיש אנשים שמאוד פדנטים וקפדנים בכל הקשור לפרטיות שלהם וזה לא אמור להדליק אצלך נורות אדומות כי זה לא אומר כלום.

לגבי זה שהוא מסתיר מהוריו את הזוגיות עמך, יש לי מין תיאוריה בעניין, אך אל תתפסי אותי במילה, הוא בא ממשפחה דתית ומשפחות דתיות ידועות בהיותן פטריארכליות ופרימיטיביות (לא בקטע של להעליב חלילה!) פשוט במשפחות כאלה יש חשיבות לגבר במשפחה, הוא אמור להיות הגדול יותר, משמע הם עלולים לא לאהוב במיוחד את העובדה שאת מבוגרת ממנו בכמה שנים, אולי זו הסיבה? נסי לשאול אותו בעדינות ובעקיפין, תרמזי, תרחרחי, תבדקי, אבל אל תשאלי ישירות. אגב אני כן שמתי לב שציינת שאתם דתיים ולא חרדים , אבל עדין הקטע של הפטריארכליות עדין תופס.

העניין של אי קיום יחסי מין בהחלט נשמע לי מאוד תמוה, אבל אולי הוא אדם אידיאולוגי והעקרונות אצלו חזקים מהיצרים, אין לדעת.

בהחלט יש משהו קצת תמוה בכל ההתנהלות שלו אבל לדעתי אין לך מה למהר ולהסיק מסקנות, בהתחלה הכל היה נראה לי מסריח עד שציינת שאתם דתיים, אז זה מכניס מעט היגיון למעשיו, לא נראה לי שהוא בוגד, אדם דתי לא יבגוד "אל תנאף" אלא אם כן הוא סתם רמאי.

בקשר לדירה, אני לא חושבת שזה היה נכון לשכפל לו מפתח משלו. זו הדירה שלך. הוא חייב לזכור את הגבולות.

אני חושבת שעליך להושיב אותו ברוגע על הספה, לשוחח עמו ולהגיד לו הכל ממש כפי שרשמת פה, ואז לדרוש ממנו הסבר ממצה, כי בהחלט קשה לחיות במיסתורין שכזה וחוסר אמון.

מקווה שהכל יסתדר לכם, בהצלחה.

אני רוצה להבין משהו. בהתחלה שכבתם

ואחר כך הוא החליט לא לשכב יותר "לפני החתונה"? ויש איזשהו תכנון קונקרטי לגבי חתונה? והחתונה הזאת, היא אמורה להיות איתך, או שהוא סתם החליט לא לשכב איתך יותר עד שהוא יתחתן עם מישהי אחרת (שאיתה הוא לאו דווקא החליט לא לשכב לפני החתונה, ואולי גם בדירה שלך...)?
כמו כן, אם הוא לקח את חפצים הרבים זה נשמע כאילו הוא בעצם עזב כבר, לא? אז מה בעצם את שואלת?

VERED174

New member
עזב, העזבתי

בהתחלה שכבנו, הוא היה די להוט בהתחלה. אחרי כמה שבועות הפסקנו וכששאלתי אותו הוא אמר שהוא "לקח על עצמו" לא לשכב באופן כללי עד שהוא יתחתן . אז בזמנו לא דיברנו על חתונה שלנו.
הוא לקח את הדברים כי ביקשתי שיעזוב. נפרדנו. זהו
אבל אני מרגישה שאני עושה טעות. אני אוהבת אותו מאוד!

נוסעת27

New member
אהבה זה לא מדד לקשר נכון

את יכולה לאהוב מישהו עד השמיים, זה לא בהכרח אומר שהוא מתאים לך.
אני מכירה מישהי שמאוהבת בטירוף בבעלה. בפועל הוא משאיר אותה ימים ולילות עם שני ילדים קטנים, לא מכניס שקל הבייתה וחי על חשבונה. בטלן, שקרן וחי כרצונו, משאיר אותה לנקות אחריו את הבלאגן ולא תורם כלום לזוגיות כבן זוג וכאבא. אז היא מאוהבת בו.. מה זה עוזר לה? זה אומר שהיא מאושרת? שהיא חיה חיים טובים?
&nbsp
את לא ילדה קטנה, את חכמה מספיק לדעת שאהבה זה לא מספיק. את צריכה פרטנר ולא ילד קטן שקרן ומניפולטיבי שנפגש עם בחורות מאחורי גבך, ומסתיר את הקשר שלכם מכל העולם ומנצל את תמימותך.
&nbsp
הזמן יעשה את שלו, והרגש לאט לאט ידעך, ועם זה יגיע ההגיון שלאט לאט יתגנב לו. עשית החלטה נכונה.

גם לי היו אהבות נכזבות בחיים

רק שלא נתתי להם לגור בחדר שלי בחינם בזמן שהם חיים את חיי האהבה שלהם שלא כוללים אותי... לא הפרדתם כי אף פעם לא הייתם ביחד. נפגשתם, תוך זמן קצר הוא הבין שהוא לא בקטע שלך, אבל איכשהו את לא הבנת... די לבזבז את הזמן שלך! אגב, הוא אי פעם אמר לך שהוא אוהב אותך?

niva99

New member
הוא יכול לכתוב אלף לילה ולילה - מוכשר

השקרניקו שלך....
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

כאילו מה אפשר להגיב??

את צעירה? בריאה? רווקה ללא ילדים? מסוגלת לעבוד ולהתפרנס??
אז סיימי את הקשר מיד וצרי בזמנך החופשי קשר עם מישהו יותר שפוי
שלא מכור לריגושים של לצאת עם כמה נשים במקביל!
בטוחה שנשארו כמה.

&nbsp

למעלה