זוגיות במשבר...

זוגיות במשבר...

אני בת 28 בעלי בן 32 נשואים 4 שנים עם ילדה בת שנה וחצי , עד לפני חודש הזוגיות שלנו הייתה מושלמת ,לפני חודש התחיל לעבוד בחברה שאני עובדת בחור רווק חתיך בן 36 שהתחיל איתי הוא ידע להגיד את כל המילים הנכונות בשביל להמיס אותי הוא ידע מההתחלה שאני נשואה וזה לא מנע ממנו להמשיך ולנסות,עד ש...הוא הצליח שכבנו כבר 3 פעמים ,3 פעמים הייתי אצלו בדירה מרצוני כמובן והמצאתי לבעלי תירוצים משונים לאיחורי ,הבחור התאהב בי ואני מתחילה להתאהב בו ,מה לעשות ??? אין מצב לעזוב את בעלי -אני אוהבת אותו מאוד וטוב לנו. אני לא אגלה לבעלי בחיים כי הוא יזרוק אותי. להפרד ולשכוח מהבחור זה לא קל הוא עובד ממש בקירבתי אני נתקלת בו כל היום .אחרי כל פעם ששכבנו אמרתי זהו אני חותכת ולא עמדתי במילה שלי . אני לא רוצה להיכנס למסכת שקרים...,ואני כל הזמן עצבנית ומתוסכלת בגלל מה שעשתי. למה בכל זאת עשיתי את זה אני מניחה שרק בגלל הריגוש השאלה היא איך אני מפסיקה את זה... כל עיצה תתקבל בברכה

seeyou

New member
את שואלת-ואת עונה....אז מה נישאר

לפורום לעשות? את מתנהגת כמו אלפי נשים-מציאת קיצור דרך לבעיות שבמסגרת הנשואים או אם אין בעיות השלמת תענוגות. אני לא מטיף,לא במקצוע ולא כתחביב. דבר אחד בטוח...לשקר יש רגליים קצרות....במוקדם או במאוחר הבעל יבין ואף אחד לא יכול לצפות התנהגותו. אם בפרחים(אציצים ) או בחיבוקים. כולנו יודעים שמאהב(ת) זה מוסיף הרבה לזוגיות, אבל חוקי המשחק עוד לא שונו. keep smiling נ.ב אפשר לציין שהוא גבר מרשים אם הצליח להמיס קרחון בן 4 תוך פחות מחודש.

את סתם מסתבכת

והסוף לא יהיה טוב , כי את לא מוכנה לעשות כלום . הרי משהו את חייבת לעשות חוץ מאשר להמשיך ביחסים איתו , לא ? אם לא תנהגי בחוכמה , תצאי בסופו של דבר "קרחת מכל הכיוונים". ועוד דבר , את כותבת שעד לפני שהכרת אותו , יחסיך עם בעלך היו מעולים , אז זה לא נשמע קצת לא תקין ? ולגבי המאהב בן ה-36 : תבדקי גם מה עומד מאחורי הקשרים שלו איתך , גם נשמע לי לא תקין שאדם בן 36 (רווק) מסתבך עם אשה נשואה , לא ?

seeyou

New member
../images/Emo45.gif

היא תצא בסופו של דבר "קרחת מכל הכיוונים". לאחר שהגבר החתיך יכיר את כול ה"צדדים" שלה....הוא יתחיל צייד חדש.

פים פם

איך נפלת ברשתו? לשון חלקה שלו הצליחה לשטות בך? מציעה לך להחליף מקום עבודה ומיד אם אינך רוצה להסחף ולהרוס את נישואייך. אחרי כן יהיה לך הרבה יותר קל להתנתק רק במידה שתחליטי לעשות כן. בעבודה הנוכחית אין שום סיכוי שתצאי מהרומן, ההפך, הדברים יהפכו עד מהרה למערבולת ריגשית כזו, שתהרוס אותך נפשית. ויפה שעה אחת קודם. בעלך יגלה בקרוב ואז תפסידי נישואים וגם מקום עבודה בו זמנית. האם תוכלי לעמוד בקושי הזה? אז קדימה, עשי צעד נבון.

יאצפן

New member
פים פם

גבי תשובה נכונה וממצה, בלי פילפול מילים, חיתוך תמיד כואב אך מבריא, הבעיה שהוא עלול להפריע לך ואיים בפניה לבעלך. אז עופי גם בלי כנפיים.

פים פם פה

את משחקת באש, לנהל רומן עם מישהו בעבודה - מתכון לאסון. מה לא בסדר בזוגיות שלך? האם בעלך לא מספק אותך? אולי חיי נישואיכם נכנסו למין שיגרה מעייפת, ואבדתם את הרומנטיות והספונטניות? נראה לי שזה רק עניין של זמן עד "שנשמה טובה" תראה אותך יוצאת או נכנסת לדירה מסמויימת (שאינך אמורה להימצא בה) ותספר על כך לבעלך,או לחילופין תוזמנו לאירוע כלשהו וגם הוא יהיה שם... את בטוחה שבעלך לא יקלוט רמז או התנהגות?? כמו שאמרתי משחק באש. אם ברצונך לשמור על נישואייך - עליך לקטוע את הרומן - ומיד!!. אם אינך מצליחה בטוב, עדיף אפילו לעזוב את העבודה. מה לא בסדר עם הבחור שאינו מצליח למצוא לעצמו חברה? מדוע להתחיל עם אשה נשואה ועוד רומן בעבודה???

1רגיעה

New member
תגידי משעמם לך בחיים

יש לך ילדה בת שנה וחצי , מה קורה פה , תסלחי לי אם אומר לך שאני לא רק לא מעריכה אותך אלא מזלזלת בך איזו התנהגות ????????. אותי זה מגעיל !!!!!!!!!! אני בטח לא אעשה השוואות כי סיפורי שונה אך לעזאזל הילדה????????., את אפילו לא חושבת עליה סליחה אם אני שופטת אותך

מי לעזאזאל שם אותך לשופט?

ואיך את בכלל מרשה לעצמך לזלזל בה כשאת לא נמצאת בנעליה? ומה קשורה הילדה לכל הסיפור הזה??? ולך פים פם אני ממליצה לעשות בדק בית ולבדוק מה גרם לך לנהל מערכת יחסים (כן, סקס בפעם ה- 3 היא כבר סוג מסויים של מערכת יחסים) תוך כדי נישואין. קיבלת פה המלצות רבות וחכמות, אני במקומך היתי מתרחקת מהסיטואציה כמו מאש (אבל לשמחתי אני לא במקומך). רומן מהצד בא לספק צורך מסויים, לכי תדעי, אולי כדאי לבדוק דרך אחרת לספק את הצורך. מאחלת לך המון בהצלחה, טיפשה (שטוענת שאל לאדם לשפוט אחר עד שיעמוד במקומו)

seeyou

New member
"שופטים" לא מקבלים את המינוי

על פי דעת הקהל הרחב. גם הם,אחרי לימודים רבים והכשרה בתפקיד עושים טעויות מאחר והם רק בני אדם. לכן,למרות שאני גבר, אני מקבל את התגובה הזועמת שלה כדאגה לעתיד התינוקת ולא כול כך מבחינת המוסר או של נורמה חברתית. למרות זאת,אני כן מסכים שהשתמשה בצורה בוטה. Good WORDS cool more than cold water.

BELEZA

New member
לא רוצה להכנס למסכת של שקרים

כבר שיקרת שלוש פעמים, מתי תתחיל ה"מסכת" מבחינתך - בפעם העשירית? אם את נהנית עם המאהב, סבבה, אין לי שום דבר נגד זה אבל להיות צבועה ולהגיד גם שאת לא רוצה לשקר - זה כבר פרדוקס.

1רגיעה

New member
אולי הגזמתי, אך איפה התינוקת שנה וח

נכון אולי הגזמתי בתגובתי , סליחה, אך מאד צרם לי , התינוקת בת שנה וחצי ,ואיפה הראש אצל המאהב... נו ברצינות...היות ובני במקום הראשון אצלי עניתי ממקום כואב שלי

מישאלה 1

New member
ממש תמיכה כל הכבוד../images/Emo46.gif

היא באה לכאן כי היא במצוקה ממש חבר'ה עוזרים פה. אפשר לומר דברים אבל היי יותר בעדינות גם כך היא מבולבלת תענוג להתארח אצלכם

תודה על התגובות גם על הלא נחמדות

זה בסדר הייתי צריכה לשמוע את זה בשביל לפקוח את העיניים ולהתעורר,בנתיים דיברתי עם הבחור וחתכתי את הקשר כבר יומיים אנחנו ביחסי עבודה בלבד וזה ישאר ככה לתמיד אני מאוד מקווה ,מה שמפריע לי כרגע שייש בינינו מעין "טיזין "/משחקי כוחות מילים והתגרויות כאלה כאילו הוא מנסה לגרום לי לקנא והוא מתחיל עם בחורות אחרות לידי או שאתמול לדוגמא אכלתי צהריים עם ידיד טוב אז הוא הבחור שולח לי מייל איך היה הצהריים עם/אם XXX שבעת ,או שבא לך עוד... מאוד נעלבתי הוא התנצל אני מקוה שזה יעבור מהר ונשכח אחד מהשני למרות שזה ממש קשה המון תודה לכולם ,אני חושבת שזה פורום נהדר ,קראתי על צרות של אחרים ותגובות שענו להם ולמדתי המון יישר כוח וכל הכבוד לכולם.

trainspotter

New member
פים פם

אני מתנצל שהייתי בוטה אבל אגיד לך משהו אני חויתי כך בעבר לי נראה לי שהוא יפסק לחזר אחרייך ברגע שהוא טעם ממך הוא ימשיך לנסות נניח יהיה איוע בעבודה תבואי עם בעלך את חושבת שהוא לא יבחין המבטים שלך והבחור לי נראה שאת תמשיכי להפגש איתו את צרעכה לעזוב את מקום עבודתך במיידי וללא השלכות מה שקרה הרומן בסופו של דבר יתגלה ותהיי כנה וספרי לבעלך

פים פם, לכן

אמרתי לך שעדיף להחליף מקום עבודה. המתח ביניכם יישאר תמיד. וזה יפריע לך. גבר בנוי שונה. הוא יחפש את הרומן הבא. מבלי להיות מחוייב. פשוט מניאק (סליחה). או תהיי חזקה.

זה לא כ"כ פשוט

להחליף עבודה. וצדקת הוא כבר מחפש את הרומן הבא.... מה שנשאר לי זה להיות חזקה ,לא תארתי לעצמי שזה כ"כ קשה נקווה שהזמן ירפא ת'לב תודה

1רגיעה

New member
כתבת "אני מאד מקווה"...

ברגע שאני שומעת אני לא בטוחה אני כבר מהרהרת ביכולות שלך לעמוד מאחורי אני מאד מקווה" , והוא כבר מחפש אחרי בחורות אחרות , זה אומר לך מי הוא, פלרטטן מושלם , וצורת הדיבור שלו כבר מוכיחה "או שבא לך עוד.." דעי לך את לא יודעת איך העניינים יתפתחו , ולדעתי צודקת זאת שהציעה לך לעזוב את מקום העבודה שלך האמת יכול להיות שבמקום אחר הסיפור יכול לחזור על עצמו .... את חייבת לעשות חשבון נפש עם עצמך, ממש באהבה אני אומרת לך זאת משום שפשוט אין לך סיבה להתנהג כך בעל טוב ..תינוקת שצריכה טיפול מסור למה לעסוק בדברים האלה? בדקי עם עצמך , ממישור הנשמה יש לך משפחה תשמרי עליה מחפשת רגיעה

SIRI41

New member
לא הוגן מצידך לנהוג ככה כלפי בעלך

במיוחד שאת אומרת שהכל כל כך בסדר. בגידה - הדבר הכי שנוי עלי.

למעלה