זוגיות במשבר

אלונה123

New member
זוגיות במשבר

אני רוצה לשאול אותך בהמשך הזוגיות, נולדתי ב13.1.60 ובן זוגי ב15.10.62 מה יהיה הלאה, האם זה המצב, או שכל אחד ילך לדרכו. בתודה מראש.

הפריסה שלך ../images/Emo140.gif

פרסתי עבורך את פריסת הפרסה בשאלה "מה ההתפתחות הצפויה במערכת היחסים בין אלונה ובן זוגה בשנה הקרובה" עבר - צדק הווה - הכהן הגדול עתיד - השמש פוטנציאל - מלך חרבות מה מפריע/מעכב - אס גביעים הסביבה - 10 מטבעות סיכום - מלך גביעים. הפירוש שלי - היחסים ביניכם בעבר הושתתו לאו דווקא על אהבה ורגש עז. יותר על "כי צריך, כי מתאים". אם אתם כבר זמן ארוך ביחד מתקבל הרושם כי שקלתם פרידה בעברכם וכי התחלתם במהלך לעבר לזה אך בסוף החלטתם להישאר ביחד "כי כך מתאים". כיום שוב פעם גורם חיצוני מעורב במערכת היחסים שלכם. או לחיוב - יועץ אשר מנסה להדריך אתכם או לשלילה - בית משפט/עורכי דין אשר מבקשים לעזור לכם לסיים את הקשר (אציין כי היה עוזר לי מאוד להבין את הפריסה אם היית נותנת מעט יותר פרטים על המצב ביניכם) עפ"י הקלפים השכנים אני הולכת לכיוון יועץ. אם אינכם ביעוץ כיום מומלץ לכם מאוד לגשת לייעוץ שכזה כיוון שזה רק יתרום לכם ויעזור לכם להכניס חזרה את השמש הביתה. עליכם לקבל החלטה. עלייך לקבל החלטה גורפת. הקלפים ממליצים לך לוותר מעט על הגאווה ועל משקעי העבר ולתת הזדמנות נוספת ליחסים הללו. זה כדאי ומומלץ כי זה יצליח ! את קצת נטועה בעבר. זוכרת מה שהיה פעם, את ההתחלה היפה וכדומה וזה מונע בעדך להמשיך הלאה. את חסומה רגשית כלפיו - כועסת ? מאוכזבת? - וזה לא נותן לך את האפשרות להשתחרר ולהיות חיובית. השתחררי בבקשה... הסביבה רואה אתכם כזוג משמיים. זוג מאוד מוצלח ומבוסס אשר יש לו חיי משפחה מאושרים ופוריים. לסיכום אם תלכי עם עצת הקלפים ותנסי להשתחרר ולהיות חיובית ומאירת פנים כלפי הנושא היופי יחזור לביתך ולליבך ולנשמתך. תני לכם הזדמנות נוספת. למענך, למענו, למען הבית ולמען המשפחה. אני מאוד מעונינת לקרוא את תגובתך לפריסה זו ולו בגלל שמעט גיששתי באפלה מחוסר פרטים. הילה.

אלונה123

New member
תגובה

בהמשך לתגובתך, תודה רבה על התשובות, אוסיף כי בעלי חזר בתשובה כ6 שנים ואני מנסה בכל זאת את הזוגיות הזו, למרות שאני מסורתית, אבל זה יש גם תוספת של אי עבודה, ולא נראה לי שמתאמצים פה למצוא כל הרבה עבודה הוא באמת ממשפחת הכהנים, אני עובדת במשרה מלאה כך שאני המפרנסת היחידה, והיו תקופות שהוא עבד, לא רוצה להסגיר במה? אבל יתר הזמן, לדוגמא שמציעים עבודה כמו נהג, אז הוא טוען "מה עשיתי שאני אנהג כל הזמן על הכבישים", אז כנראה כמו שאת אומרת, שבעתי מכל הדברים האלה (עבר) והגעתי למצב שאני לא יכולה יותר, נכון המצב בינינו טוב, אבל כל הדברים האלו (אפילו החיצוניות כמו זקן) מאוד מפריעה לי, והקטע של העבודה, נמאס לי לדחוף כל הזמן את העגלה מה שנקרא אני טיפוס די אנרגטי והוא אדיש. וכך גם חוסר אחריות כלפי פרנסה לילדים, מה שהכריח אותי לקחת את השיקים ואת הבנקט שלי. פשוט אם מפרנסת יחידה אז מה לעשות צריך להסתדר עם הזמן. עכשיו נוסף עוד דבר חדש, אני רקדתי במשך שנים ריקודי עם, עכשיו הוא רוצה שאני אוותר על זה. מה אני עושה במקרה הזה?? אני מקווה מאוד שהבהרתי את עצמי, ברצוני להוסיף שאין בינינו שום אלימות לא מילולית, ולא פיזית, הוא כל הזמן מבקש ממני לחשוב על דברים כדי לתקן את המצב הזה, איך לשפר את הזוגיות בינינו, שאני אחשוב על פתרונות, אני לא כל כך בא לי לחשוב על פתרונות, כי פשוט מים הגיעו עד נפש, יותר כנראה הקטע גם של העבודה מפריע לי מאוד, למרות שהוא מקבל עכשיו אבטלה, אבל עם אבטלה כזאת, למי זה מספיק, יש לי גם ילדים, הוא אומר שהוא יחפש עבודה רק שאני אגיע להחלטה מה לעשות בקשר אלינו (גם בהחלטה בקשר לריקודי עם). אני מאוד מקווה שהבהרתי את עצמי, ואני מצטערת שזה ארוך, אבל זה לבקשתך. מאוד מקווה שתעזרי לי בהמשך ההחלטה.

אינני מתיימרת להיות יועצת זוגית

מקצועית אבל גם אני נשואה זמן לא קצר וגם לי יש משפחה. בזוגיות מילת הקסם היא - פשרה. אין על המילה הזו. לטעמי זוגיות פורחת מבוססת על פשרה הדדית !!! את מסורתית הוא דתי אני רואה עכשיו את הווה שלכם - הכהן הגדול - ביתר שאת ! הכהן הגדול מסמל לא רק יועץ אלא גם את הדת. אז אולי ללכת לרב? למיטב זכרוני זה מקובל במגזר הדתי... הלא כך ? אכן יש את ענין העבודה וזה בעייתי ביותר. אבל כאמור קטונתי. אינני יועצת זוגית מקצועית. הקלפים ממליצים לכם על ייעוץ זוגי כי בסך הכל יש לכם בסיס טוב והשמש עדיין יכולה לחדור ולהאיר את הזוגיות שלכם. יחד עם זאת אני ממליצה לך להיכנס לפורום זוגיות במשבר, גם שם תוכלי לקבל תמיכה. מאחלת לך הצלחה בכל שתבחרי הילה.

למעלה