זוגיות במשבר

זוגיות במשבר

אני לא יודעת איך להתחיל,

הנני נשואה עוד מעט 8 שנים +2 והשלישי יגיע ממש בקרוב .

בעלי בשבועיים האחרונים לוחץ עליי לשחרר אותו, יש לציין הוא מעולם לא בגד ובנוסף הוא אומר לי שלעולם לא יבגוד ללא הסכמתי ומבקש את אישורי למפגש חד פעמי או יותר עם בחורה חד פעמית לצורך זה כדברו.

אינני מבינה את בעלי וכנראה גם לעולם לא אבין אני שמחה שהזוגיות שלנו מושתת על שיתוף והוא משתף אותי.

אני נורא אוהבת את בעלי ולא מסוגלת לחשוב על הסיטואציה הזו בכלל .

אך הוא מפעיל עליי לחץ בכך שאומר שאם אשחרר אותו סימן שאני אוהבת אותו באמת וזה רק יעשה אותנו מאושרים והוא אוהב רק אותי ואני ככה וככה וככה. (חשוב לי להדגיש נכנסו להריון לפני החתונה והוא אומר שלא הספיק להיות עם נשים והוא צריך את זה בשביל הביטחון שלו)

אשמח לדעת איך אתם רואים את הדברים?
 
ברוכה הבאה


היה לי קשה לקרוא את הפוסט שלך, בכלל קשה לי כשצד אחד לוחץ בעוד הצד האחר בכלל לא בעניין, במקרה שלכם (לדעתי) זה גם זמן לא מתאים.
יקירה, אין קשר בין האהבה שלך לבין "שחרורו" של בעלך. את אוהבת אותו ואין צורך להוכיח את זה במחוות שכרגע לא באות לך טוב, לו אני במקומך הייתי אומרת לו שזה קשה לך כרגע ואולי בעתיד תוכלו לדבר על זה שוב.
למה את חושבת שזה בוער לו כרגע?
 
נשמע שקרה שם משהו

או שבגלל הילדים והמחויבויות הוא מרגיש שהוא הולך ומאבד את החופש שלו, או שכמו שהוא אמר הוא חושב שהוא לא חווה מספיק ויש לו סוג של פומו, או משהו אחר. בניגוד לרכה אני חושבת שכשאנשים לוחצים זה כי יש להם צורך או צרכים מאוד גדולים ולא כדאי בכלל להתעלם מזה. כן שווה לעשות לזה בדיקה מעמיקה יותר להבין מה הצרכים שלו ושלך. ולמה כל כך לחוץ לו דווקא עכשיו.
 
רק לחדד משהו חשוב

לא אמרתי להתעלם. חושבת כמוך שחשוב להבין מאיפה בא הצורך.
 
למעלה