שואפת למעלה
New member
זוגיות במשבר
שלום לכולם!!!
אני בת 28 נשואה+ילד מקסים כבן שנה,לאחרונה היחסים ביני לבין בעלי לא כשהיו בעבר.
יש לי פיוז קצר בנוגע לכל מטלות הבית שבעלי היקר כמעט ולא משתתף בהם,אך אני "עובדת על עצמי" ומנסה להיות סבלנית,גם את הטיפול בילד הרוב עליי.
שנינו אותו גיל עם חוש הומור,מכבדים ומשלימים אחד את השניה. ממש חברים טובים.
בעלי היקר עובד בסופ"ש בעבודה נוספת,להכניס עוד קצת כסף הביתה.
בסופ"ש האחרון לאחר שנח, ואני הייתי עם הילד מהבוקר ביקשתי ממנו לאחר בקשות חוזרות שיואיל בטובו לקום מהמיטה ולעזור לי בטיפול הילד,לאחר שסוף סוף קם הוא עושה זאת בעצבים.
וכמובן אני לא צריכה שיעזרו לי באילוץ ובמיוחד שלא בעצבים. ואז הפיוז שלי השתחרר ואמרתי לו "שיסתלק שאני לא צריכה אותו פה לידי ושהוא כפוי טובה שלא מעריך כלום". (בצרחות כמובן)
אח"כ לאחר שאני "טוחנת אותו" קצת עם העצבים שלי(מה יש? כל השבוע אני לא דורשת כלום,לפחות בסופ"ש שיעזור קצת!למרות שהוא עובד! מדינה שלמה עובדת בשתי עבודות רק לו קשה?)
הוא "יצא" עליי בצרחות תסתמי כבר את הפה שלך!!!!!
הייתי בשוק הוא בחיים לא צרח עליי ככה בצורה הזאת. - חכו עוד לא הגענו לשיא.
הוא נכנס לחדר השינה טרק את הדלת,והתחיל לבעוט בפראות עד שהיא נישברה.אני נכנסתי לפחד ולא הפסקתי לבכות.
לקח את מפתחות הרכב ונסע להתאורר, שוב בפראות.ופחדתי שלא יעשה תאונה.
כשחזר אמר שהוא לא יודע מה היה לו,ושהוא מתנצל.
היום אני די מאוכזבת ממני וממנו,השיחות בינינו קרירות ולא מפותחות יותר מידי,האמת שעכשיו הוא קצת מתחנף ועושה דברים בבית,ואפילו שואל אותי מה צריך לעשות?
לי קשה עם ההתנהגות האגרסיבית הזאת,וקשה לי להעביר את זה? איך מחזירים את המצב לקדמותו?
שלום לכולם!!!
אני בת 28 נשואה+ילד מקסים כבן שנה,לאחרונה היחסים ביני לבין בעלי לא כשהיו בעבר.
יש לי פיוז קצר בנוגע לכל מטלות הבית שבעלי היקר כמעט ולא משתתף בהם,אך אני "עובדת על עצמי" ומנסה להיות סבלנית,גם את הטיפול בילד הרוב עליי.
שנינו אותו גיל עם חוש הומור,מכבדים ומשלימים אחד את השניה. ממש חברים טובים.
בעלי היקר עובד בסופ"ש בעבודה נוספת,להכניס עוד קצת כסף הביתה.
בסופ"ש האחרון לאחר שנח, ואני הייתי עם הילד מהבוקר ביקשתי ממנו לאחר בקשות חוזרות שיואיל בטובו לקום מהמיטה ולעזור לי בטיפול הילד,לאחר שסוף סוף קם הוא עושה זאת בעצבים.
וכמובן אני לא צריכה שיעזרו לי באילוץ ובמיוחד שלא בעצבים. ואז הפיוז שלי השתחרר ואמרתי לו "שיסתלק שאני לא צריכה אותו פה לידי ושהוא כפוי טובה שלא מעריך כלום". (בצרחות כמובן)
אח"כ לאחר שאני "טוחנת אותו" קצת עם העצבים שלי(מה יש? כל השבוע אני לא דורשת כלום,לפחות בסופ"ש שיעזור קצת!למרות שהוא עובד! מדינה שלמה עובדת בשתי עבודות רק לו קשה?)
הוא "יצא" עליי בצרחות תסתמי כבר את הפה שלך!!!!!
הייתי בשוק הוא בחיים לא צרח עליי ככה בצורה הזאת. - חכו עוד לא הגענו לשיא.
הוא נכנס לחדר השינה טרק את הדלת,והתחיל לבעוט בפראות עד שהיא נישברה.אני נכנסתי לפחד ולא הפסקתי לבכות.
לקח את מפתחות הרכב ונסע להתאורר, שוב בפראות.ופחדתי שלא יעשה תאונה.
כשחזר אמר שהוא לא יודע מה היה לו,ושהוא מתנצל.
היום אני די מאוכזבת ממני וממנו,השיחות בינינו קרירות ולא מפותחות יותר מידי,האמת שעכשיו הוא קצת מתחנף ועושה דברים בבית,ואפילו שואל אותי מה צריך לעשות?
לי קשה עם ההתנהגות האגרסיבית הזאת,וקשה לי להעביר את זה? איך מחזירים את המצב לקדמותו?