זוגיות במשבר

זוגיות במשבר

היי אני בת 30 ובעלי 39, אני מרגישה שדי ירדנו מהפסים מבחינת זוגיות, יש לנו ילד בן שנה וכל דו השיח סביבו סובב סביב הערות, אני מרימה את הקול כשאני אומרת לילד לא לגעת בדברים ואז בעלי אומר לי מה את צועקת עליו וסתמי ואני צועקת עליו בחזרה שהוא יסתום וכו, בלי קשר לכך הוא עובד עד שעות מטורפות בעבודה ובקושי מקדיש לי ולילד זמן איכות, הילד מתייחס ליו כאל זר, אני אומרת לו שיקדיש זמן למשפחה אבל הוא אומר שחשוב לו לא לאבד את מקום העבודה, אני מתוסכלת מאד כי כל נטל הטיפול בבית נופל עלי ואני גם עובדת במשרה חלקית, קשה לי להגיע אליו הוא שם סביבו חומות הגנה ובמסווה של אדישות אומר אלה החיים ולא מתייחס לדבריי ברצינות, מה גם שלצפות למשהו רומנטי או להשקעה בי זה בכלל לא בא בחשבון, וזה עוד מלפני שהכרנו.. קשה לי ככה מאד, יש למישהו עצה/טיפ? להסכים להמשיך לחיות ככה??

גארוטה

New member
את לא מפרטת

ולכן קצת קשה להבין מה מקור הבעיה (למרות שיש לי ניחוש) עצות יש, השאלה היא אם במצב שאת רוצה לעשות שינוי, לקחת אחריות, להבין את הטעויות ולצאת לדרך אחרת או שאת כבר בקטע שהרמת ידיים מתוך בטחון שאת צודקת לגמרי והוא אשם בכל? יש עדיין אהבה ורצון להיות ביחד או שנגמר לך?

מריוס זכריה

Member
מנהל
משפחת עצבנוני

בואי נתחיל מזה שאת מרימה את הקול על ילד בן שנה... כאילו דה... מה בדיוק את חושבת לעצמך כשאת עושה את זה? אפילו גור כלבים לא מחנכים ככה. את לא חושבת שיש לך פה חלק בעניין? ואם ככה את מדברת לילד בן שנה, איך בדיוק מדברת לבעלך? בסדר, הוא בטח מדבר כמוך. מה שנקרא: להפגש במכנה המשותף הנמוך ביותר. תתחילי בזה שתפסיקי לצעוק. את הואזה היקרה שקיבלתם מסבתא תשימו במקום גבוה שהילד לא יגיע. ותנסו לפתוח דף חדש. תכבדי את בעלך את הילד שלך ואת עצמך.

למעלה