זוגיות במשבר

dafna v

New member
זוגיות במשבר

אני יוצאת עם גבר שמבוגר ממני ב-15 שנה כ-4 חודשים לסרוגין מכירה אותו כשנה וחצי של ידידות מאוד טובה אבל הזוגיות על הפנים יש המון מחלוקות הנוגעות לגבי חינוך וגבולות לילד שלי שהוא בן ארבע וילד מקסים למחלוקות לגבי המגננות שלי הבעיה היא שכל פעם שצצה לה בעיה בנינו הוא נסגר שותק מתעצבן ולא מדבר איתו לא עונה לי לטלפונים יש לציין שיש לו המון ידידיות שלא מוכן לוותר על הקשר שלו איתן עם עקרונות של אני משלם הכל בחורה לא צריכה לשלם ובגלל זה לא יוצאים לבלות כי אין כסף ואין לו כוח לנהוג באוטו כי לי אין רישיון אני אוהבת אותו מאוד הוא גבר מתחשב ומאוד מפנק מבחינה נפשית יודע לפנק ולאהוב ולהקשיב לי גבר בדרן אבל מאוד קשה לי להתמודד עם הסגירות שלו וסגירת האוזניים כשהוא עצבני ואין לו חשק מה לעשות

לנושנוש

New member
לא הייתי רוצה להיות עם בן זוג

שאוסר עלי לשלם בבילוי או להתחלק כשיוצאים וגם לא עם אחד שמתנתק לגמרה כשכועסים או רבים. כל אלה קווים אדומים מבחינתי. חינוך של ילדים זה כבר משהו שאפשר לדון, לבדוק מה קורה ולמה. אבל שני דברים ראשונים לדעתי הופכים את הקשר הזה לבלתי אפשרי. שאני אגיד לך מה לעשות?? החלטה היא שלך בלבד בסופו של דבר.

גארוטה

New member
איך תמיד, אבל תמיד

הפוסט מתחיל ב... הזוגיות שלנו על הפנים עם המון מחלוקות, כל פעם שיש ויכוח בן הזוג שלי נסגר, מתעצבן, לא מדבר ולא עונה לטלפונים (קוראים לזה מתעלם ומזלזל), עקשן (עקרונות), מחפש תירוצים למה לא לצאת לבלות וכו' וכו' ותמיד זה מסתיים ב : אני אוהבת אותו, הוא מתחשב ומפנק ומקשיב...? נו באמת, ממתי עצבני, שותק ונסגר = מתחשב מפנק ומקשיב?

czar

New member
הוא מצטייר רע

לפי מה שאת כותבת, תקראי שוב ותמצאי את התשובה לבדך

אייבורי

New member
אכן

גברים נוטים בשעת משבר או מריבה להסתגר צריך לקבל את זה כעובדה ולחכות בסבלנות עד ירגעו הרוחות. בעניין חוסר הביטחון שלך בקשר [יש לו ידידות], חסר מידע מדוע יש לך כלכך הרבה חוסר ביטחון. בכדי לזכות בעצמאות, כדאי לעשות רישיון נהיגה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
שימי לב בעיקר לנושא הילד

בקשר לסגירות שלו: הוא מה שהוא, ואם קשה לך עם זה, אז בנושא הזה את צריכה לעבוד על עצמך. אנחנו לא מחנכים בני זוג ולא משנים אותם. גם אם זה לא נחמד, זכותו להיות מסוגר בשעת משבר. זה מה שהו איודע לעשות (כרגע). אפשר כן לשפר את התקשורת, אבל שיפור תקשורת מתחיל תמיד בכבוד לשני ולדרכיו. אחר כך לומדים להגיד מה מפריע, בלי להאשים, ובלי לצפות שהשני ישתנה - אלא רק למצוא פתרונות יצירתיים למה שמפריע לך. נכון שקשה לעשות שינוי כזה ללא עזרה מקצועית, אבל בכל אופן, זה הכיוון. הנושא הכי מדאיג בשאלה שלך הוא נושא הבן שלך, והביקורת שיש לו עלייך. אני לא יודע איך יראו חייכם המשופתים אם תגורו יחד. יכולה להיות שם בעיה גדולה. בגלל הילד, לא הייתי נכנס לקשר מחייב, במצבך, ללא ייעוץ מקצועי. מריוס

dafna v

New member
תגובה למריוס זכריה

תודה על התגובה המתחשבת, אני כרגע נמצאת בייעוץ אצל פסיכולוגית,לא רק בגלל קשר זה או אחר, את רוב ההכוונה אני מקבלת מהיעוץ, אני אוליי לא פירטתי הרבה דברים ואני אסביר חלק את בן זוגי, הכרתי בהכרות מאוד ממושכת תוך כדי קשר זה היחס היה מאוד אוהב מכבד ותמיד עוזר ומכוון, לא ראיתי בו מעבר לידיד עד שחברים אמרו לי תנסי אני מאוד לא רציתי מקשרים שחוותי בעבר, אבל קצת חשבתי והגעתי למסקנה שהוא גבר שמאוד עוזר ותומך 3 חודשים היה כיף ונחמד יצאנו בילנו עד כמה שאפשר עד שהוא ראה בחינוך הילד כלקויי אין גבולות והרבה זילזול מצד הילד כלפי בנושא זה הוא דיי כיוון אותי ועזר לי לתת לילד גבולות, אבל תמיד צצו שוב עוד בעיות ועוד בעיות שתמיד באות מצידו, אולי ההרגשות שלי לגבי הקשר הזה מוצדקות שהוא רוצה להיפרד ולא יודע איך לעשות זאת, אולי האהבה שלי כלפיו חונקות אותו יש לציין שאני חברה שלו אחרי 10 שנים שלא היתה לו אף אחת רצינית עד לרגע שהכיר אותי, הוא בעצמו מודה שקשה לו בזוגיות לאור הזמן הממושך שלא היה בקשר רציני. ניסיתי לקחת אתו איתי לייעוץ שאני מקבלת אבל הוא מקובע בדעות משל עצמו, אני חושבת שרוב הבעיות הן אצלו, למרות שאני אחת שמאוד מעיקה לפעמים רוצה לדעת הכל ואם מתווכחים אני מיד רוצה הסברים, אולי אני צריכה ללמוד להרפות קצת להניח לו לחשוב בנחת על דברים ביותר מחשבה מעמיקה, את זה אני אצטרך ללמוד אני לא מושלמת וגם לא מנסה לשנות אותו אני אוהבת אותו בגלל מה שהוא עם המינוס והפלוס, חושבים שזה נדוש, אבל זאת האמת אני טיפוס מאוד כנה ואמיתי. ובכל זאת מכירה במינוסים שלי כבן אדם. אשמח לקבל תגובה איך לנסות לשפר את הקשר הזה מבלי להעיק עליו יותר מידי כי רוב הזמן טוב לי איתו חוץ ממה שמפריעה, ואין לי בדיוק את התשובות איך לגשת לגבר שהוא נמצא בפרק ב בחיים שלו, ואני רק בפרק א תודה לכל המגיבים

גל1 האחת

New member
דבר ראשון תוציאי רישיון נהיגה

אישה בלי רישיון זה כמו אישה בלי מכונת כביסה ותפסיקי להיות תלותית

למעלה