זוגיות במשבר

מיכל 839

New member
זוגיות במשבר

אני נמצאת עם חבר שלי קרוב לחצי שנה..ואני מרגישה שלאחרונה התחילה להיות ירידה בקשר..אני לא יודעת איך ניתן באמת לדעת אם להישאר בקשר או לא..כי לפעמים אני לא יודעת אם זה סתם מחשבות שווא שלי שהוא לאט לאט כבר לא אוהב או שהוא באמת מנסה לשדר רמזים על כך...אשמח אם תכוונו אותי..אני די זקוקה לעזרה...

Master Stav

New member
מה בדיוק את מרגישה ?

תני דוגמאות מאחר ומה ששאלת הוא כול כך כללי שאין הרבה מה לומר עליו למען האמת

מיכל 839

New member
זוגיות במשבר

אני מרגישה שאהבה שלו כלפיי נגמרה..הוא כבר לא אומר לי שהוא אוהב אותי..הוא די אדיש אליי..כך נראה לי..ויש לי תחושה שאני אוהבת יותר ממה שהוא אוהב...אני ממש לא יודעת מה לעשות עם המחשבות הללו..רע לי..

למיכל 839 היקרה,

תראי יש שתי אפשרויות. או שאת צודקת. או שאת טועה. אם את צודקת והאהבה שלו כלפייך נגמרה. אז הרבה מה לעשות אין, מהר מאוד הדבר יוודע לך, ומערכת היחסים תגיע אל קיצה. משבר. מתפרקים. אוספים את החלקים וממשיכים הלאה. אם את טועה. אז את עושה לעצמך רע עם המחשבות. מחשבות רעות גורמות לך לחרדה וללחץ שרק מגבירים את המחשבות האלה, ומשפיעות גם על ההתנהגות שלך בזוגיות, ואז החבר שלא קורא מחשבות לא מבין, למה החברה שלו מתנהגת כמו שהיא מתנהגת, והשאלה אם יש לו סבלנות או אין לו, אם הוא טיפוס רגיש או אדיש, ועוד מיליון שאלות. אי אפשר לבוא לחבר ולשאול אותו:"סליחה אתה עדיין אוהב אותי?" והתחושה שאת אוהבת יותר לא חייבת בהכרח להיות רעה. כי אין מדד ביחסים מי אוהב יותר או פחות... וזה גם די עניין תקופתי. אולי יש לו לחץ בעבודה? אולי עוד עניינים אחרים מלבד הזוגיות שלכם קשים לו? מה לעשות עם המחשבות הללו? להשתדל לשים אותם בקופסא, לנעול עם מפתח ואת המפתח לזרוק לים. וברגעים קשים? אז בשביל זה יש חדר-כושר/בריכה/חברות/ספר טוב/סרט טוב ועוד מיליון עניינים. חוץ מלשבת ולחשוב, אוהב לא אוהב ולתלוש עלים מהפרח. תעשי דברים כיפיים לעצמך, וגם לזוגיות שלכם. תעשי מעצמך אדם לא כל כך מובן מאליו. אולי הוא התרגל לראות אותך במין מצב תלותי כזה, את תלויה באהבה שלו. ומה עם האהבה שלך? מערכת יחסים היא משהו דינמי, זורם, אנחנו משתנים והיחסים משתנים איתנו. אל תתני לעצמך לעמוד במקום, ולחשוב מחשבות שלא מובילות לשום מקום. ואולי כאשר תחזקי את עצמך, תהיי גם יותר ברורה בקשר לקשר.

אייבורי

New member
לדעתי הגיע הזמן למהפך

קני לו פרחים תזמיני אותו לסרט רומנטי תשלחי לו שוקולד (רצוי איכותי בקופסא יפה) תפתחי לו את הדלת של הבית אולי יש סיכוי שתקבלי..

regina filengy

New member
מיכל. תגששי..תשאלי אותו באופן כללי-

תבואי אליו ותשאלי "הכל בסדר?" "משהו קורה שאני צריכה לדעת?" את תראי כבר לפי התגובה שלו. ואם זה מתפתח לא טוב. זכותך להגיד לו "תשמע חמוד, אני לא נמצאת בקשר בשביל שיהיו אדישים אלי. או שתתעורר או שנאלץ לדבר ולקבוע מה קורה בהמשך..." חד וחלק. אין טעם למשוך קשר שאחד מהצדדים סתם אדיש. אחר כך או שמתחתנים ומתגרשים אחרי חצי שנה, או שסתם מושכים תקשר ונפרדים אחרי קשר ארוך מאד עם עוד יותר כאב לב. אם זה לא אז לא. לא בכח. לפעמים קשר ממצה את עצמו ודועך. ולפעמים ממריא. כרגע מסיבה מסויימת הוא דועך. תבררי יתכן שיש לו בעיה בעבודה שמבאסת אותו, יתכן כל דבר בקיצור תבררי איפה עומדים זה זכותך. אני גררתי בעבר הרחוק , מחוסר הבנה כמובן, קשר של 3 שנים וקשר נוסף של יותר, אין טעם לזה. אם אין אז אין. בסוף באה פרידה. כבר עדיף לחתוך אותה בזמן. כי זה נשמע שהוא הגיע למיצוי והתחיל לקחת אותך כמובן מאליו תכלס. אבל תבררי. שוב.

למעלה