זוגיות במשבר...HELP

wedding1

New member
זוגיות במשבר...HELP

שלום לכולם אני נשואה טרייה יחסית , חצי שנה ולאחרונה חלה התדרדרות במערכת היחסים ביני ובין בעלי. יש לי בעל מקסים, עוזר בבית ואפשר להגיד גם מפרגן רק מה שלאחרונה, הוא מעצבן אותי כל הזמן, ישבנו דיברנו על הנושא....ואין שיפור ממשי, אני אוהבת סקס והייתי מעוניינת שהמין יהיה בתדירות רבה יותר ממה שהוא עכשיו - בתחילת מערכת היחסים ביננו אמרתי לבעלי שלפעמים קשה לי להיות היוזמת ושהוא צריך ליזום יותר ממני ועדיין אני מציינת את העובדה בפניו, מה שלא מדרבן אותו יותר מידי למעט העובדה שהוא מדבר עלזה שהערב נעשה את זה....(כלומר כל יום במשך היום כשאנחנו בעבודה) הוא מדבר על איך היום נעשה סקס ויהיה לנו כיף אבל בפועל זה לא קורה. אני חושבת שיש משקל רב לסקס בתוך מערכת יחסים וכשהסקס לא נמצא מערכת היחסים שלנו ממש "נרדמת" - מה לעשות , לאור העובדה שאני כל הזמן מדברת איתו על זה...אבל שום דבר לא ממש קורה.....??? אני יודעת שבעלי נמשך אלי מאוד ושהוא מאוד מאוד אוהב אותי, אני יודעת שהוא לא בוגד, אנחנו כמעט כל הזמן יחד ואם לא פיזית אז בטלפון. אני מרגישה שלא בנוח כל הזמן לדבר איתו על זה כי זה נשמע לי כמו תקליט שרוט שחוזר על עצמו, מה לעשות ...!?!??

adam33

New member
בעבודה ובבית

בעבודה הוא מתאוה לך וכל כך רוצה לגמור איתך בבית הוא יותר יבש השאלה מה קורה מהעבודה לבית? יכול להיות שיש דברים שאת לא רואה ולא יודעת? ומעבר לכך..יכול להיות שהוא " גומר" בצורות אחרות ואז כשהוא מגיע הביתה הוא כבר מרוקן? יכול להיות שהגרסיביות שבך לא כל כך נוחה לא והוא לא מתמודד עם התשוקה הגדולה שבתוכך? ישנם לפעמים מצבים הוא האישה כל כך רטובה ורוצה כל כך עד שזה דוחה את הגבר שרוצה בקצב שלו יהיו גברים שיגידו " הלואי עליי" אבל במקרה שלך תאיטי את הקצב שיהיה פחות ממה שאת ויותר ממה שהוא רוצה רק ככה תגיעי לעמק השווה וזאת מבלי להגיד לו כלום...

רונתי

New member
אם בעבודה הוא כל כך רוצה

אולי פעם ב... תקפצו הביתה בהפסקת הצהריים (אם אתם עובדים בסביבה).זה בטוח יעיר אתכם.

seeyou

New member
../images/Emo54.gif-לאחרונה חלה התדרדרות

....במערכת היחסים ... "בתחילת מערכת היחסים ביננו אמרתי לבעלי שלפעמים קשה לי להיות היוזמת ושהוא צריך ליזום יותר ממני ועדיין אני מציינת את העובדה בפניו, מה שלא מדרבן אותו יותר מידי ..." בתחילת המערכת היחסים...לפני כמה זמן? דבר שני שאת צריכה "לברר" מה גרם לאחרונה שהיחסים התדרדרו. האם היו לך הערות על היכולת שלו כגבר? בת דודתי התגרשה-בעלה יזם את זה מאחר שהיא לא היתה מרוצה מהסקס עם בעלה ואם כבר היתה מסכימה היתה משפילה אותו במשפט קצר: "זה הכול?"....

הוא כל כך רוצה... שזה לא יוצא....|ק

שמעי ידידתי הצעה שלי מנסיון אישי... אני חושבת שכרגע כדי להרפות מהנושא לא לשוחח על זה איתו לא לתכנן מצב כזה מה שאת מתארת מעמיד כנראה את בעלך היקר בלחץ... הוא יודע שיש לך ציפיות והוא כנראה חרד שלא יעמוד בהם(משפט נחמד ששמעתי לא מזמן: "ציפיות זה לשמיכות " ) תני לדברים להתגלגל ספונטית... נכון הוא שמערכת יחסים זקוקה לסקס ורצוי האיכות ולא הכמות...אבל כרגע תעסיקי אותך ואותו גם בתחומים אחרים שקיימים בזוגיות שלכם. וד"א גם לי יש בת - דודה שלא הצליחה להכנס להריון במשך 7 שנים היא ובעלה דשו בנושא במהלך השנים ללא הפסקה הלחץ והצער ועוגמת הנפש היו רבים , שניהם רצו ילד בכל ליבם ונפשם בסופו של דבר הם התיאשו והפסיקו לרצות ,וכך חלפה לה שנה שקטה של אי התעסקות בנושא אי היכולת ללדת וכבר השלימו עם המצב , ואופססס האישה בהריון וכיום הם חובקים כבר שני ילדים מדהימים. והמסקנה: תני לזמן לעשות שלו.... בהצלחה

המתייעץ

New member
יש כמה שאלות שצריך לתת עליהן

את הדעת. אני יכול להסיק מהודעתך שבעלך לא מתחמק ממין או מנסה להוריד את המין בינכם, ככה לא מתנהג בן זוג שבטלפון מתכנן תוכניות מיניות לערב עם אישתו בטלפון. מה שאומר שישנה סיבה שבה בעלך עובר פאזה בין זמן ההמצאות בעבודה לבין ההגעה הביתה. אני חלילה לא מרמז גם לא במעט שיש לו רומן עם מישהי אחרת, אלא שכוונתי היא סיבה שגורמת לו למעבר החשק. ההצעה העכשווית שכדאי לך לדעתי לאמץ היא הורדת המינון, כנ"ל הורדת המינון של השיחות בטלפון!! תני לו סיבות להתגעגע אליך, אל תמאיסי את עצמך עליו. שיחה אחת במהלך היום מספיקה, ועוד שיחה לפני היציאה מהעבודה, יותר מזה זה הורס "מרוב עצים כבר לא רואים את היער". תני לו לפתח את רגש ה"ציפיה" להגיע הביתה ולא את התחושה של "כל היום הייתי איתה בקשר" מה שנותן תחושה שהוא כבר "היה איתך כל היום". במידה וזה לא יעזור, וכוונתי לאורך שלושה שבועות עד חודש, כדאי לבדוק אם יש מרכיב אחר (ושוב אני מציין לאו דווקא בגידה). כמה שאלות שיעזרו להבין מעט טוב יותר את מהלך היום שלכם: *את עובדת במהלך היום או שאת בבית? *באיזה שעה הוא יוצא לעבודה ובאיזה שעה הוא חוזר? *האם כשהוא חוזר את כבר בבית או לא? *מה עומס העבודה עליו במהלך היום? *האם אתם נוהגים לאכול ארוחות ערב "כבדות" ובאיזה שעה? (אולי תפליא אותך השאלה אבל כן יש קשר בין הדברים). *האם בשיחות במהלך היום את המושכת את השיחה לכיוון המין או שהנושא הדדי? *האם כתגובה לרצונך במין ותכוניותיכם, הוא מגיב מתוך התלהבות או מתוך נימוס אליך? (תבחיני לפי טון הדיבור) בכל מקרה, לי נראה שבעלך אוהב אותך ונמשך אליך ויש פרט קטן שמשבש את המשוואה, ולדעתי הוא בר פתרון ובקלות דווקא.

פיאנו

New member
נכון, איפה הגעגועים?

מסכים עם המתייעץ.אתם כל היום בטלפון ולא נותנים לעצמכם הזדמנות להתגעגע אחד לשני ולרצות להיות כבר ביחד. דרך אגב,איזו עבודה זו שאפשר חצי יום לשוחח בטלפון?

למעלה