זוגיות במרחק

s h i r k u s h

New member
זוגיות במרחק ../images/Emo160.gif

נניח ויצא שבן/ת זוג או אתם נאלצים לנסוע לחו"ל
לתקופה ארוכה של מספר חודשים- האם תצטרפו אליהם או שתנסו לשמור על קשר מרחוק
נניח והיו מציעים לבן/ת זוג משרת החלומות שלו, האם הייתם מסכימים להצטרף אליו בידיעה שמדובר בכמה שנים ורחוק מהמשפחה והחברים וכו'

Miss פטל

New member
חלום חיי../images/Emo3.gif

נניח והיו מציעים לבן/ת זוג משרת החלומות שלו, האם הייתם מסכימים להצטרף אליו בידיעה שמדובר בכמה שנים ורחוק מהמשפחה והחברים וכו'
בהחלט! אבל כל עוד זה לארץ טובה ששנינו נרצה לעבור לגור שם
אין לי שום בעיה לעזור חברים ומשפחה כי הוא החבר הכי טוב שלי וגם המשפחה שלי. נניח ויצא שבן/ת זוג או אתם נאלצים לנסוע לחו"ל לתקופה ארוכה של מספר חודשים- האם תצטרפו אליהם או שתנסו לשמור על קשר מרחוק? מזה נאלצים? אם זה סתם בגלל שבא לו אז אין מצב, כי אנחנו בקשר נישואים כבר, אין דבר כזה אצלנו. אבל אם הוא נאלץ לנסוע בגלל מציאת עבודה יותר טובה שם- מצטרפת כמובן

lili81

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo150.gif......./images/Emo35.gif

לא לא לא .... כאן נולדתי
וכאן היוולדו ילדי...
ואם בן זוגי יאלץ לערוק לחול ..
. כנראה שלא נועדנו......
.. מה שלא יקרה כי גם הוא אוהב את ארץ מולדתנו.
. ולחול נוסעים רק לחופשות

g u r a

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo160.gif

כשאני אמא ל-3 אני אחשוב לעומק לפני שאעשה צעד כזה. ישנם הרבה שיקולים כמובן בעד ונגד..הבכור בכיתה א והאמצעית בשנה הבאה..לקטנציק זה לא ישנה הרבה הוא רק בן שנה..אני נוטה לחשוב שאתן לאיש לנסוע לבד..ושיבוא לבקר כמה שיותר.(אם זה נגיד רק לשנה.)

Tully Is Here

New member
פפפפפפפפפחחחחחחחחחחחח

השאלה השניה מן הסתם לא רלוונטית כלפי כי עזבתי הכל ובאתי איתו ולא לזמן מוקצב. השאלה הראשונה גם בעצם לא מאוד רלוונטית כי הוא בחיים לא יעזב אותנו אז אם זה נסיעה ארוכה אנחנו בהחלט מצטרפים

אני חושבת שהתשובה שונה כשיש ילדים

כאן יש כבר מחוייבות עמוקה וכל החלטה כזו צריכה להיות בהסכמת שני הצדדים. אז בהחלט לא הייתי מוכנה שהוא יעזוב לכמה חודשים ואני והילדים נישאר מאחור. הייתי בהחלט מוכנה לנסות הרפתקאה מוגבלת בזמן בחו"ל ורק בתנאים טובים (כמו עבודה נהדרת בשבילו עם שכר מדהים ואני מכייפת בחו"ל עם אופר צמודה לילדים ועוזרת בית).

למעלה