זוגיות בגילא 50+

שירקאן12

New member
זוגיות בגילא 50+

זוגיות לא מתהווה כהרף עין לוקח זמן עד שבונים משהו יפה ונעים מה שקיים ברגע הראשון זו התלהבות ותו לא. השיתוף בין השניים וההרמוניה באה לאחר כמה מפגשים ושיחות נפש וקרבה בין בני הזוג. על מנת שהמפגש הראשון יצליח שני הצדדים צרכים להיות כנים אמיתיים אחד לשני זו אבן דרך להצלחה האמת,דברים מתגלים במשך הזמן אז כדאי לומר אמת ולא להתמקד בשיחה הראשונה במה שהיה, באקסית או באקס. לדבר על דברים מהותיים על הרגע מי אמר שלא יכולה להיות אהבה בגילאים שלנו נהפוך הוא יכולה גם יכולה אהבה של אנשים בוגרים ולתת את מה שפיספסנו ובגדול האלטרנטיבה פשוטה למדי בקובץ. שירקאן יום נעים ושבת שלום חג שמח .

ben 911

New member
שירקאן, אני נוטה להסכים איתך../images/Emo45.gif

זה נכון לכל טווח הגילאים. אולי באיזשהו שלב נפתח שרשור בנושא הדייטינג. זה נושא שמאד מעניין אותי לדוש ולדון בו, מאד קרוב ללבי

magda

New member
בן אהבתי את החתימה שלך...

כמה נכון זה להגיד שכדי להרוג אהבה צריך רק לקנא..

ben 911

New member
היה סביר מגדה, את האמת קצת השתעממתי

והנסיעה..מאד ארוכה עם עומס תנועה כבד. בגלל תאונה, התאונה ארעה בכיוון הנגדי, אבל הכיוון שלי הסתקרן האיט כדי לראות מה קרה. סקרנות טיפוסית של אנשים סקרנים.

ben 911

New member
הקול הקטיפתי של דין מרטין ../images/Emo7.gif מרטיט

עד היום.

ברשותכם........הדיעות של

המומחים למיניהם ידועות ומוכרות לנו. ולנו אין דיעות מנסיון?אין חוויות אישיות? מעצורים ופחדים למיניהם? אני תמיד בעד הסיפורים מחוויות אישיות שיהיה לכם יום טוב ונהדר

ben 911

New member
../images/Emo45.gif גם אני בעד שיתוף חוויות אישיות

או בלשון החבר'ה "פיקנטריה"
מי מתחיל/ה?

לאו דווקא

"פיקנטריה"
למרות שיש גם כאלה. בחוויות אישיות-כוונתי לדיעות האישיות שלנו .שתתקבל תחושה שמשוחחים ומחליפים דיעות. כבודם של המומחים במקומם מונח. מידי פעם טוב להתייחס לכתבה מפי המומחים וללמוד גם דברים חדשים.אבל לדעתי אפשר ללמוד הרבה יותר מנסיון אישי של כל אחד ושל אחרים. האהבה מהסרטים שחולמים עליה-נראית לי מתאימה לבני העשרה.

היי לך שירקאן

מסכימה איתך שאבן הדרך היא להיות כנים/פתוחים אחד עם השני בגילנו עברנו המון ויש לנו המון שריטות ואי אפשר לספר/לומר הכל וכל כבר מן ההתחלה, אלו דברים שעולים תוך כדי עם נוצר קשר, ולפעמים יכול לקרות מצב שלא סופר משהו ספציפי והצד השני יראה זאת כחוסר כנות... כשנוצר כבר קשר החשוב מכל שתהייה תקשורת, שתהייה אפשרות לדבר אחד עם השניה בפתיחות ובכנות ולא לשמור בבטן דברים ולגבי אהבה... חושבת שזה לא קשור לגיל, בהחלט אפשר לאהוב וחושבת אפילו שאהבה בגילנו יכולה להיות עמוקה יותר, יפה יותר כי אנו יכולים לקחת את הטוב שבה המשך יום נפלא

למעלה