זוגיות בבעיה

• פותח הנושא cm20
  • פורסם בתאריך

cm20

New member
זוגיות בבעיה

שלום לכולם, אני צריכה חוות דעת על הבעיה כי באמת.... שאני כבר לא יודעת איך לאכול את זה אני בשנות ה20 לחיי ויש לי חבר זה מספר שנים, הבעיה היא כזו.. שאני די בטוחה וסגורה עם עצמי שאני רוצה לגמור את הקשר.. הבעיה היא שהוא טס לחו"ל מטעם העבודה.. אז לא יכולתי לעשות את זה לפני הטיסה כי לא רציתי שיסע בהרגשה לא טובה.. ותוך כדי זה גם לא מתאים.. ועוד מס' ימים הוא חוזר.. הנסיונות שלי לפרידה בתקופה האחרונה לא עלו הצלחות כי כל פעם נכנעתי לתחנונים שלו וחזרתי אליו אחרי כמה שעות לכל היותר. המצב בינינו הוא כזה שאני לא רוצה להיות בקשר- הוא רוצה אותי לחתונה ובינתיים כשהוא יודע שלא מאוד טוב לי.. הוא קונה לי מתנות ושולח פרחים וכו, מה שגורםפ לי להרגיש לא בנוח ויותר נכון להרגיש "אסירת תודה". אני לא יכולה להיפרד בגלל החוסר נעימות והמחויבות שאני מרגישה כל פעם שאני מקבלת מתנה.. למרות שכסף לא קורץ לי כשזה קשור לאהבה, המצב הזה שונה הוא עוד מעט חוזר לארץ עם הרבה מתנות יקרות.. אפילו שלא ביקשתי כלום אבל הוא יודע שאני רוצה לחתוך לא יודעת איך לצאת מהמצב הזה.. אם בכלל לקחת את המתנות כשהוא יחזור לארץ.. להיפרד ממנו מייד כשמגיע.. להישאר איתו בתקופה הקרובה... מצב מסובך תודה לכולם..

reko

New member
תגידי את קוראת מה את כותבת?

מספר שנים אתם ביחד, ואם את לא סגורה על עצמך, שהוא האחד והיחיד, מדוע המשכת בקשר האומלל הזה? למה לאמלל את עצמך, ואת הבחור שלך? וכל המתנות היפות והפרחים, שהוא מרעיף עלייך.... אל תעלבי, אך מישהו היה מזלזל בך, ויורק עלייך, בטוח שהודעה היתה הפוכה. אני שונא לקרוא שאנשים מזלזלים אחד בשני.

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא כל כך מאמין לך שזאת הסיבה...

נראה לי סביר יותר שאת מסתירה מעצמך את הסיבות האמיתיות שבגללן את נשארת איתו. אני מנחש שזה בעיקר פחד מהחיים לבד - להיות שוב רווקה, להלחם על חיפוח אהבה וכולי. ואולי יש עוד סיבות. תהי קודם סגורה על הסביות האמיתיות שאת לא עוזבת, ואז תדעי כבר מה לעשות. מריוס

את רוצה להיות מושלמת

את רוצה למצוא את הטיימינג המושלם להיפרד. את מחפשת את הטיימינג הזה המון זמן, ועוד לא מצאת. כי מאוד חשוב לך שהוא יחשוב שאת כזאת מדהימה ומושלמת!! תתקשרי אליו עכשיו מייד, תגידי לו שהיית אמורה להיפרד לפני ועשית טעות שחיכית, אז את נפרדת ממנו בטלפון. אין טעם להמשיך בלה בלה בלה. ואז הוא יחשוב שאת אגואיסטית ולא מושלמת... למה לא חיכית??!!! מאנייקית!! ואת אל תתנצלי. את צריכה לעשות מה שטוב לך. ואולי זה מה שיעזור לכם להיות באמת בניתוק, כשהוא יחשוב שאת לא מושלמת.

למה מסובך?

הבעיה היחידה שלך היא שדעתו עליך חשובה בעינייך יותר מדעתך על עצמך - משום מה, מאוד-מאוד חשוב לך לשמור על תדמיתך בעיניו כאשה טובה, בחורה בסדר וזה שבעינייך את מצטיירת כבחורה חלשה, חסרת חוט שידרה שלא מסוגלת לסגור עניין, זה בסדר בעינייך - עם זה אין לך בעיה. לא הגיע הזמן שתהפכי את סדר העדיפויות?

czar

New member
בלי בילבולי שכל

נחישות ורגישות, את לא רוצה אז שלום ובי, מיד ובנוקשות בלי שאלות. התהליך החל וממילא תיפרדו אז מוטב היום מאשר מאוחר. הוא יחזור, תרגישי לא נעים, ימשך עוד זמן וכו. מיד והיום גם אם את לא סגורה על עצמך כי חבל לא רק עליך אלא גם עליו.

restart2

New member
לפטר את הלא נעים

היי פרידה היא קושי - נשאר ריק! לשניכם המצב מורכב , ולדברייך יוצר מניפולציות כדי לגרום לך לחזור בדעתך. בדקי למה את רוצה להיפרד? איך את רואה עצמך אחרי הפרידה? לפטר את הלא נעים משמעו - שימי עצמך ,את רצונך לפני החבר. בהצלחה אירית שעל מאמנת אישית לחיים מנחת קבוצות ומאמנים

rochycu

New member
זו לא הזוגיות זו את

יקירתי זה שלא נעים לך לחתוך אץ הקשר בגלל המתנות זה תרוץ בלבד. זה שהוא יודע שאת רוצה להיפרד ומנסה בכל דרך לחזור ולהשאיר את המערכת על מקומה, זה מובן כי הבחור מפחד לאבד אותך ומפחד מאוד מהלב שלו, והאם הוא ימצא בחורה אחרת. יקירתי עליך לאזור אומץ ולהגיד לו חד משמעית כי המערכת איננה מתאימה לך ואת מעוניינת לחתוך אותך וכל אחד מכם ילך לדרכו שלו. גם להיות בקשר של ידידים יפריע לך למצוא את דרכך החדשה. עליך לחשוב רק על הרצונות שלך, נכון שהבחור יפגע ואולי גם יכנס לדיכי אבל היכן נמצא הרצון שלך? היכן נמצא האושר שלך? היכן נמצאים החיים שלך? כמה שיותר תמשכי כעת את המערכת הזאת את תמצאי במצב של חתונה ילדים אישה סובלת ובסוף גרושה, אז אנא מנעי מעצמך את עוגמות הנפש הללו וכאשר הבחור יחזור לארץ צאי איתו למקום ציבורי שקט, מקום שאת יכולה לדבר בו בשקט על כוס קפה נעימה הסבירי לו את תחושותייך, הסבירי לו את רצונותייך, את יכולה לתת לו את ההרגשה כי הוא בחור נפלא , מקסים, אוהב ועוד... אך את מרגישה שאין הוא המיועד לך מבחינת זוגיות ממוסדת. מאחלת לך בהצלחה רוחי בכר 052-3277757

rochycu

New member
הרגשת מחנק

מרוב הלהיות יחד אתם כבר דבוקים אחד בשני, מתי יצאת עם חברותייך לבלות בלעדיו? מתי ישבת עם עצמך לקרוא, לכתוב, לחשוב לבדך? בכל מערכת גם של נשואין הרבה שנים כל אחד צריך את המרחב החופשי שלו, לצאת עם חברים או חברות סתם אפילו לבית קפה , קניות ועוד... לשבת עם האני לבד לחשוב לקרוא ולא משנה מה? גם מגע מיני שהוא בתדירות גבוהה מגיע הרגע של די, נמאס כבר. היכן הרגש נמצא אצלכם בכלל? אני מציעה לך לקחת פסק זמן אמיתי (לא משוקולד עם ופל), לשבת עם עצמך, ולחשוב לאן את צועדת עם המערכת הזאת? האם הוא באמת הבחור בו את מעוניינת? מהם הדברים שמפריעים לך בו? האם יש להם פתרון או שאין את מוכנה לעבור עליהם? יקירה לשנות אותו אין סיכוי את זו שצריכה להחליט מה את רוצה! תחשבי על הריבים שלכם מהיכן ולמה אתם מגיעים אליהם? מה מרגיז אותך עד כדי כך שאת מגיעה למצב של ריב? מעבר לכך שלכל זוג ישנם ויכוחים פה ושם אך להגיע לריבים? זה יותר מדי! אולי את צריכה לקחת יוזמה ולעצור את המערכת ופשוט להיפרד עם הכאב שלצד המהלך הזה, אז נכון שכואב מספר ימים ומתגברים את בעצמך אמרת שזו פעם ראשונה עבורך, אז לומדים. יקירה שבי וחשבי לאן את צועדת היום כדי שמחר יהיה לך קל יותר. מאחלת לך בהצלחה. רוחי בכר 052-3277757

chenby

New member
רותי

שמחה שאת כותבת פה ויש לך שאלות מצויינות - שאלות מעוררות ואני בעד..רק מה, יש איסור פרסום בפורום, לכן את ההודעות שלך שאת כותבת, בלי מספר הטלפון ובלי לציין את העיסוק שלך.. אם את כותבת פה רק בשביל להשיג מטופלים.. אז זה לא המקום. הודעות נוספות כאלו ימחקו. בברכה חן

nowonder

New member
התבלבלת חן.

רותי זו ההיא מהדיוטי. היא מטפלת בבעיות נפשיות באמצעות קניות מוגזמות (retail therapy). אבל פה, פה מדובר במתקשרת ולא סתם מתקשרת, אלא מתקשרת רוחנית. ולא סתם מתקשרת רוחנית, אלא פותחת סתימות וקוראת בטארוט ומפענחת מספרים. היא מטפלת בבעיות נפשיות באמצעות תקשורת עם הרוחות. לכן קוראים לה רוחי (בחית).

אייבורי

New member
עכשיו אני מבין

רוח מין הון כל שירותי הצבאי הסתובבתי לא מתוקשר למשפט הזה. הכל עכשיו נהיר.

chenby

New member
א)

אני מכירה כמה מתקשרים וזה לא משהו שאני מזלזלת בו בכלל... ב) אני גם מאמינה לשרי אריסון ג) אני בעצמי מטפלת בריפוי בשחזור גלגולים ודמיון מודרך ד)גם פותחת בטארוט (של אושו..) ה) ה' זה השם , החיבור הכי גדול לרוחי... ו) אכן מתנצלת על הבלבול..

nowonder

New member
שכחת רק

שאת לא מפרסמת את עצמך על חשבון בעיות של אחרים.

chenby

New member
נכון

אבל אולי כדאי שאני אתחיל.. אני הולכת לפתוח קליניקה :) טוב קודם שאני אמצא דירה... אבל זה גם מסאג'ים מה שיכול ליצור עוד משברים בזוגיות... מממ, נראה לי אני אוותר על פרסום פה.. קיצור לא עזרת לי.

cm20

New member
תודה לכולם

אבל מה עם המתנות? להשאיר אצלו? להיפרד מייד כשיגיע לארץ או לחכות שיתאקלם..?

chenby

New member
חחחחח

זה תלוי בך. אם את רוצה להיות ביץ' עד הסוף, תשאירי את המתנות אצלך ואז תיפרדי ממנו. וברצינות, אם את רוצה להפרד, תפסיקי לשקול את הצד שלו - זה מה שעשית עד עכשיו.. ואז הוא יתאקלם, ואז תמצאי סיבה אחרת לדחות - כי הוא עסוק בעבודה ואחרי זה הוא צריך לטוס שוב ואז להתאקלם שוב.. אם את רוצה להמשיך להיות במערכת יחסים שהדבר היחיד שאת מקבלת בו הוא חפצים - וזה מה שמתאים לך, אז חכי שהוא יציע נישואין ואז בחתונה תקבלי המון המון מתנות - לא רק ממנו, וגם ככה קל יותר להתרגש היום מסתם להפרד לא?

מבחינתו את תהיי ביצ'ית כך או כך

עם מתנות או בלעדיהן, לפני שיחזור או אחרי, בטלפון, במייל או בדואר אויר... אבל למה כל כך חשוב לך מה חושב עלייך האקס?

chenby

New member
נראה לי

שלא כל כך חשוב לה מה הוא חושב- כמו שחשוב לה לצאת בסדר (ואולי גם לקבל כמה מתנות על זה..)

למעלה