אמיתית אמיתית...
הבטחות כמו שידוע לך אין בזוגית אבל ביטחון כן .... אז ככה. (ילד זה בשבילך!) השקפת עולמי היא השקפה , כן כן אני קטנה... אני יודעת, התנסתי בהרבה קשרים ופיתחתי משהו אחד!: חיים רק פעם אחת, מי שרוצה אותי רוצה אותי בלי תרוצים של מרחק, עבודה, חשבון טלפון גבוהה, וזהו..... לא מאמינה בכלום, ז``א בתרוצים, אין דרך ``נכונה`` לזוגיות, אבל הדרך שלי היא הנכונה לי... וכול אחד בדרכו. אני אוהבת להתמסר, בתנאי שאני בוטחת בבן אדם, מי שאני אבטח בו , יהנה ממני על כול צדדי, כי אני בחורה חשדנית, מה לעשות, אני מתה לסמוך על מישהו, זה הכי חשוב. צריך כמובן להיות כנים, גם אם הקשר מדרדר צריך להחליט אם אוהבים מספיק כדי להדות ולתקן את העניין, צריך לדעת לדבר על סקס, טוב? לא טוב? אנשים לא מדברים עם בני הזוג שלהם, צריך לדעת לגוון, לעורר, להדליק כול פעם מחדש, אחרת איפה היחסים? רצוי שמחת חיים, יחסים כבדים יותר מידי מתישים ומעיפיים, לא אמרתי שאם יש שבוע קשה עוזבים, אמרתי שאם קשה תומכים ומפרגנים, אבל היחסים לא צריכים להיות כבדים. בילויים הם עיניין חשוב, זמן איכות לבד, לדבר בישירות, להגיד מה שעל הלב, לבטא רגשות.... הביחד והלחוד חשובים בשביל הזהות העצמית וההרגשה האישית שזה נותן. לדבר.....לדבר......לדבר...ולדבר! לעשות לעשות לעשות, לא לשמור את הפנטזיות לקבר! אוהבת איילת.