זוגיות אחרת

שמחה51

New member
זוגיות אחרת

אני נשואה 28 שנים שבהם היו היו זמניים טובים יותר ופחות טובים.לבעלי תמיד היה "תחביב" משחקי קלפים בתחילת הדרך עוד ניסיתי להשפיע עליו שישנה את הכיוון משום שלא אהבתי את ימי הקלפים שבהם הלכתי לישון לבד ,וחששתי מהפסדים כספיים התנודות היו כמו גלים פעם יותר בייתי ופעם יותר קלפני. עם הזמן התרגלתי מה עוד ששאר נשות החברים איתם שיחק הייתי רק אני המוזרה והכועסת בנושא. עם השנים המשחק (ההתמכרות) הפכה לחלק עיקרי בחיו (קזינו בחו"ל משחקים עד אור הבוקר) תמיד הציע לי לנסוע איתו ומידי פעם הצטרפתי. לפני שנה שהקן התרוקן וההתמכרות הפכה לעיקר בחייו החלטתי זהו זה חייבת לסיים את הפרק המבזה הזה בחיי. לאחר שיחות מרובות (וזאת שהוא מגיע באמצע הלילה) וניסיונות שכנוע כמה הוא מכאיב לי , כמה מסוכן לסכן את כספו ועוד הסברים אין סופיים לקחתי החלטה עם המון קשיים היות ולאותו אדם יש פן אחר אדיב, מפרגן ,נדיב ואמרתי לו שלמעשה יש לו אהבה נוספת חזקה מאהבתו אלי וזו -אהבת הקלפים ומכיון שכך אני מוותרת לה ופורשת מהנישואים. כמובן שהבעל "היקר" לא הסכים ללכת לכיוון גט אז הסברתי לו על חששותיי הכלכלים והוסכם על פירוק שותפות. ואז כמה נחמד הפך למאהב שלי נפגשים לבילוי משותף לאינטימיות הוא עוסק בעולמו השנוא עלי-קלפים \קזינו ואני בעולמי הצנוע עבודה בית חברות ונפגשים כמו בתחילת הרומן לפני 30 שנה.אני מרגישה שזה מתאים לי היום. פתאום אין ריב פתאום חזרתי לישון רגוע (תמו הלילות הלבנים) הוא לעיתים מתוסכל היות ואנו פרודים אבל לי זה מתאים לקבל רק את הטוב שבו. התחושה שחיי הם כישלון תמה.

seeyou

New member
..."התחושה שחיי הם כישלון תמה"../images/Emo24.gif

דבר אחד לא הבנתי אם אתם פרודים אתם מנהלים 2 בתים בנפרד? מה הכוונה שלך ל:"פירוק שותפות"?קיבלת סכום כסף על מנת להבטיח את עתידך מבחינה כלכלית? הרעיון של מאהב מפגשים לבילוי משותף ולאינטימיות זה מומלץ מי מתחזק את משק הבית שלו? יוסי

I C E M A N 7

New member
זה כל כך מתאים לך

שהחלטת לדווח על זה בפורום זוגיות במשבר. לטס פייס איט, את זועמת (הבעל "היקר" הסגיר את זה) זרקת אולטימטום והוא העדיף את ארבע המלכות בשולחן על המלכה בבית. אבל היי, אם הפוסט עוזר לשכנוע העצמי, שיהיה בכיף. (שם 'אול אין' שאת מתקפלת)

אייבורי

New member
סבבה

הכל דבש וציוצי ציפורים. הבעיה שהלכת רק חצי דרך, כרגע את מרוצה והוא לא. נטיה בטבע לאזן את הדברים בקרוב הוא ימצא לעצמו בת זוג אחרת שתקבל את התחביב\מקצוע <מה שמוזר בכל הסיפור שלך שלא מסופר על בעיות כלכליות או הפסדים גדולים> ואז הוא יהיה מרוצה ואת תחזרי לא לישון בלילות.

czar

New member
א'ה.... לדעתי הבעיה היתה לא הקלפים או הכסף

שהוא "סיכן", כל החיים הוא סיכן את אותו כסף בדיוק, הבעיה במקורה לדעתי ממקום אחר ל ג מ ר י. לא יודע כמה אתם בהפרדת משאבים, ואיך פתאום ההפרדה גורמת לך לישון טוב, אבל זה לזה יש תאריך תפוגה.

אני אסביר לך

וזה באמת לא קשור לכסף, אלא לציפיה שיש מבן זוג "קבוע". היא מצפה שלילה לילה יתייצב לידה, במיטה, ואם הוא עסוק בפעילות "אחרת" בזמן הזה, שבהסכם הסמוי של הזוגיות מוגדר בשלב הזה של החיים "רק שלה" (להבדיל משעות העבודה, למשל, שהם בהגדרה "שעות לא שלה", שאז אין ממנו ציפיה/אכזבה, או שעות הדינמיקה המשפחתית שהיא "ביחד לא בלעדי" מוסכם). שם לדעתי הבעיה, כי היא צריכה לחלוק את "הזמן הבלעדי שלה" עם שותפים לא קרואים. ולפי הכתוב גם אם הייתה כבר מוכנה "להקצות" לטובת ההנאה שלו "חלק" מהזמן הזה, הוא לא הגדיר מתי היא מקבלת את שלה, והיא, בציפיה דרוכה ומתמדת למנה שלה, בעמימות וחוסר איזון מתמידים, נשברה וחתכה החוצה. ועכשיו, אין יחד - אין ציפיה. כשהוא מגיע אליה - הוא איתה נטו. וודאות היא כדור ההרגעה הכי חזק בשוק.

למעלה