זוגות ממלחמת ההתשה

yosef 30

New member
התשובה בגוף השאלה.

היי רעות. ראשית יפה מצידך שאת מנסה לברר עבור החבר שלך,דרכים נוספות להכרות עם בחורים. אני חושב שעדיף שהבן זוג שלך ייפתח כרטיס בתפוז, יתחיל לגלוש בפורומים הרלוונטים לרצונות שלו. האם הבאת ילד לעולם מותנית רק בהכרות עם בן זוג, או שהוא רוצה להביא ילד לעולם גם ללא בן זוג
יש את הפורום הורות אחרת, שם הוא יוכל להתייעץ עם ההורים הגאים על דרכי תקשורת והכרות להבאת ילד לעולם. יכול שעל הדרך הוא גם יימצא בן זוג. ואם הוא רוצה להכיר בן זוג לפני הבאת הילד, אז אם הוא יתחבר לפורומים ולכל הקונספט הזה, אז הוא יוכל להכיר אנשים דרך פורומים. נכון שבאטרף לא תמיד קל להכיר, אך מכירים. יוצאים משם זוגות. דבר נוסף יש הרבה פעיליות של בית האגודה שבהם הוא יכול להשתתף ולהכיר שם אנשים. מקווה שעזרתי לך לכם. יוסף.

tomer azarya

New member
חוגים במרכז הגאה

"גברים מחוללים"- ריקודים סלוניים לגברים בלבד. טנגו, צ'ה צ'ה צ'ה, רוקנרול, האסל, ממבו, ולס וינאי ואנגלי ועוד. הקבוצה כבר בתהליכי גיבוש מתקדמים אך ניתן עדיין להצטרף! החוג עצמו יתחיל בתחילת מרץ ונדרשת התחייבות של 3 חודשים. מחיר לחודש: 200 ש"ח (50 שקלים למפגש)= 3 צ'קים או מזומן+ שני צ'קים דחויים. גם יחידים מוזמנים להירשם, והמורה תחבר אתכם לזוגות- לא לדאוג...:) סדנאות מתחלפות: ב 03.03 סדנת איפור דראג- בואו ללמוד שלב אחרי שלב איך הופכים גבר לאישה ואישה לגבר. 09.03 סדנת איפור לנשים- בואו ללמוד איך להתאפר עם האיפור האישי שלך מהבית. עלות כל סדנא- 20 ש"ח בלבד... לפרטים: 03-5252896/7 תומר או מיקי.

רינת1989

New member
זוגות ממלחמת ההתשה

גולשי פורום יקרים, קוראים לי רינת ואני כתבת של עיתון "במחנה". לרגל 40 שנה למלחמת ההתשה אני מכינה כתבה בנושא זוגות שערכו התכתבויות במהלך המלחמה. אם אתם מכירים מישהו שיכול לעזור לי, אנא צרו איתי קשר דרך הפורום. תודה רבה!

למעלה