זוגות ישראל - הולנד

FreshNL

New member
זוגות ישראל - הולנד

Hello everyone, I´m new in this forum and i find it great to see how many more mixxed couples there are !!! I have a Dutch boyfriend for the last one year and an half, and i just came one month ago to live with him here in Amsterdam, holland. I was wondering maybe there are more couples like us in this forum? i would love talking with you about living in holland, learning Dutch and more :)

GalGula

New member
שלום FreshNL ! ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

קודם כל, אני מניחה שאת לא יודעת שאת יכולה לכתוב גם בעברית (לא שיש התנגדות לאנגלית - לרובנו אין בעיה עם השפה הזאת
) אז גם אני לא ממש יודעת איך, אבל יש דבר כזה "מקלדת וירטואלית" שבאמצעותה ניתן לכתוב בעברית. אני אנסה לברר מה זה בדיוק, ואיך משתמשים בזה. אם מישהו מקדים אותי - אשמח לקבל את המידע. דבר שני - כמובן שכולנו נשמח לשמוע איך החיים שם בהולנד, איך את מסתדרת עם האוירה החדשה, עם המנטליות השונה, עם מזג האויר, עם השפה, ובכלל. אנחנו כאן בשביל לתמוך זה בזה ולקבל עידוד ותמיכה כשצריך, גם את מוזמנת להרגיש ב
אם יש בפורום חברים פאסיביים מהולנד - גם אני אשמח לדעת.... אתם מוזמנים. (אגב, בעבר דוקא היו זוגות מהולנד שכתבו כאן בפורום, אז כנראה שיש סיכוי שתמצאי את מבוקשך
) זהו בינתיים שמחה מאד שהצטרפת אלינו,
גל

cielo

New member
WELCOME

שלום לך יקירה, נחמד לשמוע אנשים שמדברים מהצד השני ... כמה זמן את כבר שם ? ויש לי עוד אלף שאלות, אז יותר פשוט שתספרי לנו את סיפורך .... אנא השביעי את סקרנותנו, נשיקה, שלי

carolin

New member
אז זה הולך כך!

אז קודם כל ברוכה הבאה
העניין עם המקלדת די פשוט,כל מה שאת צריכה זה ללחוץ על עברית בצד שמאל של נושא ההודעה,ולתוכן ההודעה זה נמצא מתחת למסך בו את אמורה לכתוב את ההודעה,ממש ליד הסמיילים וסימנים לתוכן ההודעה תופיע לך מקלדת עם כל האותיות...תנסי
אני אישית מוצאת את זה מתיש אבל:It´s all we got

alfiekeren

New member
ברוכה הבאה - ../images/Emo48.gif

אמנם אני לא מהולנד וגם בן זוגי לא. אבל אני חושבת שהרבה מהחוויות שאת עוברת עוברות על כולנו פה בפורום. אז אולי כדאי שתישארי..וגם תשתפי אותנו בסיפורך..

-yaf-

New member
וואי

אני כלכך מקנאה האהבה הראשונה (והיחידה שלי בינתיים) היא מהולנד רוטרדם הייתי עושה הכל כדי להיות אתו שם אבל צבא.. זה יהיה ממש נחמד אם תספרי קצת עליכם וביוחד על איך היה לעבור להולנד ולהיות אתו שם! אגב כולם- עדיין אני בודקת את הפורום בסופי שבוע אני לא מסוגלת להתנתק מזה אנחנו עדיין בקשר ואני עדיין מקווה שיום אחד נהיה ביחד...
אוהבת אתכם! -yaf-

GalGula

New member
-yaf-!!!! שלום שלום!!!

איזה יופי לראות אותך כאן
נו אז תספרי.... איך הקשר ביניכם היום? אני מניחה שזה ממש לא קל... ואיך בצבא? הכל טוב? לא קשה מדי? ואם את כאן בסופי שבוע - תשלחי איזה מסר שאת כאן... שנדע...
נשיקות ו
גל

-yaf-

New member
גל...

היום אנחנו ידידים אני עדיין לא מסוגלת לחשוב על מישהו אחר, אני גם לא רוצה.. דוקא בצבא אני יכולב להתקשר אליו בערב כשיש לי זמן ואני מספרת לו על מה שקורה איתי, זה קצת מבאס כי הוא לא ממש מבין את הקטע אבל דברים קטנים שהוא אומר שמראים לי כמה טוב הוא מכיר אותי.. כמו כמה שהוא היה מופתע בגלל שהוא שמע שאני שותה קפה. (אני אפפעם לא שותה קפה). אף אחד שאני מכירה בצבא לא ידע את זה... זה היה כלכך מתוק מצדו. בצבא .. וואו יש לי קורס ארוךךךךך ארוך אבל מיוחד. מכירים את כל סוגי האנשים פשוט... אני עוד אספר על זה אבל רק חזרתי הביתה משבוע קשה במיוחד ואני מעדיפה לשכוח מהצבא קצת. הוא נסע עכשיו להופעה ומאוחר יותר היום אחותו תחזור הביתה אחרי המון זמן שהיא היתה בארהב אז אני מניחה שלא ייצא לנו לדבר היום ולי דווקא נורא דחוף להגיד לו שאני לא יכולה יותר ושאני עדיין אוהבת אותו. אולי עדיף לא לומר? בכל מקרה אני קצת חולה ואני מקווה שזה יעבור מהר
וקראתי על הביקור החלומי שהיה לך לא מזמן ושמחתי בשבילך מאודדד
תשמרו על עצמכם -yaf-

GalGula

New member
אני ממש ממש ממש מקוה בשבילך

שבסופו של דבר תישארו יחד. ולא, לא בגלל שמדובר בקשר מושלם... כי אני יודעת, וגם את יודעת שזה קשר לא הכי קל (אבל אם מאד רוצים - מתמודדים עם הקשיים כמובן). אני מקוה שתישארו יחד כי אני מרגישה שאתם ממש אוהבים. שאת ממש אוהבת אותו. וזה שעכשיו אתם על תקן ידידים - זה רעיון לא רע בכלל, כי זה מאפשר לשניכם את האופציה - אולי בכל-זאת לפגוש בני-זוג אחרים. אחרי הכל, את מאד צעירה והכל עוד יכול לקרות. אבל אם את לא מצליחה להתנתק... והוא הפך לאדם הזה שאליו את תמיד פונה לספר כשקשה... ולשתף... אפילו שהוא לא תמיד מבין, כי הוא מגיע מעולם אחר, אבל את יודעת שהוא תמיד יגיד לך את הדברים הנכונים שאת רוצה לשמוע... זה פשוט אהבה.... אני לא אגיד לך אם כן נכון או לא נכון בשלב זה להגיד לו שאת עדיין אוהבת אותו. אבל אני מניחה שהוא מרגיש גם בלי שתגידי... טוב אני חייבת לזוז עכשיו - יש לי עבודות להגיש מחר ואני ממש מתעצלת... אז חמודה, תרגישי טוב במהרה תעדכני אותנו ושיהיה רק טוב...
גל

למעלה