זוגות זוגות

wow woww רק מלקרוא אותך התעייפתי....

כמה עשיה ... כל הכבוד לך... תמיד נחיה לצד הזכרון החיים מקבלים תפנית אחרת ואנו לומדים לחיות לצד הכאב והאובדן ולא נותנים לו לשלוט בחיינו!!!! אני גם התנסיתי בכל מיני דברים חדשים שהכנסתי לחיי בתקופה מאז ועד היום כל הזמן יש את החשק הזה להספיק עוד ועוד ... לטעום את החיים כי כל יום שעובר לא חוזר ... וגם אצלי אנשים בטוח מרננים מאחורי גבי תראו אותה איך היא נראית טוב... וגם כשפוגשים אותי דואגים הנשמות הטהורות להזכיר לי את זה... אבל לי ממש לא אכפת אני ממשיכה בדרכי !!!! קמה בבוקר עם חיוך ואנרגיות טובות להמשך של היום ויודעת לתכנן את הזמן כמו שמתאים לי ... מכניסה לחיי דברים חיובים !!! בקיצור מה שרוצה לומר לך עליזה פזיזה יקירתי כל הכבוד לך מוריד ה בפנייך את הכובע... שאפווווו על מה שהשגת עד כה וההספק שלך כי זה לא מובן מאליו ... תמשיכי לחייך לעולם והעולם יחייך אלייך חזרה... המשך ערב נעים לך ממני צביה

עליזה? את סופראומן?

למה שאת עושה היום את קוראת חוסר עשיה? אשמח להכירך במפגש הקרוב ...(יום חמישי בחיפה פרטים במסרים או במייל) כל הכבוד לך על התמודדות...

לישון אני ישנה טוב נכון לעכשיו זה בגלים...

פעם ככה ופעם אחרת .... ובאמת אולי תבואי למפגששש? יהיה נעים להכירך !!!!!

מי פוגע בנו? ..

הי אני קורא סמוי פה ואני שואל את עצמי מי פוגע בנו האלמנים ואלמנות? לדעתי העולם מתנהל נהדר בזכותנו ובלעדנו כאחד, הם לא פוגעים בנו הם פשוט ממשיכים את החיים אנחנו כבר נדביק את הקצב.. יצרנו לנו עולם משלנו "פורום אלמנים אלמנות" כדי שפה נוכל לכתוב ככל העולה על רוחנו נתבכיין ונזדהה האחד עם כאבו של האחר ומשם נשאב כוחות ועידוד... אבל למה מי שכותבת שהיא מזדיינת היא כאילו סופר וואמן? גם מי שמפליץ חופשי הוא סופרמן? אני חייב לומר שלכתוב את המילים האלו מאוד קשה לי אבל די כבר נמאס שגם במקום הזה אני חייב לסנן! כל אחת שרוצה לכתוב .על ההתמודדות שלה מעולה . כל אחת ואחד שיחיה את החיים שלו . דברים אלו שמונעים ממנו להכנס לכאן הם פוגעים לא פחות מההערה שהשמלה השחורה מרזה אותך! אם נרצה ליצור שפה משותפת בעלת מכנה משותף רחב יותר אנא שימרו על עיננו ועל הלשון . התאלמנתי לא נזרקתי לרחוב זה שאני אלמן לא אומר שאני צריך לקרוא את כל הגחמות של כל הנשים החיות במתירנות .. לטעמי יחסים שמורים לזוגיות קבועה ולא כולם מסכימים עם זה ,זו עובדה וחבל לי על כך אבל אין צורך לנפנף בזה . ברשותכם אחזור לכוך שלי להיות קורא סמוי. נא לא להוציא אותי משם .. לא כל כך מהר

אנחנו אלמנות..ואחרים שהם לא ..לא מבינים

כן אנחנו אלמנות, קבלנו את הסטטוס של האנשים הלו מובנים בעולם , כי אחרים שהם לא רק מעירים, מנסים להסביר ולהעביר ביקורת,, הם לא מבינים מה זה להשאר לבד, לקחת הכל על עצמך בלי שום אוזן קשבת, בלי חיבוק תמיכה, בלי מילת עידוד אפילו לא אחת.. אלמנה כבר ארבע שנים ולא התרגלתי למילה הזו... ובכל זאת נרים כוס יין לחיי חיים בריאים יותר נרים כוס יין לחיי חיים מאושרים יותר

דווקא לא הייתי מציעה לך לחזור לכוך שלך עליזה

היקרה מכיוון שמה שאת כותבת כל כך נכון ואמיתי זה העולם אין מה לעשות עם זה אז מה נותר לעשות? להפוך לבת יענה?????? לדעתי כל מה שכל אחד עושה זה עניינו שלו הפרטי ואם הוא בוחר לכתוב כאן את המסע האישי שלו זו זכותו בגלל זה יש את הפורום המדהים הזה שלכל אחד יש פה מקום כולנו באותו הסטטוס ... זה מצב שנכפה עלינו ולא מרצוננו תמיד חוזרים כאן וכותבים את המשפט הזה הוא ילווה אותנו לנצח אין מה לעשות!!!! אדז אני מאוד מעריכה את הדרך שעברת ולאבד שני אנשים יקרים לך זה הכי לא פשוט בעולם .... לפי דעתי וזו רק דעתי לא יודעת אם יסכימו איתי כאן או לא אבל לאבד ילד פרטי משלך זה הדבר שלא נתפס בהגיון והכי קשה לחיות עם זה .... אבל לא עברתי את האסון הזה לשמחתי הרבה אבל אני רואה את ההוריםשל בעלי אנשים מבוגרים שפשוט נגמרו להם החיים והם פשוט מעבירים יום ועוד יום כדי פשוט לשרוד מאוד מאוד קשה להם עם האובדן הילדים שלי הם העוגן בשבילם להרים טיפה את הראש ולהמשיך את החיים רק שיבדלו לחיים ארוכים אמן !!! אז אחרי החפירה שלי שוב אל תעלמי לתוך הכוך שלך ממש לא זו לא הכוונה כאן....המשיכי לכתוב ולספר אנחנו רק לומדים מזה... שיהיה לך המשך ערב נעים עליזה היקרה אני בהחלט מוריד ה את הכובע בפנייך שאפו גדול

2א מאה2ה

New member
עליזה ../images/Emo24.gif אל תעלמי את מש(צ)ב רוח מרענן פה

אני לא חושב שיש בעיה עם הכתיבה שלך אדרבה את נותת פה כוחות סופר סופר עליונים לכולם אם הבנתי נכון , הכוונה הייתה רק לבחירת מילים מסויימות שפוגעות בגלל המתירנות (הבוטות) שבהם .. את תבחרי את מילותייך . אם תואילי לבחור מילים פחות בוטות יקל לחלקנו , ואם לא .. עדיין אוהבים אותך מאוד ומחזקים אותך .ובעיקר מתחזקים ממך מעליצותך ומתאור החיים שאחרי , את מדהימה !
כל הכבוד לך . איש לא שופט אותך . להבנתי. ומילותייך .. אינן חפירות ! הן חציבות ! בסלע החיים בקשים שבימים חצבת לנו שביל מסומן ומואר תודה לך תישארי. זומזוםםם איש יקר וחביב , תנחומי על אבדנך, אשמח לשמוע עליך וממך.. אני מקווה שאכן תארתי נכון את הבעיה שהעלת .. ויש ימים קשים לפעמים שבהם הכל נראה "הכל" והכל נראה בעיקר רע! קשה! חשוך! .. לפחות אוכל לומר לך שיש גם ימים שהכל נראה טוב וסביר ולפעמים טוב להכעיס.. כל הכבוד על ההתמודדות .

עליזה פזיזה היקרה

זהו ..חושבת שזהיתי אותך
...את גרת בכפר אשר בקריות ? אכן הכתיבה מתאימה לך ...וגם אני קוראת לך השארי עימנו ... בעצם אני יודעת שאת מעולם ולעולם לא תתאימי לכוך... ולנו את תורמת המון ...רוצים אותך כאן!! לבוא לאסוף אותך למפגש?

em0854

New member
התאדות החברים

זה אחד הדברים שממש כאב לי בהתחלה במיוחד אלו שכשכאב להם גם אחרי מות בעלי באו אלי לתמיכה שניתנה והתקבלה ברצון. בהתלחה חשבתי אולי לא עשיתי משהו טוב , אולי הניתוק הוא בגללי. היום אני יודעת שהדבר היחידי שבו אני לא עשיתי טוב זה שאני לא זוג. ולכן מי שלא מקבל אותי בזכות עצמי, ש... בדרך כלל וגם אני משתדלת להעסיק את עצמי כמו השפן של אנרגיזר. ועם הזמן למדתי גם למצוא זמן לנוח. תודה לפורום זה שמאפשר לי למצוא את עצמי בנושאים שעולים בו.

24ר

New member
זוגות זוגות

כולם מסביבי זוגות ורק אני נשארתי פרד , לבד ללא בעל , כולם מלאי תוכניות , נוסעים לחו"ל , לחופשה באילת , יצאו לכאן ולשם ואני מרגישה כל כך בודדה ..... באו לשמח אותי בשבת ואני אוכלת את הלב בשקט ולא מראה דבר כלפי חוץ , נשרפת מבפנים ... וכועסת על הגורל הזה שתעתע בי , כשהתחתנתי תכננתי להשאר בזוגיות כל החיים , לגדל את ילדיי עם בן הזוג , אחר כך להנות ביחד עם נכדים ואולי גם נינים מה יש ? ביקשתי כל כך הרבה ? אני כועסת על אלוהים ושואלת מה איכפת היה שהיית נותן לו עוד שנים של חיים? מה היה כל כך בוער לקחת אותו בחטף , מה יצא לך מזה? הרהורי כפירה.... אין לי על מי לכעוס .... תסלחו לי על המצב רוח הקודר .... עברו 7 שבועות , באותה שבת נוראית הוא היה צריך להכנס ב-11 והכל היה יכול להתנהל כרגיל - אז מה ?! בפורום הזה אני מעיזה להוציא את כל הג'יפה , לאנשים אחרים אני נזהרת ...הרי ידוע שאנשים מתרחקים ממך כשאתה מבואס לנצח, לכן אני בוררת את המילים ורק כאן מרגישה בנוח להתפרק על אמת...

את לא צריכה להתנצל

פה מבינים בדיוק על מה את כותבת חושבת שכל אחד ואחת מהפורום מרגיש כמוך שיש התכנסות של "תיבת נח" אני מחבקת אותך חזק ורוצה לחזק אותך מפה ואילך , לא את בחרת בזה זה קרה ,וכרגע את לבד וכואבת את הלבד ומכל הלב מאחלת לך שיחזרו הימים זה יקרה רק שתהייי מוכנה לזה , שתחלקי חייך עם בן זוג נוסף שיוסיף על הזכרונות שתמיד את נושאת בלב שלך

מבינה אותך

אצלי הוא ניפטר בדיוק בחופש הגדול ואז כולם נסעו טילו ורק אנחנו נשארנו בבית זה היה ממש קשה ומכעיס לשמוע את כולם מדברים על הטיול שהיה או שיהיה והבת שלי מקשיבה ואומרת אמא מתי אנחנו ניסע גם אני רוצה ללכת לבית מלון גם אני נחנקתי וכעסתי אבל במה זה עוזר בדיוק? נקווא שיגיע שוב היום שלהן גם ואז נוכל שוב לנסוע כמו בעבר

חוויה3X

New member
כך כך מבינה

בשבתות בבוקר אנחנו משתדלים לאכול עם חברים כל פעם שאנחנו מוזמנים ואומרים לי מראש שיהיו כמה זוגות אני מתחרטת על זה שאמרתי "כן".... לא יודעת למה אני לא לומדת את הלקח....

פשו שי ת

New member
24ר יקרה

כאן אכן זה המקום שמבינים אותך . גם אני היום אפילו אחרי 4 שנים כשרואה זוגות קשה לי שולחת לך חיבוק מכל ה
חגית

../images/Emo34.gifיש חיים לאחר התאלמנות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כן, החיים לא פאריים ..היה לנו חוזה חיים משותפים ...תוכניות מכאן עד השמיים ..ופתאום ברגע החוזה בוטל ..על ביטול חוזה שכירות משלמים קנס וכאן בוטל חוזה חיים ואין את מי לתבוע ...כעס אדיר כלפיו ,שהלך ,כעס על כל העולם למה זה מגיע לי?..למה? ואין מי שיסביר ואין מי שישיב ..ובתוך כל זה החברים ..זוגות זוגות ... היינו חבורה שכזאת ...קבוצה של כ20 זוגות חלקם עוד מימי ביהס העממי ..יחד התבגרנו יחד, תנועת נוער, צבא, נשואים , יחד גדלנו ילדים .. ופתאום האסון ...בהתחלה חיבוק חם ...התחשבות ..ביטול נסיעה לטיול שהמלאך תכנן עבור הקבוצה ובמקום ערב לזכרו ..בהתחלה מזמנים... ימי שישי בבוקר ימים שביילנו הנשים בקניונים (והגברים בקלבת שבת בפאב) מוזמנת מגיעה ולאט לאט שמה לב שלאירועים ערב שבת ..לבלויים זוגיים אני לא מוזמנת ..ואם כן לחשושים , האוירה כבדה מדברים על המנוח ואך אני מסתדרת ..פה ושם הגברים שבחבורה זורקים הערות שלא במקומם יש נסיונות לחיזור ... והתכנונים לטיולים ..וסופי שבוע ..ואני לא זוג לא מתאימה ...וכל הזמן שופטים אותי, כמה בגדים קונה(כן הייתה תקופה של בריחה למסעי קניות ,חיפוש אחר הנמאות רגעיות) מתאפרת, יוצאת בערבים ..לא מבינים ולא יודעים שזו מסכה ...לא מבינים את הצורך שלי לצאת ..לבלות רק לא להיות לבד... התרחקות ... בתקופה ההיא הפורום הזה היה עבורי בית חם שבו התיעצתי ונתמכתי .. רק פה הבינו ועודדו אותי..רק פה יכולתי לדבר על צורך והחיפוש של משהו להניח את הראש ולדעת שמקשיב לי, שמבין אותי ..רק פה הבינו את צרכי הנשיים.. בזמנו נפגעתי, כאבתי את אובדן החברים, עם הזמן הבנתי שזה מה שהיה טוב עבורי אילץ אותי לבנות חיי חברה חדשים, שונים ..נכון ,כבר אין בי את האימון של אז ..כבר לא אותן חברויות של אימון מוחלט...כבר לא חברות של הכירות של שנים ..אבל אני יודעת להיות חברה טובה ובניתי חברויות נהדרות עם אנשים מקסמים ..ויש לי מלאך שומר מלמעלה ששלח לי חבר ..חבר שלו, שהיום הוא אחי לנפש .לא בן זוג- אבל אדם שדואג, תומך ומלווה אותי שותפי לדירה ולעסקים- יש קשיים רבים בדרך - אבל עם הזמן בונים חיים חדשים שונים וטובים .. היום אני מאושרת מוקפת חברים חברות ..מוקפת שמחה ואור ... ואם בעבר פחדתי מהבדידות חפשתי בן זוג גם במחיר פשרה..היום אני לבד אבל לא בודדה ..למדתי להנות מהלבד אני עם עצמי וטוב לי..

hani31

New member
טלי את גדולה !

טלי , טוב שאת כאן בשביל כולם, מזדהה עם מה שכתבת לגבי חברים וחברויות , חווה מדי פעם אכזבות מחברים וותיקים יותר נכון חברים שהיו"חברים " ולומדת על בשרי שצריך להקים חברויות חדשות שתתאים את מצבנו החדש . כמה טוב שיש לנו את הפורום הזה שבו אנו פורקים רגשות , לומדים מאחרים וגם נוצרות חברויות יפות . נהניתי לקרא ומקווה שנגיע כולנו להיות מאושרים . תודה לכולם על הפתיחות .

גם אני מביעה את הזדהותי עם מה שטלי כתבה

כי גם חוויתי על "בשרי הטרי" בסטטוס אי אילו אכזבות מהחברים הטובים של לפני .... כיום יש לי חברים וחברות חדשים שמתאימים לי בחיים שבניתי אחרי מותו של בעלי. בהתחלה כמו שציינת הם היו עוגן עבורי כדי שלא אטבע בתוך הים הגדול... יותר נכון אוקיינוס!!!! עד לרגע שגם זה נגמר ...ולשמחתי זה לימד אותי דברים על עצמי שלא ידעתי ובשעצם איןן לי צורך בהם ואני יכולה להמשיך הלאה ללא עזרתם ... זה נותן המון כוחות לדעת שיש עוד אנשים במצב כמו שלך ...כמו הפורום הזה כיום אני במקום שונה וטוב יותר ועם החבר'ה ההם אני כבר לא בקשר ורק באזכרות פוגשת בהם !!!! תמשיכו לכתוב את מה שאתם חווים ומרגישים כי מזה ניתן ללמוד הרבה!!!! המשך יום נפלא וקסום לכולםםםםםםםםם

למעלה