זוגות, זוגות...

SaxonK

New member
זוגות, זוגות...

חשבתי להתחיל פתיל חדש. לא יודעת אם תרימו את הכפפה, במידה שלא, אני איעלב עד עמקי נשמתי ואבכה שעות. פתיל זיווגים וצימודים בסדרות סטארק טרק לדורותיהן. אני לא יודעת אם זה נעשה בעבר, כי אני חדשה ואין לי זמן/כוח לעבור על עמודים קודמים. אם כן, עמכם הסליחה. אם לא, אני מציעה את הזוג הראשון: ג´יינוויי וסבן. כן, כן, ג´יינוויי וסבן. אני בטוחה שחלקכם הרימו גבה או שתיים. אשמח לקבל תגובות

השליטה

New member
למרות ש...

אני שמחה לראות זוגות של נשים בכל סדרה שהיא, בסדרה הזו ג´נווי וסבן לא מתלבשות לי ביחד. ג´נווי פשוט זקנה מדי ויכולה להיות האמא של הבורגית הקטנה. הייתי שמחה לראות את סבן עם דקס הישנה והטובה, או אפילו עם בלנה.

Esmena

New member
תמיד טענתי שסבן וג´דזיה מתאימות

להתעלס באי בודד ולעזוב אותנו בשקט. וגם אני אשמח לראות זוגות של נשים בכל סדרה שהיא. אותן אני אשמח לראות מוחוץ לכולן.

SaxonK

New member
טוב, אני חייבת להבין

מה יש לך נגד סבן ודקס? שתיהן אינטליגנטיות, שתיהן חזקות, שתיהן עצמאיות, שתיהן יפות (הן גם סטרייטיות בסדרה וזו בעיה קשה עבורי, אבל אני אחיה). הייתי מבינה אם היית רוצה להעיף את גאינן המשעממת עם המשפטים המוצפנים, או את בוורלי קראשר המשעממת או את אזרי דקס, שחבל"ז מה הייתי עושה לה, עם הפרצוף החתולי, המשחק החביב המעצבן והאישיות המרגיזה. אבל סבן ודקס? הייתי עושה לשתיהן טובה עכשיו!

לא רק את, חמודה... לא רק את.

וכנראה שתצטרכי להדוף צבאות שלמים של גברים שהיו מוכרים את האונה השמאלית שלהם בשביל משגל נסוג/הודף/מתנדף עם אחת או יותר מנשות החן המדוברות.

Esmena

New member
נכון...../images/Emo99.gif

ובגלל זה אני לא אגיד לך מה אני לא אוהבת בהן... במקרים שכאלה מוטב פשוט לשתוק... הו...

Esmena

New member
איזו הודעה חסרת טאקט

G.O.D אולי תימחוק את ההודעה הדוחה הזו? עכשיו זה נראה לי כמו דבר נורא מגעיל מצידי לעשות...זה לא המקום להטרדות מיניות, ואין בכלל מקום להטרדות מיניות. אני מניחה שאת כבר מזועזעת ומובחלת לגמרי- אני מתנצלת עמוקות.

תרשו לי לומר...

תשמעו, יש לנו פה כח של בנות לוחמות, גירל פאוור! לא שיש לי בעיה עם זה, טוב אולי יש לי, הן עם דעה הפוכה לשלי. בנות קשוחות, לכבוד לי שאתן במחנה שלי (ואל תיקחו את זה מילולית, רגשית, או בכל דרך אחרת, זה רק ביטוי, אללה ירחמו...) גוד, תראה איזה אנשים אספת הנה. אפשר לתת לך את פרס המנהל היצירתי.

SaxonK

New member
ולזוג מעורר הבחילה...

ד"ר קתרין פולסקי וד"ר בוורלי קראשר. איי, איי, איי! כל אחת בודקת את השנייה בטריקורדר... ואז נכנס ווסלי... "אימא! מה את עושה?!" ומתעלף. ד"ר קראשר אצה רצה אל יוצא חלציה החשופים, רק חלוקה הכחלחל על כתפיה, ומשתטחת לצדו בפישוק חושפני. "הו, קתרין, מה עשינו לילד?" "תפסיקי להיות כל כך רגישה, בוורלי, מוטב מאוחר מלעולם לא. הילד שלך גם ככה סיסי שזה נורא. מי הולך בגילו בטייטס אפור?!" מה דעתכם?

למעלה