זוגות וזוגיות

destiny36

New member
זוגות וזוגיות

אני שומעת יותר ויותר סיפורים על זוגיות טובה שבה יותר ויותר נכנסים למערכות של זוגות. כלומר החלפות זוגות. גם כשמספרים לי על החוויה כביכול. אפילו לשניה לא מוצאת גירוי בנושא. מה אתם חושבים על זה? האם היום בעידן המודרני מי שלא חווה גם את זה הוא לא בענינים? או בעצם מי שלא מוצא את עצמו חושב על זה הוא במקום טוב יותר? אם צריך גירוי אחרי . זה לא אומר שהזוגיות דפוקה?

פשוט

היא לא עושה לו את זה כבר כמו פעם או הפוך... אז הם מחפשים תוספות ושמים את זה בעטיפה יפה.

destiny36

New member
../images/Emo13.gif אני אהבתי

אבל לא בטוח שאחרים יסכימו לניסוח הזה.
חי- אחד בשבילי זה יותר מידי

בטח שלא יסכימו...

תראי לי זוג שמישהו מהם יהיה מוכן לומר בפה מלא...שהבן זוג שלו כבר לא עושה לו את זה וצריך תוספות.. אבל כבר למדנו שגם חרא אפשר לעטוף יפה..

destiny36

New member
לדעתי האישית

כנראה אותו אחד שהצד השני הציע לו ראשון הסכים..ולמה? אממממממממממ

האמת את צודקת

ממש לא מסכים לניסוח הזה יש אנשים פתוחים עם הבנות חיים אחרות משלכם ויש זוגות שאוהבים בטירוף וסקסיים בטירוף ובכל זאת מחליפים זוגות וכאלה זה נותן יחוד והאמינו לי עם הבן זוג הנכון זה גם מחזק את הקשר והכי חשוב לעולם על תפסלו משהו שפשוט אינכם מבינים

אני גם מסכים לנוסח

אבל אם נהיה כנים, תראי לי זוג שאחרי כל כך הרבה שנים עושים את זה אחד לשני. חברים טובים, כן, עושים הכל ביחד ומפרגנים אחד לשני, אחלה אבל עושים את זה אחד לשני אחרי כל כך הרבה שנים? לא חושב (וגם את זה אפשר לעטוף בעטיפות אגב). לא שאני בעד חילופים, פשוט עדיין מחפש את הפיתרון לטווח הארוך.

Rinattt

New member
אני מחפשת בן זוג להחליף עם

ויקטוריה באקהם, מי מעוניין?
סתםםםםםםםם כי משעמם לי...
הלכתי...

Rinattt

New member
להההההה אייל...

אם לא היית רושם הייתי ממשיכה לחלום... מזל שאתה קיים. אבל אני בטוחה שויקטוריה הייתה רוצה אותך

Rinattt

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

מסכנה ויקי בטח מאוכזבת שדחית אותה

אני חושבת שאין זוגיות שיכולה לצלוח

דבר כזה בהצלחה, למרות העמדות הפנים. בתחושת הבטן שלי, תמיד צד אחד לפחות מקנא ושותק.....

destiny36

New member
אני סתם משערת שיש גם כללים

אמממממ מענין מענין בהחלט מענין איך אנשים ממציאים לעצמם בעיות בזמן שאפשר לפתור את הקיימות

destiny36

New member
לדעתי חוסר משיכה לא יתכן

כי בחוסר משיכה פשוט לא נמשכים .. אבל חוסר ענין מסוים או גירוי לא? האם אפשר לקרא לזוגיות כזאת אהבה? האם את יכולה לדמיין את בןזוגך מענג אחרת או מתענג מאחרת? האם הפנטזיה לא מספיקה כבר לאנשים?

למעלה