זובי

shoohy

New member
זובי../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

זוכרים את השאלון השבועי? ואואוא גמני
. יופי. אז. בא. לי. אז. תענו. ביצ'ס. שיר של ג"ש: לא שיר של ג"ש: דיסק/להקת השבוע: קליפ השבוע: ציטוט השבוע: נו ותמונה...
זובי. זה מפורום ס"פ
כי אני פושעת. פושעת מסוממת. מסוממת טבעית. זובי. סוכה בלעט. עזבו אותי

Rose131

New member
נממ../images/Emo79.gif

שיר של ג"ש: seasons לא שיר של ג"ש: rape me- nirvana דיסק/להקת השבוע: nevermind- nirvana קליפ השבוע: נממ.. sugarcult- she's the blade ציטוט השבוע: "אם עברת לצד האפל- לפחות קיבלת עוגיות?" נו ותמונה...

EleVaTioN

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

(למה לי אפאחד לא עונה :S ) שיר של ג"ש: the anthem לא שיר של ג"ש: brand new - moshi moshi שיר נורא חמוד דיסק/להקת השבוע: brand new קליפ השבוע: אויי אני מתה על הקליפ של Brand new - sic gloria transit glory fades ציטוט השבוע: "יש מה להוריד עד שאין מה להוריד" חברה שלי מצחיקה

yardenbm

New member
יאלה נענה

שיר של ג"ש:אין לא שיר של ג"ש:eek:asis-stop crying your heart out דיסק/להקת השבוע:radio head קליפ השבוע:זבל-פרח ציטוט השבוע:"אלוהים ברא את הארץ ומתמטיקה" המורה לתנך מנסה לסלק את המורה למתמטיקה מהכיתה.... נו ותמונה...

m i c k e y 15

New member
בלה בלה בלה../images/Emo26.gif

שיר של ג"ש:
murder לא שיר של ג"ש: mcfly- not alone
simple plan-crazy
fall out boy-xo
yellowcard-way away
blink 182-mutt
green day-wake me up.. דיסק/להקת השבוע:להקת השבוע- yellowcard
קליפ השבוע: yellowcard-way away פשוט שיר מדהים
ציטוט השבוע: אין..אז שורה משיר אני אשים..חח של-yellowcard-breathing Something I've been keeping locked away behind my lips I can feel it breaking free with each and every kiss

tnx

New member
../images/Emo41.gif

שיר של ג"ש:Barbie girl קאבר ממש מגניב שלהם לשיר הזה.. חח אני ממש אוהב אותו.. ושיר נורמלי .. The Love הדמו מהדיסק הבא שאני דיי חורש עליו :) אה ופרדיקטבל בגרסה הסינית לא שיר של ג"ש: avenged sevenfold - Bat country fall out boy - Dance dance אממ והשיר Ohio is for lovers דיסק/להקת השבוע:in love and death של היוזד קליפ השבוע:אממ..לא יוצא לי לראות הרבה אמטיוי או משהו בזמן האחרון אבל שיהיה שוב avenged sevenfold - Bat country ציטוט השבוע:im too wired to live but much too rare the die ותמונה.. אממ פראנקי ברגעי משבר..

EleVaTioN

New member
הם לא עשו לו קאבר../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

NOFX עשו לו קאבר לא?

Unaffected

New member
>_<

שיר של ג"ש:בלע.אין..למרות שכן שמעתי ג"ש בזמן האחרון
לא שיר של ג"ש:אמ. Plus44-No It is'nt Sum41-Heart Attack דיסק/להקת השבוע:ראור.אין. קליפ השבוע:Nickelback-too bad ציטוט השבוע:"O_O"
אין תמונה..לא במחשב שלי >_<

למעלה