אתה מוסר או מוכר את החמוסה ? יש מצב שמישהו שאני מכיר בעל ידע רב בחמוסים, האמת שהוא זה שהכניס אותי לחמוסיה, ירצה. האיש הוא בן 50+ בעל ידע אין סופי חמוסים. אז ממתין לתשובה אם ניראה לך מתאים
בדר'כ אנשים בגיל הזה (ומצטערת אם אני אעליב כמה,זה פשוט מתוך ניסיון) לא תומכים בעיקור\סירוס והופכים תחמוסה למכונת המלטה.. +נדב אני מנסה גם לחפש כמה אנשים טובים וגם מצאתי מישהי והיא תחזיר לי תשובה אבל באמת אתה מוכר או מוסר?
אבל לדעתי כן, אחרי הכל האיש כבר בן 50+, מההכרות רבת השנים שלי אני דיי בטוח שהוא יעקר אותה. אני זוכר שהוא תמיד כעס שלא היו מעקרים בעלי חיים. ובכול אופן בתקופה שאני עזרתי לו, תמיד שלחנו את החמוסים או כלבים ובכלל כל מה שמצענו לעיקור.
הכסף.. אבל אני לא אמסור אותה בחינם..זה רק מראה לי על חוסר רצינות. אם בן אדם ייקח אותה רק בגלל שהיא "למסירה". לעקר אוו לא לעקר תאכלס בחירה של זה שלוקח. א=ב=ל! אני אמסור אותה שוב למישהו שאני איכשהו מכיר אני אשמח שזאת תיהיה zuli משה כזה?..(הניק) אני אשמח שתשלחי לי מסר.
אתה רציני שאתה אומר את זה? מה זה זו בחירה של זה שלוקח? אתה הרי יודע את הסיכונים באי עיקור, אז למה אתה נותן לבחור לבחור? אני מקווה שתמסור אותה לבנאדם שיחייב לעקר אותה.
את לא צריכה להיות עצובה.. זה עדיף פשוט שיימצא לה בית שמבין בחמוסים. ושוב הגיל זה פחות העיקרון אלא יותר הניסיון והידע. ומיקי אוו איך שלא קוראים לך. גם אם הוא בן 50 אוו 40 אוו 100 זה לא משנה לי,משנה לי שהוא יהיה אחראי, וגם אם זה נער\נערה..ההורים לפעמים מרשים(כמו אצלי) והם דווקא דיי תומכים ואם ההורים שלה תומכים ברעיון ורוצים אז למה לא?.... אבל שוב..הוא צודק מצד אחד כי לא כדאי שהיא תעבור עוד בית!
אני חושב שהם צודקים. אם זו הפעם הראשונה שיהיה לך חמוס רצוי מאוד שזה יהיה חמוס נורמלי מבלי בעיות שגדל אצל מגדל ומגיע אליך נקי מטראומות ובעיות אחרות למיניהן. ככה תוכלי לקבל את החוויה הזאת כמו שצריך ולא יהיה מצב גם שתקבלי רושם שונה משקיבלת קודם על החיה ועל החיים איתה באותו חדר שאני כבר אומר לך שהם מספיק קשים גם בלי שלחמוס יהיו בעיות נפשיות כאלה או אחרות. לנדב ולזואי הקטנה אני מאחל רק טוב, זה לא פשוט למסור חמוס ואני בטוח שנדב לא יעשה את זה בקלות ראש.