N a d a v 1 6
New member
זואי מחפשת בית חם
קודם כל שלום רב לכולם התגעגעתי
. עבר עליי סופשבוע מטורף!
כי חגגתי במסיבות
. טוב תראו הגעתי למסקנה ש-3 חמוסים זאת בעיה..מבחינה של הכל טוב ויפה ובאמת..אבל סוניק עובר סרוס! הוא ענקי כבר והוא בעוד חודשיים עובר סרוס.. אני לא מעוניין בצאצים=\ אין לי זמן וכח..לטפל בצאצים..זואי הקטנה נגעתי בה אולי פעמיים מאז שהיא פה אחותי נוגעת בה ואוהבת אותה..והכל אבל היא נשכה אותי פעמיים וזה כאב..היא עברה התעללות כנראה בבית הקודם שלה (ממה שלוסי סיפרה לי) היא הייתה בכלוב של אוגרים! כאילו לעזאזל.. לא חשוב..בכל אופן היא מקסימה היא פשוט צריכה יותר חום ואהבה היא קטנה..סייבל היא בת 3 חודשים בערך..יש לי גם את הכלוב אני יכול למכור אתה עם כלוב......אני לא אוותר לעולם לא על סוניק ולא על לולה כי אלייהם אני ממש ממש קשור..וגם אחותי אבל זואי הקטנה..=\ בכל אופן..אני לא אמסור\אמכור אותה ככה סתם אז אני מבקש מאנשים שנכנסים לפורום לא לשולח לי מסרים סתמיים. החמוסה תמסר\תמכר לבית שיהיה איתי ב=קשר=! מובן? אני אבדוק טוב טוב לאן ואיזה בית היא הולכת...פחות דיבורים יותר מעשים. חשבתי על איילת.....זה תזמון מצויין..אבל הבנתי שאת מחפשת קינמון
.. בכל אופן אני יודע שמיכל תוכל לעזור לי!..בעניין כמו שעזרת לדויד. אומנם יש להם כלוב וחדר משלהם וגם בבית החדש יהיו להם תנאים טובים אבל לולה כבר מעוקרת סוניק יעבור סרוס ומספיק לי 2..(מה גם שאין לי זמן,הם בכלל עם אחותי ואבא שלי שמת עלייהם). יום טוב!=\ ההחלטה הייתה קשה אבל זה למען החמוסה..תבינו
קשה לי...
קודם כל שלום רב לכולם התגעגעתי