זואי מחפשת בית חם:(

N a d a v 1 6

New member
זואי מחפשת בית חם:(

קודם כל שלום רב לכולם התגעגעתי:). עבר עליי סופשבוע מטורף!:) כי חגגתי במסיבות;). טוב תראו הגעתי למסקנה ש-3 חמוסים זאת בעיה..מבחינה של הכל טוב ויפה ובאמת..אבל סוניק עובר סרוס! הוא ענקי כבר והוא בעוד חודשיים עובר סרוס.. אני לא מעוניין בצאצים=\ אין לי זמן וכח..לטפל בצאצים..זואי הקטנה נגעתי בה אולי פעמיים מאז שהיא פה אחותי נוגעת בה ואוהבת אותה..והכל אבל היא נשכה אותי פעמיים וזה כאב..היא עברה התעללות כנראה בבית הקודם שלה (ממה שלוסי סיפרה לי) היא הייתה בכלוב של אוגרים! כאילו לעזאזל.. לא חשוב..בכל אופן היא מקסימה היא פשוט צריכה יותר חום ואהבה היא קטנה..סייבל היא בת 3 חודשים בערך..יש לי גם את הכלוב אני יכול למכור אתה עם כלוב......אני לא אוותר לעולם לא על סוניק ולא על לולה כי אלייהם אני ממש ממש קשור..וגם אחותי אבל זואי הקטנה..=\ בכל אופן..אני לא אמסור\אמכור אותה ככה סתם אז אני מבקש מאנשים שנכנסים לפורום לא לשולח לי מסרים סתמיים. החמוסה תמסר\תמכר לבית שיהיה איתי ב=קשר=! מובן? אני אבדוק טוב טוב לאן ואיזה בית היא הולכת...פחות דיבורים יותר מעשים. חשבתי על איילת.....זה תזמון מצויין..אבל הבנתי שאת מחפשת קינמון:(.. בכל אופן אני יודע שמיכל תוכל לעזור לי!..בעניין כמו שעזרת לדויד. אומנם יש להם כלוב וחדר משלהם וגם בבית החדש יהיו להם תנאים טובים אבל לולה כבר מעוקרת סוניק יעבור סרוס ומספיק לי 2..(מה גם שאין לי זמן,הם בכלל עם אחותי ואבא שלי שמת עלייהם). יום טוב!=\ ההחלטה הייתה קשה אבל זה למען החמוסה..תבינו:( קשה לי...

Sweet Fantasy

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif

תפרסם מודעה גם בלוח הפורום. ורק משהו שתפס לי את העניין אם אחותך ואבא שלך עוזרים לך, למה לא להשאיר ושהם יטפלו בעצם? אני מאמינה שלא הבאת אותה רק בשביל גורים? אני גם מבינה אותך ויודעת וידעתי ש3 חמוסים זה דבר קשה, אני לא רוצה להגיד "אמרתי לך" כי אני לא רוצה לזרוע לך מלח על הפצעים.. אני חושבת שזאת באמת ההחלטה הנכונה למרות שהיא כבר אומללה וזה רע שהיא עוברת מיד ליד אבל היא צריכה מישהו שידאג רק לה ויתמקד בה בגלל מה שהיא עברה.

mikonww

New member
שאלה למיכל ולנדב

אז נתחיל עם היי שאלה: א- שאתם אומרים מה שהיא עברה ומצב לא טוב, הקוונה ל.... ? אם תוכלי לפרט אני השמח, יש מצב שאני יוכל למצאו לה בית ממש טוב ואוהב.

Sweet Fantasy

New member
התעללות

תסתכל מה הוא רשם. היא הוחזקה בכלוב קטן עד הקנייה ללא משחקים וללא חברת אדם לא הוציאו אותה ולא טיפלו בה כמו שצריך היא הגיע רזונת והם פרווה "מגעילה" אם זה באמת ככה וכמו שנדב אמר החמוסה צריכה שיקום פסיכולוגי ולא בטוח שזה יהיה מהר מי שיקח אותה צריך לדעת שהוא צריך להיות איתה הרבה ולבלות איתה לא מעט זמן. לקחת בחשבון שגם היא עלולה להיות תוקפנית והיא זקוקה לחינוך והמון אהבה.

mikonww

New member
ראיתי מה הוא רשם !!!

רק בקשתי פירוט ותודה שפרטת. וכן היא תצתרף הרבה מעבר למה שמישהו שאני מכיר יוכל לספק לה. אבל אני השתדל לנסות לאזור במידה ואתה רוצה נדב.

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo12.gif .. תירגע ..

לא אמרתי את זה כתקיפה, אמרתי שתקרא כי חשבתי שאולי פיספסת את זה
אני גם אנסה לעזור לחפש מישהו שיוכל לקחת אותה חשוב מאוד למסור אותה רק לאנשים מבינים שיוכלו להשקיע בטפיול ובשיקום של חמוסה כזאת, זה משהו שחשוב לציין במסירה\מכירה שלה.

zulli

New member
אולי אני אוכל לקחת אותה

ג'יזל מאוד בודדה לבד.... אני צריכה איזה יום יומיים לחשוב על זה (אם אני מוכנה או לא - נפשית - בגלל סופי) אבל אולי זה יהיה פתרון טוב... חוץ מהבעייה של השם (לכלבה קוראים זואי)

WTR

New member
היי נדב.. כל הכבוד לך על ההחלטה

הנבונה והבוגרת!
אני שמחה שאתה חושב קודם על החמוסה, ואז על עצמך. רק כמו שאמרתי, חבל לי שהיא צריכה לעבור עוד בית ועוד לאחר התעללות, והיא כל כך צעירה... כמו שאמרתי בטלפון, מצטערת שאני לא יכולה לעזור. אני מציעה לך לפרסם מודעה גם בלוחות כאן, וגם באתר של ד"ר שור. יש גם אתרים כמו פטקינג שאפשר לפרסם בהם. אה, וסליחה שלא התקשרתי אתמול. אני אתקשר אלייך היום בערב

WTR

New member
נצל"ש- חמוסה לאחר התעללות מחפשת בית

חמוסה בצבע אלבינו מחפשת בית חם לאחר שילד קטן התעלל בה. הילד גילח לה את כל השיער, וסיפר אותה בצורה אכזרית (כמו שמספרים פודל..) החמוסה בריאה ומסדרת עם חמוסים אחרים. הפרווה כמובן תצמח חזרה. גיל משוער: 7 חודשים. לפרטים נא לפנות אליי במסרים או לשרשר להודעה זו.

אני מוכנה!

.! אני מחפשת חמוס/ה כבר הרבה זמן כדי לאמץ=] יש לי ניסיון רב עם בעלי חיים וכל ילדותי גדלתי עם חיות שונות למיניהן. כרגע יש לי רק כלבה שמסתדרת עם כל חיה שאני מביאה לה. אני גם חושבת שזה יטיב עימה אם אני יביא לה חבר/ה. היא בבית כל יום לבד 5 שעות עד שאני חוזרת מבית הספר.[היא מנצלת את הזמן לישון, מה שהיא לא עושה בלילה.
) לפי דעתי אני ממש רצינית ואני יוכל לדאוג לה באחריות רבה ואני יוכל גם להראות לך אותה במצלמה בכל פעם שתרצה וככה יהיה לך מעקב עליה. אני בטוחה שאני יגרום לה לבסוף להתנהג יפה ולא לנשוך. אהבה וחום יסדרו הכל =] הילה.

skarlet ohara

New member
מאיפה צצת?!

מי את? בת כמה? ומאיפה? וכמה זמן את מסתובבת לנו בפורום באופן פסיבי ובלי להציג את עצמך???? (שונאת שמתרחשים דברים בלי ידיעתי....) הכל ברוח צחוק כמובן, כן??

mikonww

New member
לדעתי זוהי צריכה בית שהבעלים יודע

כבר לטפל בחמוס ואת ההרגלים של חמוס, ולא מישהו שגידל בעבר כבר מספר חיות ובא לו על חמוס בתור חיית מחמד חדשה. בקיצור מישהו עם נסיון וידע מעבר לספרים. מצטער "מחזיקת מפתחות" לא משהו אישי בכלל, אבל כאן מדובר בחמוסה לא מין המיניין

לפי דעתי..

אני מסוגלת ללמוד את כל הדברים ולהבין בדיוק את הצרכים המיוחדים שיש לה. אני מבינה שהיא היתה במצוקה וזאת אחת הסיבות שאני רוצה להחזיר אותה לתלם =] זה לא שאני קמתי בבוקר והחלטתי "איווה חמוס, זה החיה הבאה שלי, כן!
" אני רוצה חמוס כבר הרבה זמן.

mikonww

New member
אני בטוח שאת מוכשרת אבל

שוב החמוסה הזו לא יכול להרשות לעצמה שוב ליפול לידים לא בטוחות, ידיים שכבר יודעות וטיפלו בחמוס. גם כך זה לא הכי קל שבאולם לאלף/לחנך חמוס, אז חמוסה שהיא בת 7+- חודשים ועברה את מה שעברה אחד על כמה יותר קשה יהיה לך וביחוד לה. מה יקרה אם בגלל חוסר נסיון ולב דפקה ידע (תעשי הפרדה בין השתים) לא הסתדר לך, מה אז שוב לעביר אותה בית ? תמתיני קצת וגם מיכל ובכלל כל מי שכאן בפורום כלל אותי מין הסתם, שאני גם כן גר בחיפה, נעזור לך לקחת את החמוס הכי חמוסי רק בשבילך

אוקיי אז ככה:

אם אתה גר בחיפה אתה בטוח מכיר את יגור. אני התנדבתי שם ויצא לי לגדל,להאכיל,לפנק וואטאבר הרבה חיות שם. וגם חמוסים בן השאר. אתה סתם הגעת למסקנה שאין לי ניסיון עם חמוסים. עדיף שתשאל לפני שאתה מגיע למסקנות כלשהן. ומצטערת אם אני נשמעת תופקת, ממש לא, רק רציתי להגיד את דעתי

mikonww

New member
איו בעייה וסליחה זו לא היתה הקוונה

יגור מקום מאוד יפה יצא לי בעבר להיות שם דיי הרבה במעדון וגם בשעות היה לי ידיד שגר שם אז שוב באמת יפה. תריאי אני לא בא לזלזל בך חס וחלילה ואני לא בא להגיד כלום על הקישורים שלך, ואני לא אמרתי שאין לך נסיון. אבל מצטער עדין יש הבדל גדול בין לטפל בחמוסים בפינת חיי, לבין לגדול עם חמוס בחדר ! זה כל מה שאני אומר, אני באמת לא רוצה שתחשבי שאני נגדך, אני ממש שמח שאת רוצה חמוס, ואני עוד יותר יהיה שמח שיהיה לך חמוס, אבל שוב החמוס הזה יוצא מהכלל. מי שהאמץ את החמוס הזה צריך להיות בעל נסיון רב מאוד בפסיכולוגיה חמוסית נקרה לזה
, אני שמגדל חמוסים כבר קרוב ל20 שנה, עדיין יכנס לפרויקט כזה בחשש כבד מאוד במידע ואני הייתי מאמץ אותה. שוב חמודה אני ממש השמח ויותר שתיהיה לך חמוסה ושוב אני חס וחלילה לא מפקפק בכישורים שלך, ואני בטוח שכל חמוס היה מאושר ומעושר בבית שלך תחת השגחה שלך, אבל חמודה סבלנות משתלמת בסוף,נשבע לך

למעלה