מספר שנים לא ניראתה מתכונת קלה כל כך במתמטיקה פשוט בדיחה תוך 20 דקות סיימתי חחחחחחחחחחחחחחחחח ואיך היה לכם הי"ב תים הילד שישב לידי בכל אופו היה אידיוט מוחלט הוא ישב לידי והסתכל על הטופס ולא עשה כלום אני מקווה שלשאר הלך יותר טוב סוף שבוע כיפי לכולם!!!!!!!!!!
היו אדיוטים גמורים זה שלידי סיים תוך 20 דקות בלי שידע משהו זה שמאחורי הגיע 5 דקות אחריו. לנו בכל מקרה היה בחינה קלה יחסית עם הרבה שאלות שנתנו הרבה אפשרויות בחירה
1. תאמיני לי שאני יודע על מה אני מדבר. אלא לא היו אינטיליגנטים. 2. והחוברת שנראית מפחיד זה רק בגלל 24 שירים שחילקו לנו שם שהיינו צריכים לענות בסופו של דבר על 2 שירים... בסה"כ יצא לנו לענות על בערך 6 שאלות ואני חושב שלכם היה אפילו יותר שאלות...:|
הוא הסתכל על הטופס, בגלל שהיה צריך רק חצי שעה כדי להחליט על איזה מתוך ה2436846368 שאלות לענות. זה לא אומר שהוא אידיוט מוחלט. כשתהיה גדול, בכיתה י"ב ותעשה מתכונת בספרות תבין (= יא צעיר!!
לי שאני יודע לזהות אידיוט כשאני רואה אחד בייחוד שהוא לא רשם כלום בשעה הראשונה בזמן שמי שישב מאחורי ביקש עוד מחברת וחוץ מזה הוא כל שנייה ביקש עזרה מאנשים מסביב כיוון שהוא לא ידע אידיוט או לא אידיוט זו השאלה?