זה..

mm6212

New member
זה..

מספר שנים לא ניראתה מתכונת קלה כל כך במתמטיקה פשוט בדיחה תוך 20 דקות סיימתי חחחחחחחחחחחחחחחחח ואיך היה לכם הי"ב תים הילד שישב לידי בכל אופו היה אידיוט מוחלט הוא ישב לידי והסתכל על הטופס ולא עשה כלום אני מקווה שלשאר הלך יותר טוב סוף שבוע כיפי לכולם!!!!!!!!!!

N o E m A

New member
חחחח כן זה היה ממש קל :)

סיימתי תוך 45 דקות ולא הבנתי איך נשאר לי כ"כ הרבה זמן..

Gs17

New member
דווקא זה נראה ש3 יח"ל אצלכם

היו אדיוטים גמורים זה שלידי סיים תוך 20 דקות בלי שידע משהו זה שמאחורי הגיע 5 דקות אחריו. לנו בכל מקרה היה בחינה קלה יחסית עם הרבה שאלות שנתנו הרבה אפשרויות בחירה

N o E m A

New member
אוליייי...

אולי הוא סיים מהר כי זה היה כ"כ קל?? למה אתה חושב שכולם מפגרים כמוך?
בחינה קלה? טוב שלא הביאו לכם חוברת חחח.. לא הייתי רוצה להתחלף איתכם..

Gs17

New member
מפגר? נראה אם אני עולה איתך למשמרות

1. תאמיני לי שאני יודע על מה אני מדבר. אלא לא היו אינטיליגנטים. 2. והחוברת שנראית מפחיד זה רק בגלל 24 שירים שחילקו לנו שם שהיינו צריכים לענות בסופו של דבר על 2 שירים... בסה"כ יצא לנו לענות על בערך 6 שאלות ואני חושב שלכם היה אפילו יותר שאלות...:|

mm6212

New member
לא

לנו היה 3 שאלות מתוך 5 ולכן לנו ניתן שעה וארבעים וחמש דקות ולכם נתנו 3 שעות אפילו 4 יחידות צחקו על המבחן

N o E m A

New member
חח טוב אם אתה אומר:)

העיקר שתעלה איתי למשמרות:) ולנו היה מבחן יותר קצר.. 3 שאלות:)

SssBAGital

New member
שכבת י"א-פים יא מצחיקולים

תגידו תודה, כשיתנו לכם משהו קשה תבכו. אתם כזאת שכבה של מצחיקולים..

JUstMeAndMe

New member
אולי תרגיעו?../images/Emo3.gif

בסופו של דבר גם אנחנו הי"אלפניקים נאלץ לעבור את זה בספרות. הי"ב כבר עברו את זה במתמטיקה

Chen Kuki

New member
חמוד,

הוא הסתכל על הטופס, בגלל שהיה צריך רק חצי שעה כדי להחליט על איזה מתוך ה2436846368 שאלות לענות. זה לא אומר שהוא אידיוט מוחלט. כשתהיה גדול, בכיתה י"ב ותעשה מתכונת בספרות תבין (= יא צעיר!!

mm6212

New member
תאמיני

לי שאני יודע לזהות אידיוט כשאני רואה אחד בייחוד שהוא לא רשם כלום בשעה הראשונה בזמן שמי שישב מאחורי ביקש עוד מחברת וחוץ מזה הוא כל שנייה ביקש עזרה מאנשים מסביב כיוון שהוא לא ידע אידיוט או לא אידיוט זו השאלה?

The DragonBoy

New member
צעירים

אני פונה בקריאה לכל היא'לפניקים והי'ודים, אל תדברו על קשה כי אתם עוד לא טעמתם ממרותו של הקושי, אנחנו מחליטים מה קשה ומה לא (יב')

למעלה