זה תמיד כ"כ מתסכל...

אלכס יקירי ,

המשפט שהכי עושה לי את זה הוא " כל דלת שנסגרת פותחת דלת חדשה שהיא הרבה יותר טובה" ומלבד זה אם זה לא קרה זה לא היה אמור לקרות כי זה פשוט לא הכי טוב עבורך . כעת עצוב לך , כרגע יש תחושה של אכזבה והחמצה אבל אולי זה קרה לטובה?!, אולי היא לא זו שכדי שתרווה אותה בשפע אהבתך. המשפט הכי נכון שאמרת שאתה תמיד תמשיך לנסות , זה גם המוטו שלי ואני מישמת אותו מידי יום. אז קח צרור פרחים , קח חיבוק דוב אוהב מכל הלב ונשיקה חמה על לחי לעידוד חושבת ותוהה

AlteX

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif הזכרת לי את...

משפט המפתח של אמא שלי: "כל מה שקורה - קורה לטובה..." מגיע לך על זה גם
וזר
-ים ו-
-ות ענק!

AlteX

New member
גילוש יקרה... קודם כל ../images/Emo51.gif

על כל המחמאות שאת שוטפת אותי בהן...
נכון שיצא לך להכיר אותי קצת ומהקצת הזה את מסיקה מסקנות מחמיאות במיוחד
, אבל זה דבר אחד להסתכל מהצד וזה דבר אחר באמת לרצות מישהו... כדי שזה יקרה צריך הרבה מעבר להכרות הזאת. אני חושב שהבחורה הזאת כן מאוד מעריכה אותי ויכול להיות שאם היתה מסתכלת מהצד גם היתה רואה בי "גבר כמעט מושלם", והיא כן קראה לי "נסיך" והיא כן שאלה אותי איפה הסוס הלבן, ובגלל שהיא מעריכה אותי היא כן רוצה להיות חברה טובה שלי. אבל אבל... היא פשוט לא נמשכה אליי וזה משהו שאני לא יכול לגרום לכל אחת, לא משנה כמה "מושלם" אני אהיה במבט מהצד. אני פשוט צריך למצוא אותה אחת שכן תמשך אליי עם כל היתרונות החסרונות (ותאמיני לי יש מספיק כאלה), אולי מישהי שתראה את החסרונות שלי כיתרונות ומישהי שלא תחשיב אותי לגבר כמעט מושלם, אלא פשוט לגבר המושלם בשבילה ורק בשבילה... ואני מקווה למצוא אותה בקרוב!

זה לא קל.....

אבל צריך להמשיך הלאה כמו שאמרת בעצמך ולא לתת לעצמך לשקוע מדיי בתור מישהו שחווה את זה שבוע שעבר (ואני לא מאמין שעבר כבר שבוע נדמה היה שזה קרה רק אתמול) אני בהחלט מבין לליבך מאחורי כל ענן אפור מסתתרת לה שמש ויאוש תמיד מנוצח על ידי תקוה לפעמין לא קל בדרך אבל טיפות גשם הן אחת הסיבות לפריחה

ב ר נ ד ה

New member
אלכס יקירי...../images/Emo24.gif

החיים מלאי אכזבות אבל מכל משבר תמיד צומחות ההזדמנויות הטובות ביותר. אהבה אחת הלכה ובמהרה תבוא אחת אחרת...
הרבה בנות תרצינה לקבל את אהבתך, אבל תבחר בזו שתדע להעריך את חוכמתך, את טוב ליבך, את אהבתך ואת היופי הפנימי שבך....רק בחורה כזו תהיה באמת ראויה לך ותדע להחזיר לך אהבה...
והכי חשוב, שתמשיך לנסות...שתמשיך להיות מקסים כפי שאתה ושלא תפסיק לשיר....
ותזכור...שאנחנו תמיד איתך ולצידך ואוהבים אותך המוןןן...
ברנדה

AlteX

New member
../images/Emo51.gif ברנדוש!

לעולם אמשיך לשיר
ולחייך
, במיוחד בליבי
, לעולם אמשיך להיות אני ולא אשתנה עבור אף אחת לעולם אמשיך לחלום, לקוות ולחפש עד שכל החלומות יתגשמו לעולם לא אתפשר ולעולם לא אתייאש!
על כל החיזוקים...

AlteX

New member
קודם כל ../images/Emo51.gif על כל העידודים!

אתם פשוט מקסימים, מתוקים וחמודים!
האמת הפרידה הזאת פשוט באה בעיתוי הכי לא מתאים... אחרי המפגש המדהים שהיה לנו, ישנתי לי מתחת לפוך וחלמתי עליכם ועליה, ואז בא הצלול שלה והעיר אותי. עיתוי ממש לא מתאים. ואז למחשבות על המפגש שניסיתי להביע בהודעות האחרות מאתמול הצטרפה המחשבה העצובה הזאת שגם אותה הייתי חייב להביע..... אז
עוד פעם על כל התגובות והעידודים...! מוסר לכם מליון
-ים ו-
-ות!

יקירי- אתה באמת דואג??

קודם כל אם היא העירה אותך- משמעות הדבר שישנת אחרי הערב הנפלא שהיה- יש כאלו שעוד מכיר שזה יקרה להם
וחוץ מזה- תהיה בטוח שהיא הפסידה את החיבוק הכי בעולם (ואני מדברת מניסיון)
ולכן מיד כך לך אחד
ועוד אחד
וחוץ מזה - אני מבינה מהדברים שכתבת שעוד לא אבדה תקוותך מה שרק מבטיח שעוד יקרה לך. ולמעשה אני מקווה שעוד יקרה לכולנו... אז זהו- אחרי ערב מופלא שבו עשית לי רק טוב.. שולחת לך אחד אחרון לסיום
ומבטיחה שהיא עוד תבוא.. אגב- כשזה יקרה- אתה יכול לשלוח אלי את אחיה

AlteX

New member
וואו כמה חיבוקים! ../images/Emo24.gif

ולגבי "החיבוק הכי טוב בעולם" אני רק יכול להגיד... You´re not bad yourself!
אוקיי, אז סיכמנו... אם לי זה יקרה קודם, שולח אלייך את אחיה, ואם הוא נמוך - את שני אחייה כדי שהגבהים יתחברו
, ואם לך זה יקרה קודם את שולחת אליי את אחותו, הגובה לא משנה...

אלכסוש......לא אומר הרבה..רק......

ההפסד כולו שלה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני בטוחה שכל הנשים כאן יסכימו איתי. קבל
וכמובן גם
אתה אדם מדהים ומיוחד במינו....כולו רק טוב לב...ותאמין לי יש לי אינטואיציה כל כך גבוהה ולרוב אני צודקת.... יש לי משפט קטן משיר בשבילך....רק בשביל האופטימיות.... " יום יבוא...יום יבוא....במהרה הוא יגיע כולו.... עוד תדע...אהבה......בעמקי לבבו.... יום יבוא....יום יבוא....יום יבוא !!! "...... אז אנא ידידי...החיים ממשיכים הלאה בכל מצב...ולא תמיד האמנתי למשפט לכל סיר יש מכסה....תאמין לי.זה נכון...גם יומך יבוא. אוהבת ומחבקת חזק חזק...(תהנה מהרגע
) מקסימושששששששששששש

AlteX

New member
טוב, אני מקווה שאת זוכרת...

שאת האמרגנית שלי - האמרגנית הכי מקסימה בעולם, כמובן, אבל תפקידך בין השאר לדאוג שמועדון המעריצות לא יתרוקן...

אלכס היקר...

אני מכירה טוב מאוד את הרגשתך ואני בטוחה שאני לא היחידה.... לצערי צריך לעבור הרבה מכשולים ואכזבות עד שמגיעים לאושר הנכסף ואני בטוחה שתגיע אליו מהר משחשבת מכיוון שאתה אדם מדהים ומיוחד ומגיע לך את הטוב ביותר... אני מאחלת לך רק טוב ומקווה שתמצא את האושר שאתה ראוי לו.. באהבה, ילדה....

AlteX

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo51.gif לך ילדה מתוקה! ../images/Emo25.gif

עופר 123

New member
בחמישי בערב שרנו כולנו שיר...

"לכל אחד יש את האחת שלו, שתסגור איתו מעגל". לא סתם שרנו את השיר הזה, כי באמת לכל אחד ולכל אחת יש נסיכה בפורשה אדומה
או אביר בטרנטע מקרטעת. כולנו רוצים אהבה, כולנו מחפשים אותה, ולפעמים היא פה מתחת לאף, לפעמים היא מעבר לפינה. הכי חשוב זה לדעת ולהבין שאם לא היא היתה "האחת שלך שתסגור איתך מעגל", אזי ישנה אחרת שמחכה לך. אומרים שצרת רבים היא חצי נחמה, אז אתה יכול להתנחם בך שגם היא מחכה, משתגעת, רוצה רק אותך, אם לא היום, אז מחר. היא תבוא, האמן לי היא תבוא, כי לאדם כמוך מחכה בת זוג נפלאה כל כך, אבל כדרכן של נשים, היא מתעכבת, צריכה עוד 20 דקות כדי להתארגן
... אין לך מה לדאוג, קבל מילה של מנחה פורום - בסוף היא תגיע, תהיה איתך, תמיד ולנצח. לא שווה לחכות עוד קצת בשביל אושר נצחי
תחזיק מעמד, ועד שהיא תבוא - יש לך אותנו. כולנו איתך תמיד. שלך ובשבילך,
עופר

AlteX

New member
../images/Emo51.gif גם לך עופר יקר על העידוד...

אז אולי במקום לחכות לה אני אצא לקראתה... ואקרא לה בקול רם מאוד, שתפסיק כבר להתארגן... פחות איפור יותר איפור - למי אכפת? העיקר שכבר תגיע... ואז נמריא לעננים! אז אמנם לא אכפת לי לחכות בשביל מטרה נעלה, אבל כדי לזרז קצת את התהליכים אשאל בכל-זאת: "Anybody seen my baby, anybody seen her around???"

gal33

New member
אלכס, ../images/Emo85.gif חמוד שכמוך! אתחיל

במילים שמעצבנות אותך, אבל יקירי, אתה יודע שמלך לבבות שכמוך, לא יכול למצוא גברת סתם כך, כי זו צריכה להיות מלכת הלבבות. אז טיפה סבלנות, היא מורידה שפם, שמה פודרה, מגהצת את השמלה, חובשת את כתרה ובאה, כיאה למלכה! אלכס, זה אכן יקרה. מה שבטוח שאם תפסיק להאמין ותתייאש, אז זה לבטח לא יקרה. אם תמשיך להאמין, לקוות והכי חשוב לנסות, בסוף זה יקרה, והדבר הכי מתוק באהבה, זה שאחרי חודש מתוק של אהבה, שוכחים שנים ארוכות של בדידות. אז לחיי חלומך שיתגשם
גל

AlteX

New member
מממוווווו.... חודש?

לי מספיק יום כדי לשכוח הכל... אבל מה שאני חייב להגיד שבכל-זאת, בשבילי, לפחות בחלומותיי ותקוותיי, היא כן היתה, לפחות לפרק זמן קצר, מלכת לבבות... לפחות חשבתי עליה וחלמתי עליה וקיוויתי שתהיה.... מלכת
ה-
שלי... וזאת בעצם מי שאני מחפש... מישהי שתהיה מלכת ה-
שלי, ושאני אהיה בשבילה מלך ליבה... וזה ממש לא משנה איך היא תראה לאנשים אחרים. "כשאני רואה אותך, אני רואה את מה שבא לי לראות... אותך!"

למעלה