זה תמיד כ"כ מתסכל...

AlteX

New member
זה תמיד כ"כ מתסכל...

עוד נסיון... ועוד כשלון... עוד נסיון... ועוד אכזבה... ואחרי כל אכזבה בה התסכול והייאוש... האם אי-פעם זה יקרה? האם אי-פעם זה יעבוד? לא לא לא, אני כמובן לא מדבר על דיאטות (טוב, אתם מכירים אותי...) ... באמת נקשרתי אליה באמת חלמתי עליה באמת חשבתי "אם איתה זה לא יעבוד, אז אני לא יודע עם מי כן" ואני באמת לא יודע עם מי כן... וכאן חוזר הייאוש.... אומרים שאצלינו אין שמחה בלי עצב, אין יום עצמאות בלי יום זכרון. כך גם אצלי כנראה. בלילה חגגתי איתכם יקירותיי ויקיריי. בצהריים היא העירה אותי עם הצלצול הגורלי... "כן, אתה אדם מקסים..." ואז חיכיתי ל-"אבל" והוא לא איחר להגיע... טוב, לפחות הפעם מישהי כנה. לא היו לי הרבה כאלה, אז צריך לתת לה את הקרדיט. אבל לעזאזל, למה אני לא מסוגל לקרוא אותן? למה אני אף פעם לא יכול לנחש מה הן באמת מרגישות? למה זה תמיד הפוך ממה שאני מרגיש? וכ"כ רציתי אותה... בכל המובנים והשכבות... וכבר תכננתי את הנשיקה הראשונה... והיא תכננה את הפרידה. תמיד זה מתחיל מאיזו שיחה בלי שום כוונות ובלי שום ציפיות, ואז משום מקום ובמפתיע מתפתח קשר (אצלי ב-
לפחות)... ואז הפגישה, אולי שתיים... ואז באים החלומות... החלומות הקטנים האלה שבשביל רוב האנשים הם דברים טריוויאליים, ובשבילי עדיין בגדר חלומות... ואיתה הייתי כבר בטוח שלפחות חלקם יתגשמו... אבל כנראה שעדיין לא הגיע זמנם...
ואז מגיעה גברת אכזבה... למה היא היתה צריכה לחכות? למה הייתי צריך לפתח את הקשר הזה ואת התקוות האלה לפני שהיא הגיעה? ואז מגיע אדון ייאוש... האם אי פעם זה יקרה? האם אי-פעם החלומות יתגשמו? מה הסיכויים בכלל? למה דווקא אני? האם הסנדלר באמת תמיד הולך יחף? ... אך אדון ייאוש יקר - אין לך סיכוי! כי גברת תקווה אצלי במקום הראשון ומנצחת בכל תחרות! כי ת מ י ד א מ ש י ך ל נ ס ו ת! וחוץ מזה יש לי אתכן/ם... וחלק מהחלומות הגשמתן/ם לי אתמול... ... אז הנה אני, חזרתי למקומי השמור במעודון הפנויים-פנויות לאחר העדרות קצרה...

אלכסי,,,,,,,,

לפני הכל קח
ועכשיו אני רוצה להגיד לך, כשדלת אחת נסגרת, דלת אחרת נפתחת, עם הזדמנות חדשה. שלך... אישה יפה.

גלית34

New member
מכירה את ההרגשה שלך../images/Emo20.gif

צריך לדעת לא לפתח ציפיות גדולות מידי ...זה קשה אני יודעת במיוחד עם אתה אדם שמאמין באהבה...אבל לא לבנות חומות,כי אז גם קשה להוריד אותן. ואז כשהכי לא מצפים לזה זה מגיע ובגדול.

AlteX

New member
זהו שאצלי...

כשאני הכי לא מצפה זה מגיע, ואז אי אפשר בלי ציפיות להמשך נפלא וקסום, ואז בדיוק באותה מידת הפתעה מגיע ה*בום*... לא נורא, נעבור גם את זה!

DREAM111

New member
אלכס

קראתי את דבריך ואני מכירה את החוויה לא פעם הייתי בא ואני בטוחה שכל אחד ואחד חווה את זה. אולי לא אותם חלומות. מניחה ששאיפות אחרות ותקוות שונות אבל בגדול אותו כדור מוכר לכולם. אבל אהבתי את המשפט "תמיד אמשיך לנסות!" זה החלק הכי חשוב בחיים לא להתייאש לא להרים ידיים בשום דבר. להאמין תמיד שיהיה טוב ושכל החלומות בסוף מתגשמים. אז הרבה
.

אני מתעקשת

לא להצטרף לבכי פה:(((((((((((((((((((((((((((((( אלכס ממוש, אתה לא לבד. כולנו באותה סירה ואצל כולנו מתי שהוא היה "חור" והסירה טבעה לה:( מישו מוכן ללמד אותי לשחות?

AlteX

New member
לא נורא, י ח פ נ י ת ו ש יקרה!

נסתום את החור, נשפץ את הסירה, נצבע אותה בשכבת צבע חדשה ונתקין בה ציוד ניווט חדיש וממוחשב... ונפליג לנו אל חלומותינו הקסומים!

AlteX

New member
חלומיתוש... כמו שאמרתי...

אני ממשיך להאמין ותמיד אמשיך. שום דבר לא יגרום לי לאבד את התקווה, להתפשר ולהפוך ל"מעשי"!
גם לך על העידוד!

אורלי41

New member
אוףףף כמה שאני מבינה אותך../images/Emo24.gif

הייתי בטוחה שבגיל צעיר לוקחים את זה אחרת....... מסתבר שטעיתי
לפחות היא טרחה, התקשרה ואמרה......מה עם אותם אלו שמתחמקים בצורה כל כך לא יפה ולא נותנים תשובה אלא ........"המבין יבין..." כאילו תביני לבד אם אני לא משוחח איתך או מתחמק מלדבר איתך..... אוףףףףףףףףףף כמה שכולם אבל כולם מבינים ועוברים את זה ....... וחבלללללל חבל שכל הרצונות חלומות וכמיהות הכל מתנפץ כמו הגלים אל המזח.... אבל........תמיד תמיד מחר יגיע יום חדש והשמש תזרח לה...... שולחת לך חיבוק........

צפרדעית

New member
אלכס, אתה פשוט איש מקסים

וברת המזל שתזכה בך תהיה אישה מאושרת אל תתיאש, היא עוד תבוא צפרדעית

אלכס../images/Emo140.gif

אני מקווה שהכאב בלב יעבור מהר לצערי אנחנו חווים את כאב האהבה כל הזמן רוצים ולא רוצים אותנו רוצים אותנו ואנחנו לא רוצים ככה זה בחיים מקווה שתמצא את הנכונה במהרה מגיעה לך אהבה גדולה אל יאוש תחזיק חזק כולנו פה איתך אוהבים אותך ומחזיקים לך אצבעות להצלחה הבאה שבפתח שלך,

ואני אומרת על אהבה אחרי../images/Emo14.gifיש../images/Emo23.gif

אהבה חדשה, לכל אכזבה מחכה לה בפינה קרן אור מעודדת חדשה אני מבטיחה... והיא פרסה לה כנפים ועפה לה לשמים חיפשה לה פינות נסתרות בהן באושר תוכל לחיות אהבה למדו אותה היא נתינה אך רק כאב לב קיבלה היא חיפשה לה פינה קטנה בה תוכל לשם את ראשה למנוחה ולהגיע אל הנחלה ואותה האהבה לה שאפה פנים רבות לאהבה היא ידעה אך מה שהיא רצתה היה תמיד נמצא לו שם בתוך האגדה..."האהבה" הגדולה המתכון לאושר נצחי הוא: ככה האושר הוא דרך, לא גורל תעבוד כאילו אתה לא זקוק לכסף כדי שלא תישחק לעולם !! תאהב כאילו אף פעם לא פגעו בך, ותרקוד תמיד כאילו אף אחד לא רואה אותך רק בשבילך בשביל נשמתך תהנה מחייך בשביל עצמך ולעולם לא בשביל מישהו או משהיא וכך תגיד אולי לאושר המיוחל ולנחלה!! אמן

AlteX

New member
../images/Emo51.gif מילים כדורבנות!

ואני כבר מחכה לאהבה
שאחרי...!

AlteX

New member
../images/Emo51.gif מלכתי! ../images/Emo47.gif

על כל העידודים, החיזוקים והאהבה שאת מקרינה ומאירה! כמו בשיר הנפלא שהשמעת לי פעם... "זאת דרכי, אמשיך מכאן..."
החדול...

AlteX

New member
../images/Emo51.gif צפרדעיתוש... אבל האמת...

מתחיל להמאס מהמפשטים האלה "היא לא יודעת מה היא הפסידה", ו-"מי שתזכה בך תהיה מאושרת". אלה משפטים נחמדים בתור משפטי עידוד שמעלים את הבטחון העצמי, אבל אבל... אהבה היא לא תחרות פרסים. אין פה זוכות ומפסידות. פשוט צריך למצוא את השילוב המנצח ואת המשיכה ההדדית בכל המובנים והרמות. צריך למצוא אותה "נפש תאומה" - ואני מאמין בזה. את יודעת, אם מישהי אוהבת ערסים מצויים אז היא יכולה להיות מאושרת גם עם ערס מצוי... זה שאני ג´נטלמן, רומנטיקן ו"בחור נחמד" לא אומר שאני נחשב למציאה בעיני אותן הבחורות שאני מחשיב אותן למציאה... סה"כ גם יש בי הרבה מעבר לההתנהגות שלי והכבוד שאני נותן למין היפה, לטוב ולרע. בקיצור, עדיין לא מצאתי אותה נפש תאומה... אבל אני לא מאבד תקווה ואמשיך להאמין! פשוט במקרה הזה הרגשתי שזאת מישהי שכ"כ חוותה את הדברים שאני חוויתי אותם בחיי שזה חייב לעבוד... פשוט בגלל שכ"כ הבנו אחד את השניה וקיוויתי שזה מה שיצור את הקרבה האולטימטיבית בינינו, אבל מה לעשות - זה לא היה מספיק... הפעם המשיכה כנראה היתה רק חד-צדדית וקשה לי לאבד אותה, בגלל כל הדברים המשותפים האלה שבגללם כ"כ נקשרתי אליה... חשבתי שאם מישהי יכולה באמת, אבל באמת לקבל אותי כמו שאני ולהבין אותי עם כל הדברים זאת היא... ויש בי המון דברים מעבר למה שאתם מכירים ויש בי גם המון מגרעות שאתם עוד לא מכירים... אבל מספיק לדבר עליה... נעבור הלאה! אולי באמת יש מישהי אי-שם שתתאים לי עוד יותר, ואני מקווה למצוא אותה בקרוב! חיוך גדול לסיום!

z i s y l e

New member
אלכסוש.......

מכיוון שכבר ניסיתי לעודד אותך בטלפון <מה לעשות, ככה קל לי יותר...> אז רק קבל ממני עוד
אחד עננננננננננננק! זיסי

גילה37

New member
אלכס יקר ..........

היא לא נפרדה מאלכס שאני הכרתי אתמול . לא לא ...כי היא לא הכירה אותך מספיק, לא היה בניכם הרבה זמן איכות והיכרות,אחרת היא לא היתה מוותרת על נכס שכמוך... הלוואי והייתי חוסכת לך את זה ועוד אחרי הלילה של אתמול. אבל יקירי היא עשתה לך טובה אתה לא צריך מישהי שתקבל אותך באופן לא מוחלט.. אתה ראוי לכל הטוב שרק העולם הזה יכול להציע, אתה לא אחראי עליה , היא כנראה לא מבינה מה היא הפסידה .. אתה גבר כמעט מושלם(להודות שאתה מושלם זה להודות שאתה כמעט אלהים ...) וראוי לאישה הטובה ביותר כנראה שזו לא היא .. אוהבת אותך המון מבינה אותך ומחזקת אותך עם המון
ואתה המלכת אותנו אבל שכחת להמליך את עצמך...

למעלה