זה תמיד ככה????

DesertRose1

New member
זה תמיד ככה????

שאפחד לא נכנס לפורום במשך כמעט כל היום!!!! לא חשבתי שזה עד כדי כך מת.....

אני יודע../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

פורום עם רעיון כל כך טוב והוא ממש בלי אנשים בכלל!!! את יודעת מה? בגלל שהמנהל שלנו בלחץ מהלימודים אז אולי תבקשי מתפוז למנות אותך למנהלת של הפורום (אם את יודעת מה צריך לעשות) ואז אולי יקרה משהו ובפורום יהיו שוב אנשים! אני לא יכול לקחת את התפקיד כי אני ממש לא טוב בזה ואני לי ממש קצוץ של אחריות. מה את אומרת?

אל תדאגי בקשר לדן...

עד שהוא יבוא לראות מה קורה בפורום הזה אנשים יעברו לגור על הירח.

DesertRose1

New member
חח... אל תהיה כזה.....

הוא דווקא כותב ב24 לא?? אולי אני טועה... בכל אופן, הגשתי בקשה לתפםוז לראות אם אני יכולה בכלל... ואם כן, אז לא נראה לי שאני אהיה במקומו.. אם כבר איתו....

Siriusnip

New member
../images/Emo61.gifהאאאאמ, אההההמ../images/Emo15.gif

אמרת משהו אלמוג??? נראה לי שיש לי בעיה במסך כי אצלי במחשב כתוב שעכשיו עדיין 2003, לא 2009. אני חייב להגיד שדי נקטלתם, כי אני עונה לכם תוך 24 שעות וקצת! טוב לא משנה... אני אשמח לקבל שותף לניהול.... ואני כבר אשלח לאפרת אישור מצדי שאין לי בעיה...

אני לא אמרתי את זה!../images/Emo122.gif

אין לי מושג למה בחרתי בסמיילי חבול. פרנק כתב עד שנת 2009 לא אני וזה באמת נראה כאילו אתה לא הולך לכתוב עוד בסוף שנת 2003 בפורום הזה או בפורום אחר.

זה היה החישוב שלי:

עוד שלוש שנים של לימודים מאסיבים ועוד שלוש שנים של צה''ל הקשוח ויש לנו כבר 6 שנים שאתה עסוק...חחח איזה מחשבון אלקטרוני אני. בהזדמנות אני מציע את עצמי להיות המנהל שותף שלך

למעלה