"זה שיר(שור) פרידה"

maya567

New member
"זה שיר(שור) פרידה"

כמו שכולכם יודעים (ומי שלא יודע - לא בסדר!) מחר אני טסה לדרום אמריקה לחצי שנה (ויום
), ויותר מדי סדרות ריאליטי אני לא אראה... את המחשב אני "מאפסנת" כבר היום בערב, ומחר בשעה הזאת אני כבר אהיה בדרך לשדה התעופה - אז תמשיכו להנות מהפורום המ-א-מ-ם הזה (ושאף אחד לא יחשוב לגנוב לי את האדום
). מטר, רון, ירון, יקי, עדי(007), עדי, גילת, אבי, נעם, תומר, אסף ושאר החבר'ה אני אתגעגע להודעות שלכם בפורום (לפחות בשבוע הראשון
). אני מקווה לכתוב פעם ב מה אני עושה (זה בטח יהיה באנגלית, תקראו!), ובטח כשאחזור אצטרך לקבל השלמות בכל מה שקרה בריאליטי בחצי השנה הזו.
רק חבל שחטפתי איזה צינון עצבני יום וחצי לפני הטיסה. מה הסיכוי שזה יעבור עד המחר?

בוביץ

New member
וואי נסיעה טובה שיהיה לך

שיהי לך כיף אולי תצליחי שם לקלוט כמה תונכיות ריאליטי בכל מקרה שיהיה לך כיף וזהו

F o l k l o r e

New member
הא!

מאיה, תהני בטיול שלך כמה שאת יכולה, תצלמי המון תמונות (אבל תזכרי להחליף פילם כשהוא נגמר. אם מצלמים 70 תמונות על אותו אחד הן לא יוצאות טוב. מנסיון. מר.) והכי חשוב - תיזהרי. לפגוש אנשים חדשים זה טוב, סמים זה רע, לא להסתובב עם יותר מידי כסף עלייך, תמיד להסתובב עם דרכון עלייך, ידה ידה ידה, את בטח כבר יודעת הכל. תודה רבה על הגישור ביני לבין דודתי האבודה מיריק
. תנסי לכתוב לפעמים כשאת יכולה, בדיוק למדתי אנגלית שבוע שעבר. בייי!

maya567

New member
באמת שכחתי אותך ../images/Emo9.gif

ואת עמית וצפן. אני מקווה שלא שכחתי עוד מישהו, ואם כן אני מאשימה את הצינון!

איזה כיף אני מת לטוס לדרום אמריקההה

|מקנאאאאאאאאאאאא| תעשי חיים תטיילי בג'ונגלים אל תתפנקי קחי בחשבון שאלה ארצות העולם השלישי... אם לא תסתדרי עם השפה תרימי טלפון :) תשמרי על עצמך ותהניייייייי וחפיף הריאליטי! כשתחזרי את לא תיזכרי בריאליטי הזה!! את תהיי מהופנתת מהנופים שהיית בהם! אין ברזיל, ארגנטינה, הכל חלום!!

מאיה, תהני בטיול../images/Emo13.gif

שיהיה לך טיול מהנה, ואל תשכחי לקחת דרכון לכל מקום(מניסיון
). כנסי מדי פעם לפורום וספרי איך היה ומה ראית!

LOVEtheMcMAHONS

New member
לא זה לא יהיה השיר שלנו |מזייף|

נסיעה טובה, תשני המון במטוס ומקווה שהצינון יעבור לך. הסיכוי שזה יעבור עד מחר ? כמו הסיכוי של העונה השניה של השיר שלנו להיות לא טובה. כלומר - אפס. מחר את לא תזכרי שהיית מצוננת בכלל. אז זה לא "שלום" אלא רק "להתראות". את עוד תחזרי לפה - אדומה כתמיד. תעשי המון המון המון חיים ואנחנו נחכה לראות את התמונות. אגב שמעתי העכברים אצלך פתחו בעצרת מחאה לא לתת לך לטוס מחר

adi007

New member
מאיה!!!

נסיעה טובה, טיסה נעימה (אהמ כמה זמן טיסה? 12 שעות?? מסכנה) ותקני לנו המון מתנות!!!
נתגעגע אליך מוצ'ו מוצ'ו, אל תשכחי לכתוב לנו..!! אוהבת
, עדי!!

Yaki J

New member
אוי, שיהיה לך המון בהצלחה, תהני

בטיול, תשתדלי לפנק את עצמך מדי פעם (שלא כל הטיול יהיה טרקים וכאלו) ותחזרי מהר.

מאיה!!!

אז... אל תשכחי אותנו...
ותעשי חייייים!!!!!!!!!11 (חחח..)
מממ... תשמרי על עצמך.!
אני אתגעגע... תרשמי פה לפעמים...
את מייצגת בכבוד רב את הנשים בפורום
... ותהיי חסרה לי מאד!!
אז תהני!!

shabi16

New member
מאיה

תהני בטיול... אולי תספיקי לראות קצת תוכניות... ביי, שבי...

De fire

New member
צריכה רופא? ../images/Emo8.gif

האינטרנט יהיה הרבה יותר משעמם בלעדייך.. בהצלחה עם בת הזוג למסע, תשמרי על עצמך, ותחזרי אלינו שלמה ואם אפשר, עם חתימה של פיל (המנחה, לא החיה) נתגעגע!(סורי, זה מה שמצאתי בקישור ישיר, הכל מאהבה)

למעלה