זה שיר(שור) פרידה (?)

נפלאית

New member
זה שיר(שור) פרידה (?)

אני מבואסת לגמרי. לא מהחיים (!), מהפורום. לא מזה (!), מהחדש. אווופפפ, על אחד העם נאמר "חייו נגדעו באיבו". קקה.
ועד שמצאתי חתימה שווה! איפה, איפה תראו כזה דבר בפורום החדש? בקיצור, בואו נישאר.

העם עם ניפ!

או אם נתעסק עם דקויות כרונולוגיות - ניפ איתי. ובפראפרזה מוזרה : בואי נשתלט, נעשה את זה מהר, את הפורום כחסרי תרבות נהפוך למקום אחר. וכמה שיותר, ושכולם יבכו, הכינו את המקלדות אולי תרצו. ארז יקר שלי, הפסדת בגדול. אסור לשמוח לאיד אבל אני לא יכול, למען האמת, הכל מזמן כאן מת, אז בואו נשתלט, בואו נשתלט.

אני לומקבל סמיילים..

ומישו יודע איך מגיעים לרמת הגולן מרמלה? (אני רוצה להיות בטוח שלקחתי את הדרך הארוכה יותר...)

אני נשארת.

ארז הבטיח לבוא בסוף החודש. בואנה, אתם יודעים מה מצחיק? שבסוף החודש או מתישו בקרוב , כשהתוכנית תחזור, יבואו הנה מלא אנשים שאשכרה מבינים משו מהתוכנית. והפורום יוצף במילים שאנחנו לא מבינים. ואנחנו, כמו טאטאל'ה בטח נקפל תזנב בין הרגליים ונחזור בריצה עם דמעות של געגועים ללא כלה. ונתחנן לקאל לאיזו מחיקה לתרופה. ונדע להעריך תאייקון החושב הזה שפה אין (!). וכל פעם שהאתר לא יעלה לנו, נגיד לו - 'לונורא ממי, קח תזמן שלך, ממילא יש לי סידורים בינתיים..' וכו'. <אממ.. הנה"ק, זה בסדר ככה^?> וטובי, אתה היחיד שישאר פה עם החוצנים. אז תתנהג יפה. ואל תתחצף לארז!

את בטוחה במה שאת אומרת??

את בטוחה שהפורום יוצף במלא אנשים? מילא ארז, א.ב.ה, ובן הרוש זה שלושה אנשים, אבל "מלא" אנשים? מסופקני.. ואת בטוחה שהפורום יוצף במילים שאנחנו לא מכירים? אני דווקא חושבת אחרת. כל מי שיכנס לא יבין את המילים שרצות פה, ויברח כל עוד נפשו בו. ט'. (מי מבין?)

זה בסדר, בישביל זה יש אותי,

האיש למשימות מיוחדות, מגרש יונים, נרקומנים, אנשי מכירות, ואנשי "שלום אני חדש" פורומיסטים למיניהם. תקראי לי כשהם יגיעו.(אני מריח מזומנים)

Boogi25

New member
נשארים! - ברור לא?

ולהפך שהתוכנית תחזור, נפריע להם קצת.... :)

למעלה