"זה שיר פרידה.."

"זה שיר פרידה.."

"..אז בואי רק אמרי שלום"
כשחשבתי בכלל על הרעיון של פורום CSI, חשבתי על זה שחייב להיות איפשהו ברחבי האינטרנט, פורום של אנשים דוברי עברית שאוהבים את CSI, כי לא יכול להיות שרק מעיין הקטנה בת ה15 באמת אוהבת את הסדרה הזאת ומחפשת אנשים לדבר איתם עליה. פתחתי את הפורום הזה ב1.1.06, כשניגשתי למשרדי תפוז והסברתי להם בדיוק למה הם צריכים לעזור לי לפתוח פורום לסדרה הדגולה CSI, וכשהם נענו לבקשתי באה התקופה היפה שנמשכת עד עכשיו, בה הפורום פועל בצורה שוטפת ובאמת יש אנשים שכותבים פה ומשוחחים על דברים. רק דבר אחד השתנה- אני כבר לא מעורבת בתהליך הזה יותר. אני שקועה בשנה האחרונה של הלימודים, העבודה שלוקחת לי הרבה מהזמן הפנוי ועוד דברים נלווים שיש כמעט לכל בנאדם, ולכן החלטתי שהכתיבה שלי פה שהיא יותר לכיוון אחת לשבועיים, היא לא הוגנת כלפיכם, ושכדאי שאשאר כגולשת בלבד ואעזוב את תפקיד הניהול. אני מניחה שיורידו לי את הכחול מהשם היום בערב או מחר. אז.. היה נחמד לנהל אתכם, אתם קובץ של אנשים ממש מיוחדים
ושלא תחשבו שאתם נפטרים ממני כ"כ בקלות, אני אמשיך לכתוב פה מדי פעם ולהגיב על הדברים
. אוהבת, מעיין.

cherryblossom

New member
אז מי המנהל?

הייתי מאוד (מאוד) שמחה לעשות את זה אבל אני עכשיו מתחילה פסיכומטרי אז לא נראה לי שעד אפריל יהיה לי זמן לזה.

cherryblossom

New member
וכמובן

ב ה צ ל ח ה אולי שכחתי להגיד את זה בהודעה הקודמת אבל תודה לך על זה שפתחת לנו את הפורום הזה ואיפשרת לי ולעוד סי.אס.איים אנוניים לחלוק חוויות ואת ההתמכרות לסדרה. אז אוהבים אותך מעיין ובהצלחה בבגרויות ובכל מה שתעשי

hadas 14

New member
שיהיה לך בהצלחה בבחינות! ../images/Emo66.gif

אני בטוחה שימצא מנהל מתאים :)

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים לדף חשבון על ניהולו המסור, הממושך והאיכותי של הפורום, מאחלים לה בהצלחה בהמשך דרכה בתפוז ובכלל ומקווים לראות אותה שוב איתנו בעתיד כמנהלת.
בזמן הקרוב ייכנס מנהל חדש לפורום, ואנו מקווים כי יתקבל בברכה.

למעלה