זה שיר פרידה

מלאווח

New member
זה שיר פרידה

אני פורש מחברות קבועה בפורום אחרי שנה בערך (וואו איך הזמן טס...) זו הזדמנות להודות לכולם כאן על פורום בהחלט לא שגרתי שעבר ועובר עליות ומורדות. בעיקר אזכור את שיאו של הפורום, שהפך לפנינה ממש, כשדרול ואינקה ניצחו על התזמורת ביד רמה...לא בכדי נאמר שאין סכין מתחדדת אלא בירך חברתה, ואכן נשמעה כאן סימפוניה נהדרת.... הפורום בעיניי היה כמו דשן בקרקע פוריה כך שאפשר לי לגדול ולצמוח... אני מרגיש שהגעתי למיצוי ולכן הגיע הזמן לתלות את הנעליים... שאו ברכה או יותר פשוט ודעתק רבי מלאווח

drall

New member
יופי מלוואח

לדעתי רוב שהותך כאן הייתה ביזבוז זמן. אני מקווה שתמצא אפיקים אחרים בהם תוכל להתקדם. בהצלחה בכל אשר תפנה. דרול

LucidGuess

New member
הרסת לנו את הפורום, לא עוד!

אווופס סליחה, חשבתי שזה "דרול"
מה שאלת? מודט? האא..... כן, לפעמים, בזמני החופשי
אני רואה שאתה גם מתעניין
יאלה ביי, לוסי

LucidGuess

New member
עאלק "בארס" פרש גם... אויי דרול

הפלא ופלא! מעניין שזה שקרא לעצמו ´בארס´ שתמיד עמד לצידך אמר אמן על כל מילה שהוצאת מהפה ולקח כל התקפה נגדך באופן מאד אישי... החליט פתאום "ליפרוש" מהפורום בדיוק באותו יום שאתה הודעת על פרישתך... ממש מעניין... אולי עכשיו הזמן להודות סוף סוף בדבר שכולנו ידענו כל הזמן ש"בארס" ו"דרול" הם בעצם אותו אחד? היית כל כך שקוף, והיית כל כך מעורר רחמים ´דרול´, כולנו מקווים שלא נשמע ממך יותר, הרסת את הפורום הזה טיפש שכמוך, השקת אותו ברעל, עכשיו כשאתה לא כאן הוא סוף סוף מתחיל ליפרוח.
דרול, כל שהותך כאן היתה ביזבוז זמן אדיר עבור כולנו, כמה טוב שעזבת
לך.... לך ואל תחזור...
איזה כיף!!!!!!!!!!!! לוסי

בא לי להקיא

מהתגובות שלך , אם כי , שלא במפתיע, חלק ממטרותיו של דרול היו להוציא ממשתתפי הפורום את המיטב , ותגובותיך ללא ספק השמנא שבשמנא פיחס

drall

New member
נכון

תמיד דגלתי בכך שעל האדם להציג את עצמו במירב האוטנטיות וישנם כאלו שלמרבה הזוועה זה המיטב שהם יכולים להפיק מעצמם. לא נורא. דרול

למעלה