זה שיר פרידה....

זה שיר פרידה....

זהו, זה הזמן ללכת- כבר תקופה ארוכה שאני לא מצליחה להיות נוכחת כמו בימי קדם ולמרות שהפורום מתפקד לעילא, זה הזמן לפרוש. לעולם לא אשכח את ההתחלה לפני כמעט 6 שנים, קומונה קטנה אשר הפכה מהר לפורום ולמאגר ידע מבורך. אני גאה להיות חלק מהפרויקט החשוב הזה ומקוה שימשיך לפעול ולשגשג לפחות כמו עכשיו.זה לא אומר שלא אהיה כאן יותר, אני פה זמינה ונותנת מענה לכל המסרים של הפונות אלי, כל טלפון לעזרה נענה בברכה והרצון להקים עמותה לא נמוג. זה שאני פורשת מהניהול זה לא אומר שאחדל לפעול בדרכים אחרות. בקיצור-עוד נשתמע. תחליף אותי גלים היקרה ליבי עד מאד - אני מאחלת לך הצלחה רבה בניהול יקרה ובטוחה שתבצעי את התפקיד נאמנה. אוהבת אתכן ומייחלת בכל ליבי שיהיה לכולכן רק טוב

זואילי

New member
תודה על הכל ../images/Emo24.gif

מממ... חשבתי להשתפך פה, אבל לא רוצה להביך אותך.. (או שמא את עצמי חחח). וזה הרי לא שאת עוזבת באמת... אז בלי פרידות, אוהבת אותך מאוד ומעריכה מאוד את מה שעשית כאן ומה שאת ממשיכה לעשות.
ברכות גלים על המינוי החדש, סומכת עלייך בובה שתנהלי אותנו המצ'וגעות ביד רמה
ובלב אוהב

רווית04

New member
תודה תודה ותודה!!

פשוט על הפורום הנהדר שהצלחת לקחת חלק בהקמתו ועל כל התמיכה החמימה והמלאת ידע שהצלחת להעביר כאן.:) ושוב - תודה !

g a l i 2 6

New member
המון תודה

ובהצלחה בשאר הפרוייקטים בהם את לוקחת חלק גלים, בהצלחה בתפקידך החדש !

galim29

New member
אבל רגע....../images/Emo2.gif

מה פרידה? למה? איך? איפה? אני לא בטוחה שמרשים לך פה ללכת. חוץ מזה, אני עדיין מחכה לרומיה שתחזור...
אבל יודעת שאת לא באמת נעלמת, ואם זה יפנה לך את הזמן לדברים אחרים, בריאים וכיפיים, טוב, מסכימה.
לא מנסה בכלל להיכנס לנעליים שלך, אבל גאה להחליף אותך יקירתי, ואם אצליח לתת אפילו חצי ממה שאת העברת לנו, אז אהיה מבסוטית עד ה-
. תודה על המילים החמות. והכי חשוב: תודה שיצרת לנו את המקום המופלא הזה.

annabell Lee

New member
יקירה, אנו מכירות כל כך הרבה שנים..

אני לא יודעת מה לכתוב לך...מקוה שתישארי באיזור...

פיצ 50

New member
../images/Emo23.gif

על הכל תודה.... ים של הצלחה.... וכמו שכתבת עוד נשתמע, ורק לדברים טובים.....
גליםםםםםםםםםםםם המון הצלחה, אני בטוחה שתצליחי.....

עדן של 2

New member
מאחלת לך בהצלחה ותודה על הכל ../images/Emo24.gif

תמיד את ידעת ויודעת לענות על כל השאלות שיש לנו, בהבנה ובסבלנות. מאחלת לך רק טוב

ר ו מ י ה

New member
תמה תקופה- מייסדת הפורום האגדית פורשת../images/Emo47.gif

יקירה שלי, למרות שהרבה זמן זה היה באויר הודעתך אלי היום עשתה לי קווטצ' בלב. קשה לי לדמיין את הפורום הנפלא הזה בלי שמך המתנוסס לו בכחול. הפורום הזה שהגית, יזמת ויצרת , הפך במהלך השנים לבית חם ותומך לכל כך הרבה נשים. נשים שעד להקמת הבית הזה נותרו ללא תשובות, הכוונה או תמיכה ובעיקר נותרו ללא ללא חיבוק והבנה. במעשך המדהים לפני כשש שנים הארת לכל כך הרבה מאיתנו את הדרך וזה תמיד ייזקף לזכותך
. היתה לי את הזכות לנהל במשך שנתיים את הפורום הזה לצידך, אבל גם אני כמו כל באות הפורום חייבת לך מילה אחת גדולה-
תודה
תודה
תודה
תודה
אין עליך את מלכה
ולגלים היקרה והנפלאה אני מאחלת המון המון הצלחה

kikona126

New member
אחרי שקאתי פה

את כל התגובות ואחרי שאני כבר יותר מחצי שנה בפורום.... הבנתי שאת המקימה והמייסדת של הפורום, החלוצה הראשונה (כן ככה זה שמלמדים טקסט על הקיבוץ כבר יותר מחודש...) אז קודם כל תודה רבה לך על פתיחתו של פורום שכזה. אומרים שהאוכלוסיה של הפורום היא משקפת את ההנהלה שלו (כמו שילדים לומדים מההורים שלהם...) וכך גם האוירה. גם האוירה וגם האנשים פה סבבה מעולים (לא מצליחה למצוא מילים כדי להתבטא) בקשר לעניין העמותה, אם את עדיין בעניין, אני אשמח להצטרף וללכת עם הרעיון הזה עד הסוף ויש לי איתי עוד כמה אנשים...

רווית04

New member
גם אני מוכנה להצטרף ולעזור בכל מה שקשור לגבי

ההקשר בנושא העמותה..

זהבה240

New member
תודה גדולה

אני רק שנה כאן, אבל למדתי המון על עצמי וקיבלתי עידוד בכל פעם שרק הייתי צריכה, והמון אז שוב תודה זהבה

../images/Emo43.gif פרישת מנהלת הפורום ../images/Emo43.gif

אנו מודים ל בואינג 707 על תקופת הניהול הפורה והומצלחת בפורום ומאחלים לה הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל
המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

../images/Emo51.gifעל הכל הכל

המון המון
על הכל. זוכרת את ההתחלה, כי הייתי מהראשונות, ועכשיו אחרי 6 שנים מצד אחד עצוב לי כל פעם לראות מצטרפות חדשות לכאן מצד שני משמח שהן מוצאות אותנו ויודעות שיש להן כתובת שאליה הן יכולות לפנות. עמותה זה רעיון מצויין בעיני, ואם תרצי איזושהיא עזרה בנושא אני פה גם אם אני לא נכנסת הרבה. מלא מלא
ים ו
לגלים בניהול.

jinim

New member
בהצלחה! ותודה../images/Emo142.gif

זהו פורום פשוט נפלא - תמיד יש פה מישהו שמבין. בהצלחה! תבקרי אותנו פה כמה שיותר - את מאוד עוזרת!

בואינג יקרה

בכל העשייה שלך ו
ענקית על הפורום הזה ועל תשובותייך והעזרה שלך לאורך השנים
ענקי והרבה בריאות גלים לי - את יפה באדום ובטוח תהיי יפהפייה בכחול

גם אני רוצה לומר תודה

תודה על הבית החם על התמיכה והעידוד על התשובות שנתנו לי להבין מה יש לי ומה עושים עם זה.... תודה ענקית על הכל..... מבטיחה לשמור על הבית החם .......

למעלה