"זה שיר פרידה..."

דללה

New member
"זה שיר פרידה..."

לא, זה לא מה שאתה חושבים... אני לא עוזבת אתכם כל כך מהר
הגיוס מתקרב והשבוע אני עוזבת את העבודה אחרי 4 שנים. רק המחשבה על זה גורמת לי להיות עצובה. אז איך אתם מתמודדים עם כל הפרידות והסיומות האלה ש"כופה" עליכם הגיוס לצבא/ש"ל?

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אוי אוי אוי...

אני לא יכולה לדמיין את הפרידה מהמורה שלי לגיטרה. אוי... זה יהיה נורא
ומההתנדבות בהפוך על הפוך... אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לא רוצה לחשוב על זה ;[

R e A

New member
עכשיו מתחילים להפרד מהחברים...

"להפרד". נראה אותם פעם בכמה שבועות. כל הזמן יש מסיבות גיוס מבאסות ולאט לאט כולם יתגייסו ונצטרך להתרגל למצב המבאס הזה. אני אישית לא אצטרך לסבול את זה יותר מדי כי גם אני מאלה שמתגייסים ביולי-אוג'
אבל יש הרבה שמתגייסים עוד כמה חודשים. הם הולכים להשתעמם
בתכלס הדרך להתמודד עם כל זה, זה פשוט לנצל כמה שיותר כל רגע עם החברים, לזכור שזה לא סוף העולם ועדיין נראה אותם לפעמים וכמובן ששלוש שנים זה רק שלוש שנים ושאחרי זה נצא כולנו לדפוק את הראש בהודו

"מסיבת גיוס זה לא לוויה"../images/Emo4.gif

להתמודד? אני מכחישה את העובדה שכולם מתגייסים. הכי טוב.

Itay Simons

New member
וואו. המ

האמת שממש קשה לי עם זה. מעט מהחברים שלי התגייסו בינתיים, אבל בימים הקרובים כמה מהחברים הטובים שלי מתגייסים, והאמת שנורא עצוב לי ואין לי מושג איך אני מתמודד עם זה. אני מניח שרק אחרי שהם יתגייסו אני אדע \:

LITI789

New member
היום התגייס אחד :(

למרות שהיה לי הכי קשה שחברה טובה שלי מהגן התגייסה בכיתי אז כמו תינוקת. אמ..הפרידות האלה זה חלק מהתהליך...אומנם חלק לא קל אבל כאילו שיש ברירה אחרת.. ההתמודדות שלי זה בגלל שהתחנה שבא מלווים היא ליד הים אז אחרי גיוסים כולם הולכים ולאט לאט המספר מצטמצם...ומדברים על הגיוס של מי שהתגייס באותו יום. זה עוזר להיות עם חברים אז כי זה פחות קשה עצוב או כל תחושה אחרת שמרגישים בזמן הזה.

rasmus girl1

New member
אמ..

הדבר היחידי שאני מרגישה שאני נפרדת ממנו זה החופש שלי כאזרחית..אבל זו פרידה זמנית לשנתיים P: זה יבאס לדעת שאני לא יכולה לעשות יותר דברים שיכלתי לעשות לפני גיוס.. חברים אני יוכל לראות,אני כולה אהיה ג'ובניקית שבטוח חוזרת יומיות [בגלל הפרופיל והקב"א הנמוכים שלי חח]..ככה שאני לא רואה אף פרידה מחברים או צורך לבכות בבק"ום בגלל העובדה "אנלא אראה אותכם יותר" כי זה לא נכון מבחינתי.. אני רק אהיה עצובה שהאזרחות שלי נלקחה ממני )-; הו וול..נשרוד את השנתיים האלו ><

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif בתור אחת שמתגיס בפברואר

כולם נפרדים ממני ולא אני מהם. החברה היכ טובה שלי מתגייסת בספטמבר, ו2 חברות ממש טובות שלי מתגייסות באוגוסט
הייתי כבר במלא מסיבות גיוס וזה ממש עצוב, אבל שלושת הבנות האלה זה יהיה לי הכי קשה

shame on you

New member
אני מנסה לחשוב ממה כבר אני נפרדת...

מהעבודה הקודמת שהתחלתי בזמן הלימודים כבר נפרדתי, כי שנאתי אותה.. חה... בעבודה הנוכחית יודעים שאני אעזוב תוך כ-3 חודשים כי אני אמורה להתגייס, וחוצמזה כולה שלושה חודשים אני אעבוד שם בסה"כ. לא מספיק זמן כדי להיקשר ממש לעבודה ולאנשים, לא? וזהו. רק מזה ומהחברים. אבל כמובן שזו לא ממש פרידה, כי אני אמשיך לראות אותם....

למעלה