"זה שיר פרידה..." ../images/Emo9.gif
אז זהו, מחר (גם אני) אתייצב בבקו"ם, אפרד מכולם, אעבור שרשרת חיול ואעלה על מדים בפעם הראשונה לשנתיים הקרובות. אז איך מסכמים קרוב לשנה של היכרות? נפגשנו בפעם הראשונה בפורום שמיניסטים. ישר פתחנו במבצע להחייאת הפורום, אשר בסופו זכה איתי בניק האדום הנכסף, ולימים הפך להיות השותף שלי לניהול הפורום הזה. אהובים שלי, אני רוצה להודות לכם על השנה הנפלאה הזאת. אני אוהבת ואתגעגע אליכם כל כך!
שני. ואם חשבתם שאני באמת אעזוב אתכם כל כך מהר, טעיתם!
אני נשארת ויהי מה
אז בחודש הקרוב תשמעו ממני הרבה פחות משאתם רגילים, אבל אני תמיד פה (או בפלאפון וכאלה..). בהזדמנות הזאת, אני אאחל גיוס קל גם לליז שמתגייסת יחד איתי (אמן אמן אמן שנהיה יחד בטירונות!!!) ועכשיו אני אצא לכיוון הבקו"ם כי חברה שלי מתגייסת היום. שיהיה לכם בוקר טוב ואני אוהבת אתכם
אז זהו, מחר (גם אני) אתייצב בבקו"ם, אפרד מכולם, אעבור שרשרת חיול ואעלה על מדים בפעם הראשונה לשנתיים הקרובות. אז איך מסכמים קרוב לשנה של היכרות? נפגשנו בפעם הראשונה בפורום שמיניסטים. ישר פתחנו במבצע להחייאת הפורום, אשר בסופו זכה איתי בניק האדום הנכסף, ולימים הפך להיות השותף שלי לניהול הפורום הזה. אהובים שלי, אני רוצה להודות לכם על השנה הנפלאה הזאת. אני אוהבת ואתגעגע אליכם כל כך!