"זה שיר פרידה..."

דללה

New member
"זה שיר פרידה..." ../images/Emo9.gif

אז זהו, מחר (גם אני) אתייצב בבקו"ם, אפרד מכולם, אעבור שרשרת חיול ואעלה על מדים בפעם הראשונה לשנתיים הקרובות. אז איך מסכמים קרוב לשנה של היכרות? נפגשנו בפעם הראשונה בפורום שמיניסטים. ישר פתחנו במבצע להחייאת הפורום, אשר בסופו זכה איתי בניק האדום הנכסף, ולימים הפך להיות השותף שלי לניהול הפורום הזה. אהובים שלי, אני רוצה להודות לכם על השנה הנפלאה הזאת. אני אוהבת ואתגעגע אליכם כל כך!
שני. ואם חשבתם שאני באמת אעזוב אתכם כל כך מהר, טעיתם!
אני נשארת ויהי מה
אז בחודש הקרוב תשמעו ממני הרבה פחות משאתם רגילים, אבל אני תמיד פה (או בפלאפון וכאלה..). בהזדמנות הזאת, אני אאחל גיוס קל גם לליז שמתגייסת יחד איתי (אמן אמן אמן שנהיה יחד בטירונות!!!) ועכשיו אני אצא לכיוון הבקו"ם כי חברה שלי מתגייסת היום. שיהיה לכם בוקר טוב ואני אוהבת אתכם

Liraz 6q

New member
בהצלחההההה יקירתי!../images/Emo24.gif

תהני ותדעי לנצל כל רגע!! בהצלחה גם לליז:]]]

rasmus girl1

New member
בהצלחה!!

בקרוב כולנו נצטרף אלייך ); מה שבטוח זה שאת לא הולכת לישון כלום הלילה מרוב התרגשות ותגלי מחר חבר חדש על הפנים חח.. בהצלחה (;

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif המון המון המון בהצלחה

גיוס קל ושירות מהנה.... תיהיה חסרה פה.... זה בטוח! אוהבת המוווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן רעות

micachonito

New member
בהצלחה רבה

וגיוס קל ונעים... ושתפיקי מהשירות שלך את המיטב!

LITI789

New member
גיוס קל!../images/Emo39.gif

המון המון הצלחה ושיהיה לך שירות מהנה וחוויתי..!

דללה

New member
תודה לכולם!!! ../images/Emo23.gif

ואני דווקא כן הולכת לישון טוב הלילה (אחרי שישנתי בקושי 3 שעות בלילה בין שבת לראשון
)

devilz

New member
../images/Emo24.gif אוהבת אותך!!!

גם אני מקווה שניהיה ביחד

ווינגז

New member
את לא מתגייסת, זהו../images/Emo10.gif

אני מצטערת על היום, כבר אמרנו שאת צריכה לבוא לפה מתישהו בלי מדים כדי שנרגיש כאילו לא קרה שום דבר.

ranch22

New member
בהצלחה!!!!

מוזר יהיה לראות את הפורום בלעדיכן... :( נתגעגע!!!

elivnat

New member
שני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מתוקה שלי, נורא שמחתי להכיר אותך במהלך השנה וקצת האחרונות... אני מאחלת לך גיוס קליל והמון הצלחה בטירונות ולכל אורך הצבא... שתעבירי את הזמן בכיף עם חברות שתכירי בצבא ושתהני עד כמה שאפשר... אוהבת אותך-
ליבנת..

The Fantasy

New member
וואי בהצלחה לך ולליז../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

שיהיה לכן [ולכל מי שעוד מתגייס היום] גיוס קל ונעים, שתהנו בתפקיד שתהיו בו, ומקווה שתחזרו הביתה מהר
אוהבת המון

למעלה