'זה שיר פרידה..'

Rioter

New member
'זה שיר פרידה..' ../images/Emo79.gif

(הכותרת הקלאסית) איטליה, יוצאת בלילה. ארהורדצ'י!

KiShKooSh

New member
אאהאהאהא../images/Emo99.gif

ה"וילה פראנקה" של ורונה המלון היחיד באזור עם בריכה המלצר הכי חמוד/רומנטי/חתיך שראיתי בחיי הוא אשכה שלח לי פרחים לחדר!! איטלקים *גררר*
תהני אהובה שלי
מתה עליך ותפסי לך איזה איטלינו

Cheetah Girl

New member
ואו!

את הולכת כל כך להנות... אני עוד לא הייתי שם, לצערי, אבל העדויות מדברות בעד עצמן...זאת ארץ מדהימה. תהני כמה שאפשר! אתגעגע...]:

הוא הבן של שר החוץ

בטח עם הקשרים שלו הוא הוציא אותו מהלא, ועכשיו סנטינו מחפש את הישראלית הראשונה שהוא ימצא כדי לנקום בה על המ שעשו לו בישראל!!

KiShKooSh

New member
ואני חשבתי שהפסקנו להיות פורום השמיניה../images/Emo122.gif

ל-א מדברים על זה פה יותר!!!!! המקסימום אולי על דברים על האי וטיפונת(באמת טיפה) על השחקנים מי זוכר בכלל את סנטינו
? ולמה כל דבר מקשרים לשמינייה?

Norma Jean

New member
אבל מה זה משנה?

מי שרוצה שידבר על זה,מי שלא רוצה שלא ידבר.למה לעשות עיניין...

KiShKooSh

New member
אבל כבר מיצינו../images/Emo6.gif

תראי עוד מעט יתחיל האי, ורוב הסיכויים שגם אני ואת נעלם לנו מהפורום הזה ועם האי יגיעו פאקצות ישירות(סנדרום סידרה לאחר סדרה מצליחה) וגם היא משודרת בעה"י... (ואני לא אומרת שזה לא תהיה סידרה טובה, אבל הבנתם
) אז תנו קצת שקט מזה! תנו חודש להיות קהילה נורמאלית, אבל אם אתם ממש רוצים, תחזירו את קיוטי בייבי היא הייתה בידור

נירושית

New member
שירקה!D:

תהני!!! ואוו אני אתגעגע.;[ עכשיו לא מוקדם מדי להגיד את זה נכון?;] תהני המון! חוויות ותמונות חובה!!! אני אוהבת אותך
!

R o n 2 5 6

New member
שיר!../images/Emo99.gif

תעשי המון המון כיף,ותשמרי על עצמך! זה הזמן לצאת מתת המשקל שאת נמצאת בו(אהמ פיצה ספגטי גליה אהמ
) אתגעגע.

אעע, תהניי ../images/Emo99.gif

שמעתי שזאת ארץ מדהימה! אני בטוחה שתהני D: תחזרי עם מלאמלא חוויות ^^ 33>

למעלה