זה שיר פרידה../images/Emo141.gif
טוב אז קודם כל סליחה שאני לא משרשרת פשוט לא מצאתי לאן-ועכשיו לעיניין: כמו שאתם בטח שמתם לב או לא אני כבר בערך חודשיים לא נכנסת לכאן וזה מכמה סיבות: *המחשב שלי התפגר ושווק סופית-ועכשיו סוף סוף יש לי חדש...
*אין לי זמן-בלימודים מאוד לחוץ והכל.... לצערי כמו שלא היה לי הרבה זמן לכתוב כאן בחודשיים האחרונים אני חוששת שלא יהיה לי כ"כ הרבה זמן להמשיך ולכתוב..... אז זהו בעצם-כן אני עוזבת,אבל מתי שיהיה לי זמן פנוי אני מבטיחה שאני אכתוב! וזה שאני לא אהיה כאן זה אל אומר שאני אפסיק לראות באדיקות את הסידרה הנהדרת שלמענה נוסד הפורום. כמה דברים אחרונים: מזל טוב ליהי! יפה לך כחול ואני בטוחה שתיהי מנהלת נהדרת-בהצלחה.. השתלבות מהירה לכל מיליוני החדשים. אני יודעת שזה בא באיחור ענקי אבל בקיץ הייתי בעיר ערוץ הילדים בתל אביב וכן אני צילמתי מיליון ועשר תמונות-יותר נכון34.....חוח בקיצור אני ועוד 4 חברות היינו בשורה הראשונה באמצע-מקום מהסרטים! באמת ראינו נפלא וגם התמונות נפלאות אז אני אשרשר אותם לכאן אז אני מתחננת לא להגיב עד שאני לא אשרשר את התמונה ה-34. טוב אז בקיצור זהו-ואני אשתדל בכל זמן פנוי לבוא לבקר...היה לי נחמד כאן מאוד...אוהבת תמיד את כולכם
איילת