זה שוב קרה.

shirael

New member
ייפ, 10 מ"מ רירית

haych

New member
חחח נכון...

אני לא רגילה שמדברים בס"מ, בד"כ ההתייחסות היא במ"מ אז זה היה נשמע המון...

shirael

New member
אוקיי, יש הוראות מהרופאה.

להזריק אוביטרל מיד - DONE.
לקבוע הזרעה למחר - אני שוברת את הראש על זה כל היום, מקווה לתפוס את רעננה ב-16:00 כשייפתח המענה הקולי, ושהפעם לא יחזיקו אותי בהמתנות מתמשכות כדי לשאול שאלות את מי שיודע במשך 20 דקות ואשכרה יתנו לי לקבוע תור.
ולקמפר בשבת וביום ראשון.
&nbsp
אז אם הזרקתי אוביטרל היום ב-14:30, הביוץ אמור להיות באמצע הלילה בין שישי לשבת בעצם, נכון? אולי אפילו בשבת בבוקר. זה לא מוקדם מדי לעשות הזרעה כל כך הרבה זמן לפני הביוץ?
&nbsp
אגב, הרופאה שלי היא גליה אורון ואני ממש מחבבת אותה, תמיד יוצאת מהפגישות בחיוך רחב. יש לי הרגשה שזה יותר המערכת של מכבי שמסרבלת את העניינים, כי כל ההתקשרויות צריכות להיות מייל שלי לאחות, ושהאחות תהיה במשמרת ותראה את זה, והיא תבדוק עם הרופאה ואז תחזור אלי. ונטייה לקבוע את המעקבי זקיקים לימים שני וחמישי כי אלה הימים שיש את זה בחדרה, וכל יום אחר אני צריכה להיסחב בשביל זה לנתניה... אני מאמינה שזה תהליך של ניסוי וטעייה גם, פעם ראשונה שאני על הורמונים ואף אחת לא ידעה איך וכמה מהר אני אגיב לזה. גיששתי קצת במכבי לשאול אם יש רופאי פוריות אחרים שאני יכולה ללכת אליהם באזור שלי ואמרו לי שאין. שזה מוזר אבל נו... חזרנו לנקודת הפתיחה. מערכת של קופת חולים, מה הם יודעים.
&nbsp
מה זה תודה על התמיכה בנות, ממש טוב שיש אתכן פה לשתף ולהתייעץ

יופי טוב שלא פספסת

עד כמה שאני יודעת הביוץ 36 שעות אחרי אוביטרל. אז כביכול 2:30 בלילה שבין שישי לשבת. אז אם ככה הזרעה בשישי בבוקר בהחלט אמורה לתפוס.

שיהיה המון בהצלחה!

haych

New member
אהההה את במכבי...

חשבתי משום מה שבכללית.
יכול להיות שהיא מקסימה, אבל זה לא אומר שהיא מקצועית.
אני יודעת שאם היו מפספסים לי את הביוץ פעם אחר פעם לא הייתי נשארת.
ברור שעם הורמונים זה ניסוי וטעיה, אבל כשיש כזאת הסטוריה של פספוסים, צריך להיות עירניים יותר.
הזוי שאין רופאים אחרים, והזוי שיש רק 2 מעקבים זקיקים בשבוע במכבי! אני בכללית בחדרה, יש מעקב זקיקים כל יום, ואני קובעת תור מהיום למחר.
גם כל עניין התקשורת הזוי - כשהייתי בהזרעות הייתי מתקשרת לחדר אחיות ולא שולחת מייל, והיו חוזרים אלי תוך שעה-שעתיים עם הוראות מהרופאה.

אני חושבת שבמצבך כדאי להקפיד על מעקבים יותר צפופים, גם אם זה אומר לנסוע קצת יותר רחוק, וגם אם זה אומר לבקש מהרופאה להוסיף מעקבים.

EcoT

New member
זה לא מוקדם מידי

זרע יכול לשרוד מספר ימים בגוף
הבן שני שלי נוצר חמישה ימים אחרי שעשינו סקס (ביו"מ 7), כשאני בכלל הייתי בחו"ל לבדי

רק מחדדת שיש מחקרים שאומרים

שזרע אחרי שטיפה בהזרעה שורד פחות זמן מזרע מיחסים בבית. אבל התזמון של פותחת השרשור לגמרי בחלון הנכון לדעתי הלא מקצועית.

EcoT

New member
חחחחח כן

גם אני הייתי בשוק לגלות על ההריון
בגלל זה הייתי בטוחה שהוא יהיה בת, אבל זה רק מעלה את האחוזים בקצת

מפעם

New member
הזמנים טובים והערכים מצוינים רק שיקלט כבר!

הזרעה יום אחרי אוביטרל זה סטנדרטי לגמרי. תתחילי לאכול אננס ותבשרי לנו בשורות טובות עוד שבועיים. בהצלחה גדולה:)

shirael

New member
הההה סוף סוף!

זהו, בילינו בוקר של כיף במכבי תל אביב ועשינו את זה. הערכים של החמוד היו מצוינים גם לפני וגם אחרי ההשבחה, אבל את זה כבר ידענו. הבעיה אצלו היא מורפולוגיה (3-4% אבל מזמן כבר לא בדקנו) ואת זה הם לא בודקים כאן כדי לא לבזבז חומר להזרעה, אז נישאר סקרנים... בכל מקרה לפי החישוב שלי, בהערכה שמרנית של מורפולוגיה 2%, עדיין אמורים להיות במבחנה ההיא בערך מיליון תאים תקינים, אז יופי.
לגמרי מצטרפת לדברים שמיס אנה אמרה בפעם האחרונה שיצאה להמתנה של השבועיים - סוף סוף גמרנו לעבוד ואפשר לנוח ולהרגע

המון תודה שוב על התמיכה וההשתתפות, ושבת שלום ומנוחה

missh1

New member
חחח יופי בהצלחה! רק דבר אחד

שחשוב להזכיר, מיס אנה העלתה הודעה בדיוק יומיים אחרי שההמתנה משגעת אותה. :]
שבת שלום

shirael

New member
טוב אם כבר אז הכי חשוב להזכיר,

ששבועיים אחרי ההודעה ההיא היא קיבלה בטא חיובית, אז בכלל אני סבבה עם להעתיק ממנה

Mis Anna

New member
מתרגשת בשבילך

וכן, ככה זה מרגיש אחרי כל הזריקות המעקבים ולחצים.. יש מנוחה.
עוד שבוע תתחילי לתהות אם כל דבר שאת מרגישה זה סימן

מחזיקה לך מליון אצבעותתתתת

missh1

New member
שאלה לאנה,

שבוע טוב! את זוכרת אם היו לך תסמינים כלשהם לפני האיחור? הפרשות וכד'..? תודה

Mis Anna

New member
במקרה שלי זה קצת בעייתי

כי קיבלתי 2 זריקות אוביטרל שהן בעצם הורמון ההריון, כמו כן, תמיכה של פרוגסטרון והרבה וזה גם תורם לתסמינים. בכל זאת כן היו כמה שהם היו בולטים במיוחד.
צרבות, פטמות רגישות, יובש בפנים ובאף, בטן נפוחה.
היה לי גם גירוי יתר קל שגרם לנפיחות אקסטרה. אז שוב קשה לי להגיד מה נבע ממה. הרגשתי דיי רע בגדול.
עם זאת הרגיש לי שזה יותר חזק ממה שהיה צפוי להיות אילו זה היה רק מההורמונים שקיבלתי ולא גם מתוספת של העובדה שנקלטתי וההורמונים עולים להם גם ומשפיעים. בנוסף חשוב לזכור שבמקרה שלי מדובר בהריון תאומים אז ככל הנראה שהכל מועצם יותר.

למעלה