אוקיי, יש הוראות מהרופאה.
להזריק אוביטרל מיד - DONE.
לקבוע הזרעה למחר - אני שוברת את הראש על זה כל היום, מקווה לתפוס את רעננה ב-16:00 כשייפתח המענה הקולי, ושהפעם לא יחזיקו אותי בהמתנות מתמשכות כדי לשאול שאלות את מי שיודע במשך 20 דקות ואשכרה יתנו לי לקבוע תור.
ולקמפר בשבת וביום ראשון.

אז אם הזרקתי אוביטרל היום ב-14:30, הביוץ אמור להיות באמצע הלילה בין שישי לשבת בעצם, נכון? אולי אפילו בשבת בבוקר. זה לא מוקדם מדי לעשות הזרעה כל כך הרבה זמן לפני הביוץ?

אגב, הרופאה שלי היא גליה אורון ואני ממש מחבבת אותה, תמיד יוצאת מהפגישות בחיוך רחב. יש לי הרגשה שזה יותר המערכת של מכבי שמסרבלת את העניינים, כי כל ההתקשרויות צריכות להיות מייל שלי לאחות, ושהאחות תהיה במשמרת ותראה את זה, והיא תבדוק עם הרופאה ואז תחזור אלי. ונטייה לקבוע את המעקבי זקיקים לימים שני וחמישי כי אלה הימים שיש את זה בחדרה, וכל יום אחר אני צריכה להיסחב בשביל זה לנתניה... אני מאמינה שזה תהליך של ניסוי וטעייה גם, פעם ראשונה שאני על הורמונים ואף אחת לא ידעה איך וכמה מהר אני אגיב לזה. גיששתי קצת במכבי לשאול אם יש רופאי פוריות אחרים שאני יכולה ללכת אליהם באזור שלי ואמרו לי שאין. שזה מוזר אבל נו... חזרנו לנקודת הפתיחה. מערכת של קופת חולים, מה הם יודעים.

מה זה תודה על התמיכה בנות, ממש טוב שיש אתכן פה לשתף ולהתייעץ