זה שוב קרה.

shirael

New member
זה שוב קרה.

בשלושת הימים האחרונים הזרקתי 50 מנופור במקום 37.5, כי ביום שני הזקיק היה רק 11 מ"מ. אז הבוקר עשיתי אולטרסאונד והזקיק קפץ ל-19 מ"מ תוך 3 ימים, עם רירית של סנטימטר. אני רק ביו"מ 12... ומאחר שכבר ביום שני האסטרדיול היה על 1000 ובטח רק עלה מאז, כנראה שאני מבייצת, או כבר בייצתי, או עוד שנייה אבייץ, ושוב, כמעט בטוח כבר שגם החודש לא תהיה הזרעה (פעם חמישית רצוף כבר). כל פעם מחדש הגוף מפתיע והביוץ בורח לנו. העבירו אותי למנופור כדי לשלוט בזה טוב יותר אבל נראה שגם זה לא ממש עוזר. מחכה בעצבים מרוטים לתוצאות של הדם עוד שעתיים שלוש. אוף.

Mis Anna

New member
יש זריקה שעוצרת את הביוץ.

תבקשי דקפטטיל או צטרוטייד.. זה קרה לי גם כאשר רצו לדחות לי ביוץ ליום ראשון שנפל על שישי.

shirael

New member
אני תכף הולכת לחכות לרופאה

ליד הדלת, היא מתחילה שעות קבלה ב-15:30. אשאל אותה לגבי זה, אולי היא תציע בעצמה גם.

METOKA27

New member
ממש באסהה

אני חושבת שבפורום פוריות יכולים לתת לך יותר מענה

shirael

New member
כן התחלתי לבקר שם בקביעות,

כבר מתרגלת לסטטוס ולהמשך הדרך. בינתיים מעדכנת רק פה איפה שמכירות אותי, כל עוד אני בשלבים יחסית מוקדמים של הטיפול...

רגע רגע. לא הבנתי למה זה לא טוב.

לפי זקיק של 19 עוד לא בייצת. לבייץ ביום מחזור 13-14 זה תקין. רירית בעובי סנטימטר זה ממש מדהים! רירית מעולה.
למה מבטלים ולא קובעים לך הזרעה? בדקו לך Lh בבדיקות דם ופרוגסטרון?

shirael

New member
כי הביוץ שלי כל הזמן בורח

ונראה שגם הפעם הוא פשוט יפול על שבת. חודש שעבר הוא יצא ביום ראשון על הבוקר ולא הספקנו לזהות אותו בזמן בשבוע שלפני כן ולקבוע הזרעה. הזקיקים שלי מבייצים באסטרוגן מאוד נמוך וגם בגודל קטן, כבר ב-17 מ"מ.
אז עד שהגיעו הבדיקות דם (וגם לאור כל הסימנים הגופניים שאני מרגישה) הייתי בטוחה שהביוץ הוא או כרגע, או היה כבר או יתחיל כל שנייה, ובגלל שהוראה לקחת אוביטרל תגיע רק בערב כשהרופאה תראה את הבדיקות, כך שלהזרעה מחר בבוקר זה לא מתאים, ושבת זה שבת, ויום ראשון אולי כבר מאוחר מדי... פשוט השתגעתי פה לבד עם חוסר הידיעה והעובדה שאין לי למי לפנות לקבלת מענה מיידי.

לפי הדם לא היה ביוץ

וכן לעניות דעתי נראה שאת לפני העליה של הLh. לפחות אצלי עדיין רואים Lh סביב 15-20 בביוץ עצמו.
יש מין שלב כזה של פרוגסטרון מעל 5 ועדיין Lh קצת גבוה.
רק עכשיו אני מבינה למה את מתכוונת שאת אומרת שהביוץ ברח, וזה בעצם שהוא יפול לך על שבת?
כי זה לא באמת ברח, זה פשוט 1 ל-7 שהוא יפול על שבת. אז צריך לשאול את הרופאה מה עושים במקרה כזה. לא נראה לי שאת היחידה שזה קרה לה ולרופאה אמור להיות פיתרון.
בעיקר, המון המון בהצלחה!

shirael

New member
שאלתי אותה אחרי המחזור האחרון

והתשובה היתה להעביר אותי למנופור (קודם היה איקקלומין ולפניו טבעי), בנסיון לשפר את הדיוק והשליטה. ההגדרה שלה לביוץ שבורח זה שברגע שאני מגיעה לסף מינימלי של גודל זקיק ואסטרדיול- הופס, מבייץ לפני שהספקנו להתאפס על עצמנו. המנופור אמור היה לגרום לביצית להתעכב עד שהזקיק יגיע לגודל משמעותי יותר, והאסטרדיול יעלה כמו שצריך. זה בדיוק מה שקרה החודש, אבל זה קרה בבת אחת ובלי אזהרה ושוב מצאנו את עצמנו מול השבת.

shirael

New member
חזר הדם

אסטרדיול 2290
פרוגסטרון 1.8
LH 5.2
&nbsp
מה זה אומר?? נראה שעוד לא היה ביוץ... יכול להיות שעוד לא היה אפילו גל LH??

Lily38

New member
חכי יש מצב שעדיין לא היה

מותר לכם בנתיים לקמפר? לכל מקרה?

shirael

New member
היינו על בסיס של יום כן יום לא

מאז הצילום רחם, כלומר הספקנו בדיוק "יום כן" אחד, שלשום. אם החודש לא תהיה הזרעה שוב, כמובן נמשיך עם קימפורים החל מהערב, אבל קשה לי להאמין שמה שלא עבד יותר משנה פתאום יעבוד סתם ככה.
בכל אופן בעלי בעבודה עד מאוחר, וגם אם לא היה, חבל לבזבז את הזרע לפני שיודעים על בטוח אם צריך לשמור אותו להזרעה או לא (עושים הזרעה בהתנזרות של יומיים לפחות).

Lily38

New member
הבנתי אותך, וכן זה יכול לקרות ככה סתם:))

אמן אמן וזה יקרה ככה סתם משום מקום באמצע יום עם שמיים בהירים:)
לקח לי 6 חודשים להשיג את ההריון הכימי שלי. ככה סתם משום מקום:)

haych

New member
אני יכולה להמליץ לך על רופאה?

ראיתי שאת גרה יחסית באזור שלי (כשפרסמת את האיקוקלמין) והרופאה שלך לא נשמעת כזאת משהו.
נשמע לי הזוי לפספס ביוץ 5 פעמים, וגם אם הפעם לא פספסת - 4 פעמיים זה עדיין מוגזם. פעם, פעמיים... מילא. אבל כשרואים שהביוץ מפתיע - צריך להתחיל את המעקבים מיותר מוקדם! אפילו כל יום אם צריך. זה כאילו הרופאה שלך לא לומדת מטעויות.
לי הטיפולים דפקו את הביוץ וכמעט פספסתי החזרה (אני ב- IVF) כי הפעם הראשונה שהביוץ הקדים הפתיע אותנו. תחשבי שהייתי מבייצת ביוא"ב 14, לא הייתה סיבה לדאגה, והרופאה שלי התלבטה אם לתת לי לעשות מעקב זקיקים ראשון ביום ה' או ביום א'. היא התלבטה בקול כי יום ה' זה עדיין מוקדם מדי, אבל בכ"ז בחרה לשלוח אותי ביום ה' - וביום של המעקב אמרו לי שאני מבייצת! רק בזכות הזהירות שלה. מאז התחלתי לבייץ קבוע ביוא"ב 9 וכמובן שכל הטיפול שלי מתבסס על זה - אני מקבלת ציטרוטייד החל משלב מוקדם כדי למנוע ביוץ והמעקבים שלי מתחילים ממוקדם יותר.

בקיצור, אני מתה על הרופאה שלי, שמקבלת גם בקופה וגם ב-IVF ואם את שוקלת לעבור - אמליץ עליה בשמחה (בסוף יתברר שאנחנו אצל אותה רופאה
אבל ההתנהלות הזאת לא נשמעת אופיינית לה)

מאי292

New member
Haych אשמח להמלצה

סליחה על ההידחפות.
מחפשת המלצה לרופאת פוריות באיזור הצפון שהיא נעימה ומקצועית. של הכללית

haych

New member
היי

ראיתי את ההודעה שלך בפורום פוריות, שם כתבת באיזה אזור את מחפשת - אז נראה לי שהרופאה שלי תיהיה קצת רחוקה בשבילך אבל אם מתאים לך המרחק הרווח יהיה כולו שלך.
קוראים לה ד"ר אפרת הררי והיא מקבלת במרכז בריאות האשה בחדרה (יש מצב שיש לה גם יום אחד בזכרון, אני לא בטוחה). לקבוע אליה תור ראשון יכול לקחת קצת זמן (למרות שאני קיבלתי תוך שבועיים שזה סביר בהחלט) אבל אחרי הפעם הראשונה הזמינות מאוד גבוהה.
בהצלחה!

מאי292

New member
תודה רבה!! האמת שאני בדיוק באמצע אז ח

אז חדרה זה כמו לנסוע לחיפה.
אברר.

haych

New member
רירית של כמה??

מה זה רירית של סנטימטר?
לא הגיוני בעליל... גם אם טעית וכתבת מילימטר זה עדיין לא הגיוני...
העובי המקסימלי של הרירית סביב הביוץ הוא 14 מ"מ, רירית עבה זה גם לא טוב.
רירית תקינה סביב הביוץ נעה סביב 7-14 מ"מ.
אם הרירית שלך מילימטר (שאני לא בטוחה שזה אפשרי, אבל נגיד) אז יש כאן בעיה אחרת.

ודבר אחרון - כתבת שאת "רק ביום 12" - יש פחות משמעות לימים ברגע שאת לוקחת הורמונים. ההורמונים תורמים להתפתחות והבשלת הזקיקים, ואצלי תמיד סבבים הורמונליים התקדמו מהר יותר.

למעלה