ממש לא וירטואלי, בימים כאלה שלא קלים לכל אחד ואחת מאיתנו, בלי קשר למצב אישי, המחנק בגרון הלחץ הצורך בחיבוק הוא נחלת הכלל. ברור לך שיבואו ימים טובים יותר נכון?
עצבות זמנית ביצוע: בועז שרעבי מילים: חמוטל בן זאב לחן: בועז שרעבי זה קורה לי לפעמים זה קורה יותר מדי חברים ומשברים השמיים הם עדי ואני רוצה מאוד משתדל בכל כוחי ואני אובד עצות ובוכה בתוך תוכי זו עצבות זמנית על פחד היא תחלוף לה עוד מעט כשצרות באות ביחד הן חולפות לאט לאט זה קורה לי לפעמים צעקה מתוך ליבי עלבונות ואכזבות כל הכאבים שבי ואני כולי תפילה אין יאוש, אני חופשי כמו ציפור אראה עוד אור אור בהיר ואנושי זו עצבות זמנית... ואני כמעט נוגע בשמחה באהבה וכמעט כבר משתגע שתבוא תקופה טובה www.zong.co.il ימי הולדת שלח לחבר
שולחת לך מיליון חיבוקים ,חמים ונעימים.. כאלה שרק מחזקים. פורסת בפנייך כתף, הניחי, הרגעי וקחי קצת כוח. "זה בא והולך את יודעת" קבלי נשיקה - לא עובדים האייקונים.
לכולם על העצות, על הדאגה, על הטלפונים...פשוט תודה כתבתי את ההודעה אחרי שבוע באמת "מחורבן" (סליחה על הביטוי...) ורגע לפני שיצאתי לגן של הילדה להצגה שהכינו לכבוד מסיבת סיום. אז כבר בהצגה קיבלתי "תפקיד" שיחקתי את לירון עם הפעמון (מתוך תירס חם)בסוף ההצגה קיבלתי
גדול מהבת שלי משם הלכנו לבריכה, השתוללנו והשפרנו מיים אחת על השנייה, חזרנו הביתה לפני חצי שעה אחרי שאכלנו
הילדה כבר סחוטה נירדמה ואני מנשקת אתה ויודעת שאת התודה הגדולה אני חייבת לה.
את עצמן נופלות לעיתים קרובות...." .חוזרת- לעיתים קרובות... שגית כתה "זה שוב מתחיל...." ולכן הצעתי את מה שהצעתי ....הבנתי שזה כבר קרה לה בעבר.....וכנירראה שיתפה אתכם....ואם כל הרצון הטוב ושפע החיבוקים כניראה שזה לא פתר בעיה (שחוזרת על עצמה) - או שעזר לזמן קצר ... אם מוצאת את עצמה במצבים של עליות וירידות לעיתים קרובות ...אז כן...מציעה לה לטפל בזה באמת ולא בוירטואליה.... אם בשיחות ואם בכל דרך שתקל עליה... לא מכירה את שגית באופן אישי....בסה"כ ייעצתי...ולא חייבים לקבל... אבל חושבת שאם ניתן להקל את הכאב ...אז למה לא? לא מבינה מה הבעייה..? הסיבוב שלנו על הכדור פה הוא קצר ...אז למה לא לעשות הכל ע"מ שנהנה מכל רגע ...ונימנע ממצבי שקיעה...
היתה יחסית מזמן, אבל תמיד ישנה סיבה, בדיוק כמו שכתבתי בסיום ההודעה הראשונה שלי: עצב אינו בא כך סתם זה לא נכון מה שאומרים עצב אינו בא כך סתם..." (גלי עטרי) תודה
לא מכירות באופן אישי...ולא מיתיימרת להיות מאבחנת וירטואלית... באופן כללי- אם מישהי-מישהו מרגישֻ./ה סוג של עצבות מיתמשכת...אני מציעה לטפל בזה (וזה לא משנה איך: שיחות,כדורים, שיאצו או עמידה על הראש וקפיצה על רגל אחת....) .......עצבות מיתמשכת זה לא משהו שצריכים ללמוד לחיות איתו...אפשר לגרש את זה...ואז הכל ניראה אחרת... זה הכל... ושמחה שאת מרגישה טוב...
..."עצבות מיתמשכת זה לא משהו שצריכים ללמוד לחיות איתו...אפשר לגרש את זה...ואז הכל ניראה אחרת..."... (סביונית 123) קצת קשה אבל אני מוסיפה....1). רוצה להאמין שהזמן מרפא. 2). החיים האלה הם שלך, אז תגרמי לדברים להתרחש. תעשי היטב מה שאת בוחרת לעשות ואל תתחרטי...מה כבר יכול לקרות??!! 3). והכי חשוב.....להמשיך הלאה...לחוות...לשנות...להחליף...שינוי זה דבר בריא !!!!
תתעודדי מתוקתי כי מתוך כל זה מתוקה את צומחת ופורחת להיות מחושלת יותר וחזקה. "באיזה שהוא מקום, בים העצב והכאב הזה. ישנה איזושהי רפסודה קטנה והיא נקראת אהבה" [רון אדלר] אוהפ'תותך יקירתי המון. תהיי חזקה, שיהיה לך יום נפלא מתוקה